icon

Špinění mimo cyklus. Zažil někdo a potvrdilo se těhotenství?

tyntyna09
11. led 2021

Ahoj Ženy
Jsem tu nová.
Ráda bych se zeptala,zda to někdo z vás nezažil a potvrdilo se ji těhotenství.
30.12.2020 jsem měla ovulaci. Pohlavní styk byl 2 A 3.1.2021.
10.1.2021 jsem ráno měla nahnedly vytok. Bez bolesti. Odpoledne mě bylo lehce zle od žaludku.
Menstruace má přijít 21.1.2021 možné těhotenství? 🤔

fafetka
11. led 2021

@tyntyna09 a ovulace byla určena jak?🤔kalendarem předpokládám. Moc se mi nezdá ze s ovulaci 30.12. By jste otěhotněla ze styku dva dny po ni. Životnost vajíčka je totiž mnohem menší než spermie. Cca jen 24 hodin a pokud se během te doby neoplodni zaniká. Stejně tak ty data... jakoze mate lutealni fázi 22dni? To asi ne. Shrnula bych to asi takhle. Pokud mate nechráněný sex, těhotenství je možné 😉

tyntyna09
autor
11. led 2021

velice se omlouvám, nezkotrolovala jsem po sobě napsaný článek, Za trojkou už nemá být nula. Má to být 3.12 a tento termín jsem měla daný přímo od Dr. Byla jsem zrovna u ní.
Nechraneny styk byl.
Spíš mě zarazilo to "špinění " (nahnědlý výtok).

ema90
11. led 2021

@tyntyna09 Tak ted tomu nerozumim uz vubec. Ovulace byla 3.12. a styk jste meli 2. a 3.1.??

tyntyna09
autor
11. led 2021

Jsem z toho už tak mimo že píšu nesmysli.
Tak radši znovu 😀
Začátek menstruace 24.12.2020
Ovulace 3.1.2021
Pohlavní styk 2 a 3.1.2021 a 8 a 9.1.2021
A 10.1.2021 Ráno jsem měla nahnedly výtok

ema90
12. led 2021

@tyntyna09 Uz se chytam 👌🏼😀
No tak pokud opravdu vite, ze byla ovulace 3.1. (netvrdim, ze ne, jen mi to prijde opravdu brzy po ms 🤷🏼‍♀️), tak je samozrejme mozny, ze krvaceni 7dpo mohlo byt uhnizdovani.
Ale v tuhle chvili je proste blbost to resit a mohlo to byt fakt cokoliv.

Pockala bych do te ms (ktera mi zase naopak prijde hodne daleko). Vazne vam potvrdil doktor ovulaci 3.1.?🤔🤷🏼‍♀️

tyntyna09
autor
12. led 2021

Já to mám docela rozhazene. Měla jsem ovulaci přímo na mentruaci ,řešilo se to praskami, pak jsem byla na laparoskopii a od té doby mám ovulaci takhle brzy po menstruaci.
Počkám do ms jen se snažím příjit na to co by to mohlo být a procitam různé články. Četla jsem že by to mohlo být i nerovnovaha hormonů 🤔

ema90
12. led 2021

@tyntyna09 Ja bych to neresila, akorat se zbytecne nervujete a doktor by stejne tedka videl prd a urcite by vam rekl, ze mate prijit pozdeji.
Takze pockejte do te ms a pokud budete mit zpozdeni, tak si zavolejte. Doktor urcite zna vasi situaci a objedna si vas podle sebe.
Ted si akorat ctete nejaky clanky ze kterych se vynervujete, protoze v tuhle chvili to spineni muze byt priznak fakt cehokoliv.