icon

Těhotenský test, rozmazaný "duch". Můžu být těhotná?

jirikmaminka
6. říj 2019

Holky prosím o váš názor poslední ovu byla 13.9 vím jen dle aplikace testy nic takového jsem nedělala dnes mi to nedalo protože mě zacli bolet prsa a je mi večer špatně a sem tam se mi zamotá hlava na TT duch ale přijde mi divný rozmazaný nevím tak jsem udělala i ovu test a ten je pozitivní ovu by měla být až za 3 dny

lucynka721
•
Autor odpověď smazal
•
jituli84
•
6. říj 2019

jj zkus mamatest, za mě je taky spolehlivej

jirikmaminka
autor
•
6. říj 2019

No ráno zabehnu do lékárny pro mamatest

vladienka
•
6. říj 2019

@jirikmaminka to je Pepino? Ten je naprd... ako pisali vyssie, kup si Mamatest, ale vyzera to nadejne 🙂 drzim palce

jitulka87
•
6. říj 2019

Myslim, ze muzu gratulovat 😊

dat
•
6. říj 2019

@jirikmaminka ja to.mela tak nejak 14.9 ovulace a test nekdy 5.10 a carka byla. Na tom testu carku vidim sice slabe ale vidim, zkus z ranni moci mamatest, ale myslim, ze tam bude 🙂 drzim palce 🙂

jirikmaminka
autor
•
6. říj 2019

@dat moc děkuji a když jsi měla ovu toho 14.9 tak ti pak proběhla i ms nebo ne

jirikmaminka
autor
•
6. říj 2019

@dat protože mě ano sice slabá a jiná úplně ale probehla

dat
•
6. říj 2019

@jirikmaminka nene praveze jsem to nedostala, mela jsem 5 dni zpozdeni 🙂 mela jsem to dostat kolem 30.9/1.10 🙂

dat
•
6. říj 2019

@jirikmaminka to se ale stat muze, moje mamka semnou menstruovala jak hodinky do 4 mesice 🙂 kamaradka mela klasickou solnou ms a uz byla tehotna. Uvidis sama. Drzim palecky ✩

janisek7
•
6. říj 2019

Také vidím druhou čárku. 😊

natnat21
•
15. bře 2021

Zdravím, 2 dny před očekávanou Ms. Posledních pár dní hrozná únava a pnutí a bolestivost prsou. co myslíte ano ne? díky 🙂

kuttu
•
15. bře 2021

@natnat21 Negativní

ema90
•
15. bře 2021

@natnat21 Dyt je to jasne negativni test.