icon

Snažíme se o miminko. Bojím se, že nám to nepůjde

515ka
17. pro 2015

Ahoj maminky a budoucí maminky.. Tohle není ani tak otázka, nebo žádost o radu, jen se asi potřebuju vypovídat...s přítelem se snažíme o miminko 2. měsíc (vím, není to vůbec dlouho, spíš krátko..) Z každé strany poslouchám rady typu "nemysli na to" , "to přijde až to budeš nejmíň čekat" atd...a leze mi to na nervy.. jak se dá na to nemyslet?ráda si nechám poradit..je mi z toho nějak těžko a pořád se snažím na to nemyslet ale prostě se mi o tom zdá, ráno se budím s myšlenkou na miminko, přes den mi utíkají myšlenky k miminku, večer lehám do postele s myšlenkou na miminko...po miminku teda toužíme už přes rok, ale začli jsme se snažit až teď když jsme uznali že jsme svým způsobem připraveni... já vím že málokomu se to povede hned napoprvé, ale ve mně se pořád živý jakýsi strach že zrovna my budeme jeden z těch párů, kterým to nepůjde...jestli tady jste některá která to máte nebo jste měla podobně, budu ráda když mi napíšete jak se vám daří to zvládat...

Strana
z2
marcelva
9. led 2016

Ahoj, my se snažíme s manželem od září a pořád nic. Říkám si, že na to nebudu myslet a nechám tomu volný průběh. Pokud se nezadaří, tak to tak asi má být. Jenže jakmile mám ovulaci, tak od té doby myslím jen to, aby nepřišla ms. O to je to větší zklamání, když přijde 😒

kikidii
11. led 2016

@marcelva přesně jak říkáš, snažím se na to nemyslet, nepočítat dny. Snažíme se devátý měsíc. Teď v prosinci se mi to celkem dařilo na to nemyslet, ale pak místo ms přišel růžový výtok, což se mi nikdy nestalo, a to už člověk zase startuje a hledá a pátrá, co že to může být. Ms nikde, týden zpoždění a testy negativní...

leeena82
14. led 2016

Ahoj holky, přidávám se k vám, k těm, které to nevzdávají jako já 🙂 snažíme se s přítelem od července, teď jsem před další ovulací již posílenou první měsíc clostylem, tak mi držte pěsti, ať to už konečně vyjde! 😉

leeena82
14. led 2016

Jinak úplně cítím, co prožíváte, já se na to taky snažím nemyslet 🙂 kor když je kolem vás víc kamarádek, které také plánují už miminko 🙂 samozřejmě jim to moc přeji, aby neměli žádné problémy a brzy se jim zadařilo, o to víc to přeji samozřejmě i sobě. Protože to vám taky pak nepřidá na psychice. Tak snad se na nás už konečně usměje štěstí 🙂

kikidii
14. led 2016

@leeena82 už by bylo na čase s tím štěstím v tomto směru 😀 opravdu nejhorší je, když vidíte ty maminy s kočárkama, to mě vždycky rozběsní 😀 Naštěstí aspoň teď v zimě nejsou vidět ty pupky těhotných 😀 ...vždycky jsem si myslela, že vysadím antikoncepci a bude to. Teď po tolika měsících snažení mi to přijde jako zázrak, když se někomu podaří otěhotnět. ...a antikoncepci už do pusy nevezmu!

verunka009
18. led 2016

@kikidii přesně prožívám to samé teď. MS zpoždění už víc jak týden a test negativní :(

kikidii
18. led 2016

@verunka009 tak já měla včera ovulaci, takže těhotná nejsem. Snad to vyjde teď 🙂

leeena82
18. led 2016

tak já dnes 13DC, byla jsem na ultrazvuku, je tam jeden krásný folikul 🙂 dostala jsem injekci! Tak nám držte pěsti! Tentokrát to prostě už musí vyjít! 🙂

kikidii
19. led 2016

@leeena82 držím 🙂

kikidii
19. led 2016

@leeena82 ...a co to je za injekci? Nemám zkušenost, prosím upřesnit 😅

leeena82
21. led 2016

@kikidii Ahojky, tak ta injekce, to by měla být Pregnyl. Když je na ultrazvuku vidět krásně narostlý folikul, tak se píchne injekce pro vyvolaní ovulace a také správné dozrání folikulu. Asi tak nějak, jestli jsem to sama dobře pochopila 😉 😀

moni92
22. led 2016

Taky jsem nedostala MS, byla natěšená že jooo a ono ne, a teď čekám po injekci na vyvolání ms na MS a pořád nic...

verunka009
23. led 2016

Já už mám opožděnou MS cca 14 dní.. Levnější ani dražší test vyšel negativní.. Holky mě z toho vážně už omeje.. ☹ ☹

leeena82
23. led 2016

@verunka009 tak mas asi nepravidelnou MS. Zeptej se doktorky na Utrogestan, ten se mimo jine predepisuje na upravu MS cyklu. Ja ho uzivam a MS mam pravidelnou. 🙂

Strana
z2