icon

Stalo se to už někomu?

nihanin
3. srp 2020

Ahoj všichni mám takový dotaz snažíme se o mimi dle kalendáře bych měla být 6dpo.. Což vím že tt mi nemůže ještě nic ukázat ale.. Před ovulaci až do teď mi každý den píchá v podbřišku a dnes v leže sem si kýchla a strašna bolest jako by mi podbřišku něco ruplo a pichalo a píchá mě to od odpoledne do teď při chůzi se nemůžu ani pořádně narovnat.. Stalo se to už někomu? A co by to tak mohlo být? Děkuji za odpověďi

Strana
z4
bathory87
4. srp 2020

Víte jak se mi to povedlo? Koupila jsem si femigard. Pila 3x denně. Jednou jsem po něm už byla těhotná ale v pátém týdnů to odešlo a nebyl tak silny test. Před 3 měsíci jsem ho začala pít znovu měsíc a hele... Hlavně jsem jedla hodně špenátu, salatu atd. Nepoužívala jsem žádné prášky. Vše přírodně. Říkala jsem i svému lékaři, že pohrdam nad kys.listovou v prášku, že si to vezmu ale těmi saláty atd. Tak říkal že je to také lepší. Jedla jaem to na kila :D

nihanin
autor
4. srp 2020

@bathory87 super 🤗no holky musíme si vzít příklad na zdravé stravě je natom něco pravdy.. Jinak ten femigard neznám otom sem ještě neslyšela 🤦‍♀️🙂

nihanin
autor
4. srp 2020

@sami28 znám i takové kterým ms přišla a byli těhotné

sami28
4. srp 2020

@nihanin to by bylo hezky, jen si uz nechci delat nadeje ted 😊

michaela1990xx
4. srp 2020

@nihanin ano, všechno bylo v pořádku, dnes jsem ve 35.tydnu 😊 Ale taky jsem se lekla jak mě tam pichlo. Pry jento ale úplně normální.

michaela1990xx
4. srp 2020

@bathory87 to není plány poplach, to je pozitivní test 🙂 Gratuluju

bathory87
4. srp 2020

@nihanin zkuste to. Stojí to kolem 500,- vážně zázračné bylinky

nihanin
autor
5. srp 2020

Holky dnes z ranní moče sem zkusila test od dr. Max..nevim jestli to uvidíte na fotce taky ale zdá se mi že tam vidím hodně slabý proužek.. Myslite že když to zkusím ještě testnout v pátek že by tam něco mohlo být? A nebo lepší asi počkat den před ms..🤦‍♀️

jjasmina
5. srp 2020

@nihanin Však počkejte na den ms, nic vám neuteče a lepší než honit duchy

jjasmina
5. srp 2020

@nihanin ale možná se tam něco rýsuje, zkusila bych Mamatest, má více barviva

nihanin
autor
5. srp 2020

@jjasmina jo počkám já od těch bolesti podbřišku sem to zkusila docela mám i strach aby to nebylo něco jiného proto sem to zkusila vím že je to moc brzy no počkám do ms a pak testnu stim mamatestem 🙂

bathory87
5. srp 2020

@nihanin něco na tom testu lehce vidím 🙂 to bude určitě sílit 🙂

bathory87
5. srp 2020

@nihanin já měla šílené křeče zezačátku....

bathory87
6. srp 2020

Ahoj holky. Dnes jdu ve 13:45 na gynekologii. Držte palce. Jsem hrozně nervózní a ve stresu.

bathory87
6. srp 2020

Tak to vypadá na mimodelozne. Ještě se uvidí. Ráno odběr krve a v pondělí další vyšetření.

katherinka33
6. srp 2020

@nihanin taky jsem takovy proužek od Dr.Max mela a ted tu mam skoro čtyřletou holcicku. Jak to vypada, sili?

katherinka33
6. srp 2020

@bathory87 Porad je jeste nadeje. Treba se ukaze tam, kde ma...

bathory87
6. srp 2020

Zkusila jsem teď test. Horní je teď dělaný. Přijde mi že sílí. Asi bojuje...

nihanin
autor
6. srp 2020

@katherinka33 ahoj já ještě další nezkoušela řekla sem si že zkusím až v úterý příští týden ale mám test doma a mám ze sebou co dělat abych ho nezkusila 🤭snad to do úterka dám.. Práve to úterý by mi měla dorazit ms tak uvidíme

nihanin
autor
Autor odpověď smazal
nihanin
autor
6. srp 2020

@bathory87 ahoj mě přijde ten horní silnější.. Bude to dobré musíš věřit.. Dej pak vědět.. Drzim palce

bathory87
7. srp 2020

Dnes spinim světlou krev. Byla jsem na odberech a dopoledne mi bude volat doktor s výsledky. Už ať tohle mám za sebou. Ta nejistota mě zabíjí.

bathory87
7. srp 2020

Hcg 49 4+0 a v pondělí ultrazvuk

mona91
7. srp 2020

@bathory87 držím palce já se synem měla při prvním odběru hcg 17 a to už jsem měla nějakých 5 dni spozdeni a u syna mi to všechno vycházelo přesně dle MS i dle ultrazvuku takže při tom odběru jsem byla taky nějak 4+.

bathory87
7. srp 2020

@mona91 díky moc. Mě znervózňuje to spineni světle ale ne hodně. Uvidíme. V pondeli dám vědět. Doktor si kvůli mě privstane

mona91
7. srp 2020

@bathory87 to já teda nespinila, ale co jsem koukala dít se to muže a normálně to prospívá. Já byla tehdy nervózní z těch hodnot všechny holky okolo měly dva dny po vynechání hodnoty ve stovkách i s tisicovkach a já 17. Ale je pravda ze nevím kdy jsem otěhotněla hlavně jsem tedy brala Utrogestan na srovnání cyklu vždy 17-26DC 🤷‍♀️

bathory87
7. srp 2020

@mona91 upřímně ani já nevím jak jsem k tomu přišla :D s přítelem jezdíme spolu s kamionem ale sex minimálně :D

mona91
7. srp 2020

@bathory87 😂 tak spis jak je jasný ale kdy je otázka 😂

bathory87
7. srp 2020

@mona91 no hlavně jsme měli styk asi 4 dny před ovu kterou někdy ani nemám a pak až asi 5 dní po :D nejde mi to do hlavy. To tělo si dělá co chce :D Hlavně v pondělí už budu co a jak... Jsem zvědavá zda se udrží. Mám jak slabounkou menstruaci že vystačí na intimku ani ne. Uvidíme zítřek. Koupila jsem kys.listovou co mi doporučil. Mohl mi dát taky něco na udržení :-/

bathory87
7. srp 2020

Teď jsem dělala nahoře. Nevím zda sílí. Včera je pod ním. Už jsem jak magor a sleduji zda ho neztrácim

Strana
z4