Těhotenský test při ms
Ahoj všem, chci se zeptat občas se stane, že někdo otěhotní a i přesto menstruuje. Mám menší podezření. můžu si test udělat i při ms?
@leniczka23 dobře počkám děkuji 🙂
Také jsem měla menstruaci ,ale jen jedna vložka za den ,navíc světle červená krev ,ne jako při menstruaci ,další dny bylo špinění na intimku,tak jsem čtvrtý den udělala tt a byla tam slabá druhá čárka
@katherine177 já to právě mám taky dost jiné.. první den jsem měla ms. A pak spíše svetlounka krev a málo.. a teď jen špinění.
@kok123 tak je možné, že se zadařilo
@katherine177 no nebo je to jen nějaké oslabení organizmu těžko říct :/ od včera mám křeče v břiše a lítám pořád na záchod.. :/. Nic špatného jsem nesnedla už to trvá druhý den :/. Tak nevím no.. možná že to má s tím nějakou příčinu a bude prd
@kok123 pokud mas prujem...muze to byt i k tehotenstvi...
Test bych dělala z ranní moči
@katherine177 to by se objevil aspoň malý duch ne? Ale když vůbec nic tak má vůbec cenu znovu testovat kor když ms byla. ?
@kok123 já bych zkusila ještě ráno a když ani tam nic tak je to jasné

@kok123 pockej az ti skonci, pri ms se totiz hodne zveda hladina hormonu vcetne HCG a muze ukazat dve carky..
Nicmene by to byl spis duch, takze pikud by sis test udelala a byla tam zretelna druha carka o tehotenstvi by se nejspis jednalo..