Tak která našla v novém roce dálnici na tt?
teď to zní blbě, když to čtu. myslím to jako tak, že si člověk během toho snažení zažívá...
@katule22 Moje zkušenost je taková, když jsem na těhotenství moc myslela vždycky menstruace dorazila potom jsem tomu dala vale a nechala to být a následující měsíc jsme byla opravdu těhotná. Sice to nakonec nedopadlo, ale i tak si myslím, že když se na to člověk moc upne tak to nepomůže, psychika je mocná čarodějka... vím že je to těžký nemyslet na to i když to moc chci, potom ale když to necháš volně plynout nejsi tolik zklamaná. Samozřejmě držím palce, ať to těhotenství je 😉
Já našla své // 18.1 😍 Tak věřím že bude vše v pořádku a 4.2 na kontrole bude potvrzeno prosperující těhotenství 💕
mám tu kontrolu nějak pozdě oproti vám 😲 v kolikátém jste kdo? Já dnes 4+4
@lula86 Nejlepsi je netlacit na pilu. S manzelem jsme se snazili skoro rok a pul a nic. Potom jsme to nechali a smirili se ze jeden z nas je neplodny. Ja v lete 2017 zhubla cca 20 kg a na konci roku najednou neprichazela MS. Tehu byla ale v lednu se zjistilo ze bez embrya 😢. Pak v kvetnu sex primo v den ovulace a za dva tydny se nam mrne narodi.
@nita1984 Taky gratuluji a preji jodne stesti a zdravi 👍
Ahoj, jak se cítíte? Já bych jen spala a spala a je mi blbě.
Mě čeká první "potvrzujici" kontrola v pátek, měla bych být v 7tt. Minulý týden jsem ošklivě spadla se synem na ledu, snad bude všechno v pořádku.

@katule22 já ❤️ První kontrola 13.2. Už aby to bylo 😂