Stalo se to už někomu?
Ahoj všichni mám takový dotaz snažíme se o mimi dle kalendáře bych měla být 6dpo.. Což vím že tt mi nemůže ještě nic ukázat ale.. Před ovulaci až do teď mi každý den píchá v podbřišku a dnes v leže sem si kýchla a strašna bolest jako by mi podbřišku něco ruplo a pichalo a píchá mě to od odpoledne do teď při chůzi se nemůžu ani pořádně narovnat.. Stalo se to už někomu? A co by to tak mohlo být? Děkuji za odpověďi
Zkusím z ranní moči . Tenhle nebudu brát vážně a srovnám asi s tim ze vcerejska. To bylo z dopolední moči.Vecer je blbost. Já chodím hodně čůrat a moč bude večer hodně redena :D
Ahoj holky já dnes z odpolední moči zkusila tt pepino neměla jsem možnost si zajet koupit jiný.. Byla sem zvědavá jestli bude sílit.. Naposled tt od dr. Max slabý dušik.. A dnes negativní pepino Sem 10dpo..takze zrejnne nic.. Tak jsem to vzdala..nemá cenu se upinat že by to bylo ještě dobré Úterý se budu těšit v opačném smyslu 🤦♀️ na červenou.. No nic holky tak třeba příště se Zadaří..😐
@nihanin Pepino ma nejslabsi carky. Myslim, ze jsem na nem take nic nemela. Zkus jeste jiny a vyssi citlivost.
@nihanin a vzdycky testuj testy stejne znacky. Nestridej to...
@katherinka33 myslíte že Teda mám ještě zkusit dr. Max? Není to už zbytečné když už dnes byl po těch třech dnech pepino negativní.. No zkusit to mužu testnu v neděli stim dr. Max 👀 já si právě říkala že po těch třech dnech už by bylo vidět něco lépe tak proto sem dnes testla ale zkusím ješte 🙄
@bathory87 vím jaké to je já v listopadu minulého roku sem měla pozitivní test před ms.. Pak abych si byla jistá začala jsem testovat abych zjistila jestli sílí a ono místo toho byl slabší a slabší nakonec stoho bylo biochemko neprosperujici těhu ms dorazila se 4 denim zpožděním.. Je to hrozný po prvním testováním zjistit // těšit se stoho a zachvili je po radosti..ale já pevně doufám že to nebude tvůj případ 🙏může to bejt ještě dobré má sestřenice měla ms a byla těhotná.. Další z rodiny ms měla do dvou měsíců a byla těhu..kazda sme jiná nejsme stroje já při prvním ditku sem zjistila že jsem když sem měla dva dny zpoždění.. V dnešní době mít dva dny zpoždění tak se nic neděje uz to není tak pravidelný jako onehdy.. 🤦♀️Jinak určitě blázen nejsi.. Si myslím pokud pořád // tam jsou tak šance pořád je.. Já když pak testovala tak ta druhá nešla vůbec vidět prostě snehobilo.. A. Ty ještě pořád // máš.. Ještě je šance že se to rozhoupe..
@nihanin ať už to dopadne nebo ne... Vím, že zase budu mít dlouho od toho pauzu. Budu budovat tak jak jsem plánovala a třeba když nebudu tak stará tak to přijde samo. Jsi moc hodná. Děkuji za podporu. Já to vzdala. Tobě držím palecky.Jezdim s kamionem tak doufám, že aspoň do práce mě v pondělí pustí. Dej vědět jak jsi na tom.
Ahoj holky tak dnes sem zkusila tt mamatest.. A nic 🙇♀️ani nevykoukam slabou.. Ms zatím taky nikde ale určitě dorazí..

@bathory87 tak teď dělaný je blbost dělej vecer a ob den po dni není videt rozdíl 🙂