icon

Snažíme se o miminko 2019

monib66
10. led 2019

Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.

hermij
11. čer 2019

@biton Kdyby byla ovulace 22.DC, tak je na MS brzy, stejně jako jsem psala výše jiné uživatelce. Pozitivní ovu testy mohou být ale v rozmezí několika dní kolem ovulace. Setkala jsem se už třeba už s paní, co měla pozitivní test 10 dní před skutečnou ovulací (potvrzena bazální teplotou a UZ). Takže tak... Hlen může být rovněž matoucí v době usilovnějšího snažení, kdy je více styků, sperma s ejakulátem totiž vypadá velmi podobně jako kvalitní hlen. Čípek, pokud jsi už rodila, bývá pootevřený, to máš pravdu, tím se dobře orientovat nedá. A bolest podbřišku je bohužel rovněž nejednoznačná. Jsme komplikovaní tvorové. Nicméně, beru zpět to prvotní "nařčení" a omlouvám se, soudila jsem z jednoho komentáře ;) K tomu hlenu by mohla pomoct bazální teplota, měřit po probuzení a zapisovat na papír hodnoty i okolnosti (čas měření, ne/vyspání, stresy...), to zmiňuji jen proto, že je rozšířený mýtus, že se má měřit denně ve stejnou dobu.

biton
12. čer 2019

@hermij děkuji...nemusíte se omlouvat, vím, že jsem nenapsala všechny ,,důležité" informace...aha...o tom hlenu jsem to nevěděla...ano, podle čípku se nedá moc řídit...aha...já právě četla ten mýtus a říkala si, že když dcera vstává pokaždé jinak, že to nemá smysl

biton
12. čer 2019

@hermij jinak pozitivní ovu test byl 22.5.(ne 22dc)

paja285
20. čer 2019

Tak jak jste na tom? Ja dnes prvni den zpozdeni... na test se chystam hned rano, tak se tesim 😊😊 kez by to klaplo, ale bojim se ze to je jen rozhazene po HA... I kdyz pernicky dva cykly byly presne na den...no uvidime 😊 jedine co je tak me boli podprisek ale jinak nez pred MS ..Jen sem tam a spis tak jakoby picha...drzte palce 😍

sluckynek
21. čer 2019

@paja285 držím palce , já jsem po minulém týdnu po pichnuti injekce na spuštění ovu , a Ms má dorazit příští pátek tak doufám že nedorazí

biton
21. čer 2019

@paja285 držím palce a přidejte pls pak foto
@sluckynek věřím, že už Vám to vyjde...

monib66
autor
21. čer 2019

@paja285 moc držim palce, ať najdes // 🍀🍀🍀

jirikmaminka
21. čer 2019

Moc drzim.palecky

paja285
21. čer 2019

Tak ja nic 😕 hned jak jsem ho udelala tak se mi tam zdal takovy stin, ale asi to spis bylo v hlave 😁 po zaschnuti tak nevidim nic az koukam jak koukam... byla to teda citlivost 25, tak nevim... ale prvni den zpozdeni uz by slo videt asi krasne na jakemkoliv testu, ne?

monib66
autor
21. čer 2019

@paja285 já myslím,že ne. Uvidíš za 2-3 dny 🙂

jirikmaminka
21. čer 2019

@paja285 urcite by to nemuselo jit videt udelej citluvost 10

paja285
21. čer 2019

@jirikmaminka
@monib66
Takze myslite ze si jeste muzu nechat jiskricku nadeje? 😊😊
Kazdopadne MS porad nedorozila, a sem tam me zaboli podbrisek, tam jakoby dost dole, ale nic strasneho.

jirikmaminka
21. čer 2019

@paja285 urcite pajo nadeje je kup citlivost 10 a udelej zitra rano nebo v sobotu a uvidis

radullah
21. čer 2019

@paja285 25 nemusí ukázat ze začátku nic, pokud hledáš doušky, tak jedině s desítkovým 🙂. Jinak mě pozitivní dušíci taky ze začátku po zaschnutí zmizeli, když to bylo úúplně na začátku. Držím pěsti!

paja285
21. čer 2019

@radullah
@jirikmaminka
@monib66
1DC 😭😭😭

lusinda485
22. čer 2019

Ahoj holky zajímalo by mě, jak dlouho se o miminko snažíte nebo za jak dlouho se to podařilo? Já příští měsíc začínám brát femibion a plánujeme začít v září 🙂

sluckynek
Autor odpověď smazal
sluckynek
22. čer 2019

@lusinda485 od května 2017

radullah
22. čer 2019

@paja285 ach ach...tak další kolo

radullah
22. čer 2019

@lusinda485 my se snažili od dubna loňskýho roku...hned pozitivní test, ale v 11tt revize pro zamlklé těhotenství, pak v prosinci bichoemko a pak v dubnu nový pozitivní test a zatím se drží, jsem 13tt 🙂

laamanta
22. čer 2019

@lusinda485 od ledna 2019. Nasazen Gynex. V dubnu pozitivní test a nyní dvojčata, 16.tt 😁

hasara33
22. čer 2019

@lusinda485 ahojky, rok a půl, ale my měli špatný spermiogram ☺️

monib66
autor
22. čer 2019

@paja285 moc mě to mrzí :'( Budu nadále držet palce, ať už další MS nedorazí 🍀

monib66
autor
22. čer 2019

@lusinda485 Nám se zázrakem zadařilp hned druhý cyklus. 2m jsem užívala kontryhel a 3 týdny gynex.

katerina_j
30. čer 2019

@lusinda485 od ledna 2019, minuly měsíc zamlké v 7tt, dnes by měla dojít další MS.... nebo by spis už nemusela 😁

sluckynek
30. čer 2019

Tak se po delší odmlce hlásm , zatím nic 😭 předminulý týden jsem byla s manželem na první konzultaci v IVF byla mi pichnut Ovitrelle. Nezařadilo se , příští týden 9.7. den před našim smutným výročím co jsme přišli o holčičku jdu na vyšetření průchodnosti vejcovodu a začínám mít celkem nervy 😭achjo proč my 😢

lusinda485
30. čer 2019

@katerina_j mě měla dojít včera a nedošla 😁zatím jsem si test nedělala.

balogis
1. črc 2019

Tak můj bílý test.do ms sice pět dní ale tou dobou sem měla u obou dětí aspoň ducha.takze u nás se nic nekoná

lusinda485
1. črc 2019

@balogis to je moc brzo dělat si test 5 dní před já mám dnes 2den vynecháni a na testu nic

ajina17
1. črc 2019

@lusinda485 já Delala TT 10dpo a už tam byl stínek bylo to cca 4-5 dní před ms

Strana