icon

Snažíme se o miminko 2019

monib66
10. led 2019

Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.

hermij
18. led 2019

@monib66 Dneska 12.DPO, takže by už měl být pozitivní tt, zkus zítra ráno 🙂 Držím pěsti 🙂 A BT je naprosto v pořádku, ty mírné poklesy mohlo být uhnizďování do sliznice 🙂 A BT nemusí být nad 37, to je mýtus ;)

monib66
autor
18. led 2019

@hermij zkusím, má koupené 2, tak uvidíme, zda bude čárka sílit. A děkuji, snad bude vše, jak má být

mary001
18. led 2019

Ahoj holky, nevidite ho tam?

dasenka12018
18. led 2019

@mary001 já trochu jo 🙂 kolik jsi DPO?

jennas
18. led 2019

@monib66 ja.mela taky pokles na 36.8 a pak tas vystrelila.nad 37 a bylo to.tehu👍👍👍

jennas
18. led 2019

@mary001 je taaam

monib66
autor
18. led 2019

@mary001 taky ho vidím 🙂

jennas
18. led 2019

@marcelina14 to me mrzi...takze holt za par mesicu az.....nj co nadelas. my.to teda asi ted zkouset nebudeme a pockame...dalsi mesic holt uz nas nevytrhne ...taky me to mrzi ale pro klidni duse....asi nasadim ten gynex,zacvičim...chtela bych shodit ta 2kg z byvaleho tehu aspon...

pipi_puncocha
18. led 2019

@monib66 tyjoo, ten test vypadá dobře.🙏🍀 a @mary001 taky. Potichu gratuluju!!

radullah
18. led 2019

@jennas Mě mudra taky doporučila počkat do jara..ale prý jen kvůli tomu, že je teď větší výskyt viróz a ty můžou být pro brzké těhotenství fatální (čímž nám vlastně potvrdila to, co jsme si říkali, že to asi odešlo těma nemocema, co jsme měli) . Ale že po tělesné stránce a stráce dělohy, která se vyčistila sama jako při běžné ms se nic nemění a tělo funguje stejně. Takže jsme se snažili seč nám síly stačily. No dneska 10DPO na testu mi připadá, že spíš jen ryska...ale mám dlouhou luteální fázi, takže MS čekám až za 6 dní.
Já si myslím, že pokud tělo nebude připravené, tak prostě dalšímu těhotenství samo nedovolí. Vždyť pozná, když je v pidi zárodečku vada...věřila bych mu.

radullah
18. led 2019

@mary001 mám podobny 🙂 (nevím jestli teda bude vůbec něco vidět) a cítíš něco? Bolí tě prsa, břicho nebo tak? Já nic moc právě, tak jsem si říkala, že to je asi jen ryska

monib66
autor
18. led 2019

@pipi_puncocha děkuji a jak Ty? Budeš testovat v neděli?

pipi_puncocha
18. led 2019

@monib66 Já to nějak vzdávám teď.😒 Ani se mi moc nechce dělat test, tento měsíc to nevidím nadějně. Příznaky žádné nemám.

jennas
18. led 2019

@radullah neves hlavu,kdyz to nevyjde ted,vyjde to priste,aspon na me pockas😂😂😂ja.asi fakt ten mesic vynecham...mam to ted 7 den,normalne mam ms 4dny,5 max...krvacela jsem hodne,ted uz.minimalne,ale podbrisek me.boli trochu..ovu by byla uz za tyden..tak to asi falt necham na ten dalsi mesic..treba je to znameni...necitim se 100%fit.....nasadim ten gynex,procistim,zacvicim a pak se na to vrhnem😂😂😂

marcelina14
Autor odpověď smazal
marcelina14
18. led 2019

@hermij moc děkuji 🙂 Noooo, ona mě dost zaměstnává ta moje dračice, kterou už mám doma :D Tak nemám moc čas na to myslet... 🙂
Jen nechci, ať chlap cokoliv vycítí, že se na to upínám nebo tak. Nějakou dobu jsem pracovala na IVF klinice a vím, že to není dobré...

marcelina14
18. led 2019

@monib66 moc gratluji ke dvěma // 🙏🏻🍀

jennas
18. led 2019

@hermij krasne jsi to napsala,presne to udelam i ja😉😉

monib66
autor
18. led 2019

@pipi_puncocha uvidíš, třeba to vyšlo a o to víc budeš překvapena 🙂

@marcelina14 Já tobě taky, zítra budu znovu zkoušet test, zda bude čárka silnější. Víš kolik dní jsi po ovulaci?

marcelina14
18. led 2019

@monib66 nooo, já jsem dnes 8.DC. 11.1. jsem dostala ms... :(

monib66
autor
19. led 2019

@mary001 kolik dní jsi po ovulaci? A sílí test?

@marcelina14 To mě mrzí, že to nevyšlo ☹ Budu na Tebe myslet, ať to vyjde co nejdřív 🙂

monib66
autor
19. led 2019

Tak dnes jsem opět testovala, zatím je druhá čárka slabší, ale je tam. Test další zkusím až v pondělí, tak jen doufat, že bude test sílit 🍀

pipi_puncocha
19. led 2019

@monib66 super, to je určitě pozitivní, tak ať sílí. 🍀

U mě nic, test bílý, už mě to přestává bavit. Jsem teď ve zkušební době ještě dva měsíce, tak až mi skončí tak to začnu řešit s gynekologem. 😔

marcelina14
19. led 2019

@monib66 paráda 🙏🏻🍀

svetluska5
19. led 2019

Holky ja se priznam, ze jsem na tehotensky test srab. Mam limit tyden po MS, na coz zatim jeste nedoslo, ale radsi jsem zklamana z MS nez mit predbezne pozitivni test kvuli biochemickemu a pak dostat MS.

jennas
19. led 2019

@svetluska5 jsem to same..i vyhozene penize...bohuzel ted jsem si udelala pri 2dnech zpozdeni pac jsem dopovala leky na chripku...a // ..a po 5ti dnech masakr ms....ale jelikoz to.bylo prokazatelne a musela jsem na.gyndu,tak je to vedeno papirove jako dalsi tehotenstvi,to jsem koukala....

svetluska5
19. led 2019

@jennas presne.... proto pro me lepsi nevedet, za ten pulrok co se snazime se mi dvakrat stalo, ze 5 dni zpozdeni a pak velka ms ale lepsi nevedet

margaret88
20. led 2019

@monib66 Paráda🙂👏Posílám velkou gratulaci.Ať /sílí a mimčo krásně roste.🍀

monib66
autor
20. led 2019

@margaret88 moc děkuji 💕

baruss11
20. led 2019

@monib66 Jee, moc gratuluji 🤗🍀

Strana