Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
Tak jak jste na tom? Ja dnes prvni den zpozdeni... na test se chystam hned rano, tak se tesim 😊😊 kez by to klaplo, ale bojim se ze to je jen rozhazene po HA... I kdyz pernicky dva cykly byly presne na den...no uvidime 😊 jedine co je tak me boli podprisek ale jinak nez pred MS ..Jen sem tam a spis tak jakoby picha...drzte palce 😍
Moc drzim.palecky
Tak ja nic 😕 hned jak jsem ho udelala tak se mi tam zdal takovy stin, ale asi to spis bylo v hlave 😁 po zaschnuti tak nevidim nic az koukam jak koukam... byla to teda citlivost 25, tak nevim... ale prvni den zpozdeni uz by slo videt asi krasne na jakemkoliv testu, ne?
@paja285 urcite by to nemuselo jit videt udelej citluvost 10
@jirikmaminka
@monib66
Takze myslite ze si jeste muzu nechat jiskricku nadeje? 😊😊
Kazdopadne MS porad nedorozila, a sem tam me zaboli podbrisek, tam jakoby dost dole, ale nic strasneho.
@paja285 urcite pajo nadeje je kup citlivost 10 a udelej zitra rano nebo v sobotu a uvidis
@radullah
@jirikmaminka
@monib66
1DC 😭😭😭
Ahoj holky zajímalo by mě, jak dlouho se o miminko snažíte nebo za jak dlouho se to podařilo? Já příští měsíc začínám brát femibion a plánujeme začít v září 🙂
@lusinda485 od května 2017
@lusinda485 my se snažili od dubna loňskýho roku...hned pozitivní test, ale v 11tt revize pro zamlklé těhotenství, pak v prosinci bichoemko a pak v dubnu nový pozitivní test a zatím se drží, jsem 13tt 🙂
@lusinda485 od ledna 2019. Nasazen Gynex. V dubnu pozitivní test a nyní dvojčata, 16.tt 😁
@lusinda485 ahojky, rok a půl, ale my měli špatný spermiogram ☺️
@lusinda485 Nám se zázrakem zadařilp hned druhý cyklus. 2m jsem užívala kontryhel a 3 týdny gynex.
@lusinda485 od ledna 2019, minuly měsíc zamlké v 7tt, dnes by měla dojít další MS.... nebo by spis už nemusela 😁
Tak se po delší odmlce hlásm , zatím nic 😭 předminulý týden jsem byla s manželem na první konzultaci v IVF byla mi pichnut Ovitrelle. Nezařadilo se , příští týden 9.7. den před našim smutným výročím co jsme přišli o holčičku jdu na vyšetření průchodnosti vejcovodu a začínám mít celkem nervy 😭achjo proč my 😢
@katerina_j mě měla dojít včera a nedošla 😁zatím jsem si test nedělala.
@balogis to je moc brzo dělat si test 5 dní před já mám dnes 2den vynecháni a na testu nic
@lusinda485 já Delala TT 10dpo a už tam byl stínek bylo to cca 4-5 dní před ms

@biton Kdyby byla ovulace 22.DC, tak je na MS brzy, stejně jako jsem psala výše jiné uživatelce. Pozitivní ovu testy mohou být ale v rozmezí několika dní kolem ovulace. Setkala jsem se už třeba už s paní, co měla pozitivní test 10 dní před skutečnou ovulací (potvrzena bazální teplotou a UZ). Takže tak... Hlen může být rovněž matoucí v době usilovnějšího snažení, kdy je více styků, sperma s ejakulátem totiž vypadá velmi podobně jako kvalitní hlen. Čípek, pokud jsi už rodila, bývá pootevřený, to máš pravdu, tím se dobře orientovat nedá. A bolest podbřišku je bohužel rovněž nejednoznačná. Jsme komplikovaní tvorové. Nicméně, beru zpět to prvotní "nařčení" a omlouvám se, soudila jsem z jednoho komentáře ;) K tomu hlenu by mohla pomoct bazální teplota, měřit po probuzení a zapisovat na papír hodnoty i okolnosti (čas měření, ne/vyspání, stresy...), to zmiňuji jen proto, že je rozšířený mýtus, že se má měřit denně ve stejnou dobu.