Stalo se to už někomu?
Ahoj všichni mám takový dotaz snažíme se o mimi dle kalendáře bych měla být 6dpo.. Což vím že tt mi nemůže ještě nic ukázat ale.. Před ovulaci až do teď mi každý den píchá v podbřišku a dnes v leže sem si kýchla a strašna bolest jako by mi podbřišku něco ruplo a pichalo a píchá mě to od odpoledne do teď při chůzi se nemůžu ani pořádně narovnat.. Stalo se to už někomu? A co by to tak mohlo být? Děkuji za odpověďi
@nihanin ano, všechno bylo v pořádku, dnes jsem ve 35.tydnu 😊 Ale taky jsem se lekla jak mě tam pichlo. Pry jento ale úplně normální.
@bathory87 to není plány poplach, to je pozitivní test 🙂 Gratuluju
Ahoj holky. Dnes jdu ve 13:45 na gynekologii. Držte palce. Jsem hrozně nervózní a ve stresu.
Tak to vypadá na mimodelozne. Ještě se uvidí. Ráno odběr krve a v pondělí další vyšetření.
@nihanin taky jsem takovy proužek od Dr.Max mela a ted tu mam skoro čtyřletou holcicku. Jak to vypada, sili?
@bathory87 Porad je jeste nadeje. Treba se ukaze tam, kde ma...
@katherinka33 ahoj já ještě další nezkoušela řekla sem si že zkusím až v úterý příští týden ale mám test doma a mám ze sebou co dělat abych ho nezkusila 🤭snad to do úterka dám.. Práve to úterý by mi měla dorazit ms tak uvidíme
Dnes spinim světlou krev. Byla jsem na odberech a dopoledne mi bude volat doktor s výsledky. Už ať tohle mám za sebou. Ta nejistota mě zabíjí.
Hcg 49 4+0 a v pondělí ultrazvuk
@bathory87 to já teda nespinila, ale co jsem koukala dít se to muže a normálně to prospívá. Já byla tehdy nervózní z těch hodnot všechny holky okolo měly dva dny po vynechání hodnoty ve stovkách i s tisicovkach a já 17. Ale je pravda ze nevím kdy jsem otěhotněla hlavně jsem tedy brala Utrogestan na srovnání cyklu vždy 17-26DC 🤷♀️
@mona91 no hlavně jsme měli styk asi 4 dny před ovu kterou někdy ani nemám a pak až asi 5 dní po :D nejde mi to do hlavy. To tělo si dělá co chce :D Hlavně v pondělí už budu co a jak... Jsem zvědavá zda se udrží. Mám jak slabounkou menstruaci že vystačí na intimku ani ne. Uvidíme zítřek. Koupila jsem kys.listovou co mi doporučil. Mohl mi dát taky něco na udržení :-/

Víte jak se mi to povedlo? Koupila jsem si femigard. Pila 3x denně. Jednou jsem po něm už byla těhotná ale v pátém týdnů to odešlo a nebyl tak silny test. Před 3 měsíci jsem ho začala pít znovu měsíc a hele... Hlavně jsem jedla hodně špenátu, salatu atd. Nepoužívala jsem žádné prášky. Vše přírodně. Říkala jsem i svému lékaři, že pohrdam nad kys.listovou v prášku, že si to vezmu ale těmi saláty atd. Tak říkal že je to také lepší. Jedla jaem to na kila :D