Špatné brání HA, proběhla ovulace?

deemon95
15. říj 2017

Zdravím všechny. Chci se zeptat na radu.
U mě je to trochu komplikované. 28.9. jsem začala menstruaci. Beru 4 měsíce antiko takže normalka během týdne na vynechání proběhla menstruace. Po skončení menses, cca 4 dny, jsem si vzala jeden prášek antiny, v pondělí . Protože jsem měla zase začít po týdenní pauze. Ale jelikož mi pak bylo blbě. Tak jsem potom žádnou nebrala. Pockala jsem do dalšího týdne. A začala v úterý. Kdy jsem ji brala 2 dny opětně a pak zase přestala protože mi nebylo nejlépe. Nicméně je možné že proběhla i ovulace? Když jsem ji brala takhle blbě? A zároveň jsem teď začala tak zvláštně špinit. Jen takovy hnědý výtok. S přítelem jsme mezitím normálně provozovali sex bez ochrany. Mohla bych být i těhotná?
Dekuji předem za odpovědi.

berenika39
15. říj 2017

Pokud nebereš HAK tak, jak se má, pravidelně, tak ano, můžeš být těhotná.

andelka
15. říj 2017

Ha nejsou lentilky. Pokud vezmeš pár během 14 dní,tak ochrana těžko bude dostatečná. Důsledkem bývá i to špinění.

deemon95
autor
15. říj 2017

@andelka vim že se to takto nemá brát. Taky jsem to predtim vždy dodrzovala. Ale teď jsem se nemohla rozhodnout jestli s nimi zase začít nebo vynechat. Chtěla bych už založit rodinu. Ale po týdnu vysazeni jsem pak měla výčitky svědomí vůči partnerovi. A tak proto jsem si vzala ty další dva prášky. Jenže pak jsem zase přestala. Spíš mě proste zajímá jestli vůbec dojde k ovulaci když jsem predtim brala HA v kuse asi 4-6 měsíců (nepamatuji si přesně kdy jsem s ní začala) a teď je to teprve první měsíc kdy jsem je jakoby vysadila.

andelka
16. říj 2017

@deemon95 klidně k ní dojít může. 2X jsem brala ha několik let a hned po vysazení mi cyklus normálně naskočil. Ty jsi v podstatě taky vysadila.

deemon95
autor
16. říj 2017

@andelka dekuji za odpověď. Ještě se chci zeptat, jestli se ti stalo, že si 18DC (nebo prostě dřív než si měla zase MS) začala špinit? Takhle po tom vysazení HA. 🙂 od včerejška mám takový hnědý výtok jak před MS. Ale na tu je ještě brzy. Tak si lámu hlavu co to může být..

tulikiss
16. říj 2017

@deemon95 chtela bych uz zalozit rodinu. Ale po týdnu vysazeni jsem pak měla výčitky svědomí vůči partnerovi...... sorry ale ty nechces zalozit rodinu, ty si chces upichnout dite s nekym kdo o tom nevi. nevim co je horsi jestli to ze HA beres jako lentilky, jen kdyz mas chut, nebo to ze za zady partnera vysadis prasky, protoze ses rozhodla ze chces rodinu. pak se nedivim ze je tolik matek samozivitelek, protoze takkhle se rodina rozhodne nezaklada.

deemon95
autor
16. říj 2017

@tulikiss přítel by mě neopustil. O dítěti jsme už spolu mluvili. Prášky jsem vysadila kvůli tomu, že jsem si to tak nějak chtěla nacasovat aby to vyšlo s oznamovanim na Vánoce. S praskama jsem trochu zazmatkovala. Kvůli tomu ze jsem premyslela, jestli to tak udělat nebo ne. Máme v plánu příští rok brát hypotéku na dům, a tak nevím jestli by nám to to nezkomplikovalo. Proto jsem zmatkovala s braním.

andelka
16. říj 2017

@deemon95 já jo,já takhle před ms špiním často. A špinění když se ha nebere jak má,je úplně běžné.

deemon95
autor
16. říj 2017

@andelka OK, děkuji za odpověď. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru