Těhotenský test a snažení. Může hodně pití tekutin, infekce nebo bakterie ve vagíně ovlivnit test?

ivankk
6. črc 2023

Dobrý den,
omlouvám se, že Vám píši sem,ale jsem nedočkavá. Snažíme se o miminko a moc se nám nedaří... Myslím si, že těhotná nebudu, spíše si nechci přiznat, že těhotná nejsem, ale za zkoušku nic nedám. Pokud jsem pila hodně tekutin, aby se mi chtělo na záchod, abych si mohla udělat těhotenský test po tří týdnech od styku (clearblue, digitální, s ukazatelem týdnů) může to, že jsem pila hodně tekutin ovlivnit výsledek testu? Šla jsem hned, jak se mi chtělo, zhruba půl hodiny. Test jsem si udělala ráno, ale musela jsem pít hodně tekutin (ráno), aby se mi chtělo, protože jsem byla ještě předtím na záchodě. A ještě mám druhý dotaz, může streptokok či bakterie ve vagíně ovlivnit výsledek testu? Byl mi zjištěný streptokok ve vagíně a ani jsem o něm nevěděla, jelikož mi nedělal žádné potíže. Test vyšel tedy po tří týdnech od styku negativní. Děkuji za odpovědi. A prosím, buďte ke mně upřímné a říkejte mi narovinu, jak to je. Aby to pro mě pak nebylo těžší.

laxesis
6. črc 2023

@ivankk Po třech týdnech by tam byly v případě těhotenství dálnice a nadměrné pití by to v tuto chvíli neovlivnilo nijak, maximálně by ta čárka nebyla tak silná - ale byla by tam. Co se týká streptokoka a různých infekcí, tak ten nic rozhodně neovlivní - nic neumí zablokovat produkci hormonu hcg tak, abyste to na testu či z krve nepoznala, streptokok už vůbec ne, nemá to s tím nic společného.

pilzzee
6. črc 2023

@ivankk Kazdopadne pokud uz ses tak moc nedockava, tak lovit duchy je ta nejvetsi blbost, akorat tak odhalis biochemicky a budes z toho v p****i.

ivankk
autor
6. črc 2023

@laxesis Dělala jsem si digitální a ukazuje to buď +
s týdny, nebo - . Jinak děkuji za odpovědi☺️

laxesis
6. črc 2023

@ivankk ano, byl by už pozitivní i ten digitální..mě ukázal v obou těh.dokonce dříve, než ty papírkové (5 dní po KET a 9DPO), přestože má údajně horší citlivost..v každém případě 3 týdny už jsou dlouho.

lencaa11
6. črc 2023

@ivankk ten digitální vám nic neukáže to je jasný zvolte klasický a hlavně nikdo neví v jaké jste fázi cyklu test máte dělat v době Ms a nebo si zajít na krev a asi jako první bych léčila bakterie a streptokoka jak u vás tak přítele aby to nebyl problém pro tehotenstvi ...když je žena těhotná ukáže test kdykoliv během dne

laxesis
6. črc 2023

@lencaa11 tři týdny po styku by byl rozhodně pozitivní i digitální test..