Špinění na konci cyklu i před MS

zetpee
4. únor 2019

Holky, minulý měsíc jsem měla zpoždění 17 dní a v půlce cyklu jsem zašpinila. Teď to samé akorát 9 dní před menstruací. Špinim už 3 den, na menses je to fakt hodně slabé takže si nemyslím, že je to ona. Test jsem si dělala teď a je negativní. Špinění je hnědé s příměsí hlenu s krví. Měla to některá z vás? Na gyndu se chystám..

hermij
4. únor 2019

A teď jsi kolikátý den cyklu? Kdy byla ovulace (příp. jak byla potvrzena). Špinění ke konci cyklu před nástupem MS mívá mnoho žen. Odlučuje se ještě stará krev z předešlé menstruace. Některé ženy špiní v době ovulace. Jiné jen po menstruace. Může to značit spoustu věcí od banalit, nedostatečnosti progesteronu (podpoří ho třeba vit. B6 a pupalka) až po projev cyst, kvasinek atd. Pokud bude při kontrole všechno v pořádku, může jít opravdu jen o projev stresu a nedostatečnosti progesteronu.

biton
5. únor 2019

@zetpee dobrý den, já začala špinit hnědé v úterý (v den kdy mi měla dorazit MS - dle Dr.), pak to bylo i slaboulince růžový hlen, v sobotu červenohnědá MS a jasně červená se dostavila v neděli...je ale jina než jindy (není tak silná...).

zetpee
autor
6. únor 2019

@biton tu červenohnědou jsem měla včera, jenže na menses je toho šíleně málo a ani mě nebolí břicho, jindy umiram.. No je to prostě divný.

biton
6. únor 2019

@zetpee držím palce ať se MS nerozjede

nita1984
6. únor 2019

Mě tohle dělala endometrioza a cysta