Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@mary001 já trochu jo 🙂 kolik jsi DPO?
@marcelina14 to me mrzi...takze holt za par mesicu az.....nj co nadelas. my.to teda asi ted zkouset nebudeme a pockame...dalsi mesic holt uz nas nevytrhne ...taky me to mrzi ale pro klidni duse....asi nasadim ten gynex,zacvičim...chtela bych shodit ta 2kg z byvaleho tehu aspon...
@jennas Mě mudra taky doporučila počkat do jara..ale prý jen kvůli tomu, že je teď větší výskyt viróz a ty můžou být pro brzké těhotenství fatální (čímž nám vlastně potvrdila to, co jsme si říkali, že to asi odešlo těma nemocema, co jsme měli) . Ale že po tělesné stránce a stráce dělohy, která se vyčistila sama jako při běžné ms se nic nemění a tělo funguje stejně. Takže jsme se snažili seč nám síly stačily. No dneska 10DPO na testu mi připadá, že spíš jen ryska...ale mám dlouhou luteální fázi, takže MS čekám až za 6 dní.
Já si myslím, že pokud tělo nebude připravené, tak prostě dalšímu těhotenství samo nedovolí. Vždyť pozná, když je v pidi zárodečku vada...věřila bych mu.
@pipi_puncocha děkuji a jak Ty? Budeš testovat v neděli?
@monib66 Já to nějak vzdávám teď.😒 Ani se mi moc nechce dělat test, tento měsíc to nevidím nadějně. Příznaky žádné nemám.
@radullah neves hlavu,kdyz to nevyjde ted,vyjde to priste,aspon na me pockas😂😂😂ja.asi fakt ten mesic vynecham...mam to ted 7 den,normalne mam ms 4dny,5 max...krvacela jsem hodne,ted uz.minimalne,ale podbrisek me.boli trochu..ovu by byla uz za tyden..tak to asi falt necham na ten dalsi mesic..treba je to znameni...necitim se 100%fit.....nasadim ten gynex,procistim,zacvicim a pak se na to vrhnem😂😂😂
@hermij moc děkuji 🙂 Noooo, ona mě dost zaměstnává ta moje dračice, kterou už mám doma :D Tak nemám moc čas na to myslet... 🙂
Jen nechci, ať chlap cokoliv vycítí, že se na to upínám nebo tak. Nějakou dobu jsem pracovala na IVF klinice a vím, že to není dobré...
@monib66 moc gratluji ke dvěma // 🙏🏻🍀
@pipi_puncocha uvidíš, třeba to vyšlo a o to víc budeš překvapena 🙂
@marcelina14 Já tobě taky, zítra budu znovu zkoušet test, zda bude čárka silnější. Víš kolik dní jsi po ovulaci?
@monib66 nooo, já jsem dnes 8.DC. 11.1. jsem dostala ms... :(
@mary001 kolik dní jsi po ovulaci? A sílí test?
@marcelina14 To mě mrzí, že to nevyšlo ☹ Budu na Tebe myslet, ať to vyjde co nejdřív 🙂
@monib66 super, to je určitě pozitivní, tak ať sílí. 🍀
U mě nic, test bílý, už mě to přestává bavit. Jsem teď ve zkušební době ještě dva měsíce, tak až mi skončí tak to začnu řešit s gynekologem. 😔
@monib66 paráda 🙏🏻🍀
Holky ja se priznam, ze jsem na tehotensky test srab. Mam limit tyden po MS, na coz zatim jeste nedoslo, ale radsi jsem zklamana z MS nez mit predbezne pozitivni test kvuli biochemickemu a pak dostat MS.
@svetluska5 jsem to same..i vyhozene penize...bohuzel ted jsem si udelala pri 2dnech zpozdeni pac jsem dopovala leky na chripku...a // ..a po 5ti dnech masakr ms....ale jelikoz to.bylo prokazatelne a musela jsem na.gyndu,tak je to vedeno papirove jako dalsi tehotenstvi,to jsem koukala....
@jennas presne.... proto pro me lepsi nevedet, za ten pulrok co se snazime se mi dvakrat stalo, ze 5 dni zpozdeni a pak velka ms ale lepsi nevedet
@monib66 Paráda🙂👏Posílám velkou gratulaci.Ať /sílí a mimčo krásně roste.🍀
@margaret88 moc děkuji 💕

@monib66 Dneska 12.DPO, takže by už měl být pozitivní tt, zkus zítra ráno 🙂 Držím pěsti 🙂 A BT je naprosto v pořádku, ty mírné poklesy mohlo být uhnizďování do sliznice 🙂 A BT nemusí být nad 37, to je mýtus ;)