Ahoj chci se zeptat 18.4 jsem měla pohlavní styk a 19.4. jsem měla ovulaci podle výpočtu.
Včera jsem si dělala test a byl negativní. Mám občas střídavě těhotenské příznaky. Chci se zeptat zda může být test negativní a i přesto můžu být těhotná. Děkuji za odpověď.
@michaelka1122 na info o tehu je prilis brzo. Ua druhe pockej do spozdeni MS a udelej si test.
@absintka19 teď jsem si všimla před 5minutami na záchodě tě krvácí ale krev je do černá? Prosím radu
@michaelka1122 a menstruační krev to není?
Menstruaci čekám až za 12dni a jako menstruační krev to nevypadá je to taková černá krev špinění ani ne velké ani ne malé.
@pipouska Menstruaci čekám až za 7dni a jako menstruační krev to nevypadá je to taková černá krev špinění ani ne velké ani ne malé...mam 9DPO
@michaelka1122 tak ze by uhnizďování? jemně špinit klidně u toho můžeš,ale nevím jestli černá krev☹
@pipouska a když půjdu k gynDr zjistí to po tak krátké době co se děje? Protože těhotenský test jsem předevčírem měla negativní.. Ale z krve by už mohla ne?
Test může ukázat kolem 10 DPO ducha naprosto v pohodě, protože už vajíčko produkuje hCG - u každé z nás ale jinak. Já měla test pozitivní týden před očekávanou ms. Někdo má ale hCG v moči později než v krvi, proto je krev nejjistější. Někomu se v moči ukáže hCG třeba až ve 2.měsíci, četla jsem že jedné paní až ve 4.měsíci. A v krvi už byly koňský hodnoty.
Holky já bych to s tím testováním tak nepřeháněla. Dodržuj lehce těhotenský režim (nepít moc alkoholu atd.) a počkej na termín menstruace. Ono pro psychiku taky není nic moc, když si den před menstruací uděláš test, je pozitivní a druhý den normálně přijde MS. A takhle prý odejde každé 4 oplodněné vajíčko... Takže pokud neděláš zrovna v rizikovém provozu, nečeká tě operace nebo nemáš jiný důvod, proč je nutné vyloučit těhotenství, prostě vydrž.
@michaelka1122 Může to být uhnizďování. Já jsem testovala den před očekávanou ms a byl jen lehoulinký duch. Tak počkej. Já tohle testování moc brzo nějak nemusím. Zbytečně se tím stresuješ.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
test ti neukaze tehotenstvi 10dni stare,pockala bych do doby ky se ma dostavit menstruace a pote udelala,testy ukazuji tehotestvi az se zpozdeni menstruace.tehotna samozrejme byt muzes,ale test to proste tak brzy asi nedokaze ukazat