icon

Stalo se to už někomu?

nihanin
3. srp 2020

Ahoj všichni mám takový dotaz snažíme se o mimi dle kalendáře bych měla být 6dpo.. Což vím že tt mi nemůže ještě nic ukázat ale.. Před ovulaci až do teď mi každý den píchá v podbřišku a dnes v leže sem si kýchla a strašna bolest jako by mi podbřišku něco ruplo a pichalo a píchá mě to od odpoledne do teď při chůzi se nemůžu ani pořádně narovnat.. Stalo se to už někomu? A co by to tak mohlo být? Děkuji za odpověďi

Strana
z4
mona91
7. srp 2020

@bathory87 tak teď dělaný je blbost dělej vecer a ob den po dni není videt rozdíl 🙂

bathory87
7. srp 2020

Zkusím z ranní moči . Tenhle nebudu brát vážně a srovnám asi s tim ze vcerejska. To bylo z dopolední moči.Vecer je blbost. Já chodím hodně čůrat a moč bude večer hodně redena :D

nihanin
autor
7. srp 2020

Ahoj holky já dnes z odpolední moči zkusila tt pepino neměla jsem možnost si zajet koupit jiný.. Byla sem zvědavá jestli bude sílit.. Naposled tt od dr. Max slabý dušik.. A dnes negativní pepino Sem 10dpo..takze zrejnne nic.. Tak jsem to vzdala..nemá cenu se upinat že by to bylo ještě dobré Úterý se budu těšit v opačném smyslu 🤦‍♀️ na červenou.. No nic holky tak třeba příště se Zadaří..😐

nihanin
autor
7. srp 2020

@bathory87 přeji ať sílí a ať je všechno v pořádku

katherinka33
7. srp 2020

@nihanin Pepino ma nejslabsi carky. Myslim, ze jsem na nem take nic nemela. Zkus jeste jiny a vyssi citlivost.

katherinka33
7. srp 2020

@nihanin a vzdycky testuj testy stejne znacky. Nestridej to...

nihanin
autor
7. srp 2020

@katherinka33 myslíte že Teda mám ještě zkusit dr. Max? Není to už zbytečné když už dnes byl po těch třech dnech pepino negativní.. No zkusit to mužu testnu v neděli stim dr. Max 👀 já si právě říkala že po těch třech dnech už by bylo vidět něco lépe tak proto sem dnes testla ale zkusím ješte 🙄

bathory87
7. srp 2020

@nihanin děkuji. Ty to nevzdavej. Já taky na to, že mám 49 jednotek tak nemám silné čáry a přitom jsou od 10 jednotek. Těm barvám moc nevěřím a taky mi hned nevyleti čárka.

nihanin
autor
8. srp 2020

@bathory87 jj až zítra budu mít možnost zajet koupit ten dr. Max a Teda testnu no jako moc tomu nevěřím neboť už mám takové to příznaky jako před ms návaly pocení večer a bolení břicha 🙄

bathory87
8. srp 2020

@nihanin já zase krvacim světlou krev takže to taky asi odešlo.

nihanin
autor
8. srp 2020

@bathory87 ach jo.. A zkoušela si tt ještě..

bathory87
8. srp 2020

@nihanin jen ráno z druhé moči co jsem šla za 30min.Byl slabší o dost. Nevím zda tím, že to odešlo nebo močí. Uvidíme... Pořád to mám málo. Zítra pokud se to nerozjede tak možná naděje bude.

bathory87
8. srp 2020

@nihanin zkus sehnat mama test. Ten dr max je méně barevný mi přijde.

nihanin
autor
8. srp 2020

@bathory87 snad to bude dobré uvidíš zítra coajak 🙏

nihanin
autor
8. srp 2020

@bathory87 jj zítra zajedu a koupím 👀

nihanin
autor
8. srp 2020

@bathory87 tady unas na obci mají právě jen ten pepino už počkám do zítřka

bathory87
8. srp 2020

Vím... Asi jsem blázen... Druhé z vrchu je z rána. První je teď. Já už si normálně vsugerovavam že zase začíná sílit :D zase mě pálí prsa :D jako povím vám děvčata že ta psychika dělá divy 🤔💭

bathory87
8. srp 2020

@nihanin tak dej vědět. Jsem zvědavá. No u mě asi uvidí prd na ultrazvuku v pondělí :D zamává mi sateckem a řekne přijďte příště :D

nihanin
autor
8. srp 2020

@bathory87 vím jaké to je já v listopadu minulého roku sem měla pozitivní test před ms.. Pak abych si byla jistá začala jsem testovat abych zjistila jestli sílí a ono místo toho byl slabší a slabší nakonec stoho bylo biochemko neprosperujici těhu ms dorazila se 4 denim zpožděním.. Je to hrozný po prvním testováním zjistit // těšit se stoho a zachvili je po radosti..ale já pevně doufám že to nebude tvůj případ 🙏může to bejt ještě dobré má sestřenice měla ms a byla těhotná.. Další z rodiny ms měla do dvou měsíců a byla těhu..kazda sme jiná nejsme stroje já při prvním ditku sem zjistila že jsem když sem měla dva dny zpoždění.. V dnešní době mít dva dny zpoždění tak se nic neděje uz to není tak pravidelný jako onehdy.. 🤦‍♀️Jinak určitě blázen nejsi.. Si myslím pokud pořád // tam jsou tak šance pořád je.. Já když pak testovala tak ta druhá nešla vůbec vidět prostě snehobilo.. A. Ty ještě pořád // máš.. Ještě je šance že se to rozhoupe..

bathory87
8. srp 2020

@nihanin ať už to dopadne nebo ne... Vím, že zase budu mít dlouho od toho pauzu. Budu budovat tak jak jsem plánovala a třeba když nebudu tak stará tak to přijde samo. Jsi moc hodná. Děkuji za podporu. Já to vzdala. Tobě držím palecky.Jezdim s kamionem tak doufám, že aspoň do práce mě v pondělí pustí. Dej vědět jak jsi na tom.

nihanin
autor
9. srp 2020

Ahoj holky tak dnes sem bohužel nesehnala mamatest.. Měli jen dr. Max.. Tak mi nic jiného nezbývalo 🤦‍♀️tt dělaný cca před půl hod .. Tak nevím jestli nemá někdo třeba zkušenost stimto testem a nedělá falešné čárky

nihanin
autor
Autor odpověď smazal
nihanin
autor
9. srp 2020

@bathory87 ahoj a jak si natom ty dnes?

bathory87
10. srp 2020

@nihanin ahoj. Biochemko... Odešlo to. Ani se nedivím po tom stresu co jsem měla. Jinak tento test jsem měla taky a ukazuje dobře.

mona91
10. srp 2020

@nihanin já jsem na Dr max měla taky ducha a pak krásne sílil, falešného mi neudělal ani jednou tak držím pěsti

@bathory87 To je mi líto 😞

bathory87
10. srp 2020

@mona91 ono se to možná tak mělo stát.

nihanin
autor
10. srp 2020

@mona91 ahoj děkuji.. No uvidím zítra by měla dorazit ms když nedorazí zkusím tt až po vynechání

nihanin
autor
10. srp 2020

@bathory87 ahoj tak biochemko ach jo to je mi líto.. Ale říka se že po biochemickém je tzv pohnojeno tak se třeba brzy Zadaří

mona91
10. srp 2020

@bathory87 přesně tak já tohle mám za sebou v únoru a taky jsem rikala ze to proste nemělo byt. 🤷‍♀️

nihanin
autor
11. srp 2020

Ahoj holky tak dnes sem zkusila tt mamatest.. A nic 🙇‍♀️ani nevykoukam slabou.. Ms zatím taky nikde ale určitě dorazí..

Strana
z4