Těhotenský test večer. Nebo raději počkat do rána?
Ahoj. Mám otázečku. Co když si udělám tehotenskyntest s citlivosti 10 večer? A ráno zopakuji. Nebo mám počkat až do rána? Už mám 14 dnů zpoždění. I když to je u mě občas běžné.
@katebk asi to půjdu zkusit a budu doufat, že mě tam nahoře má někdo rád :D
Ahojky, opožděnou ms už máš opravdu dlouho a test by měl vyjít i takhle večer, myslím si, že změna s ranní močí moc nebude ;) držím pěsti, aby se ti na testu objevilo to co si přeješ 🙂
Pak dej vědět ;)
Moč nemusi být vyloženě ranní, jen dostatečně koncentrovana. Já testovala večer když jsem mela teprve malé nebo žádné zpoždění ( mám cykly 26-32 dní, tak těžko určit, kdy bylo už zpoždění) a test byl jasně pozitivní.
@petula.bir já mám zpoždění kolikrát klidně tři týdny a vždy takhle plaším :D přítel se tomu už jen směje
Jak to dopadlo?
3 dny zpoždění a večerní test už ukázal, co měl 😄☺️
No holka, jestli ti to vyjde negativní (nechci strašit) tak není od věci zajít na gyndu a začít řešit, že máš takhle rozházený cyklus. Páč 2-3 týdny zpoždění je fakt dost! Protože tohle ti naopak může k otěhotnění bránit ...
Já dělala test navečer už 1 den před očekávanou ms a už ukázal pozitivitu.Jinak přesně jak píše
@amazonkajanik , řešit
Taky bych radsi zasla na gyndu, udela ti testy a zjisti jestli ti neco nechybi a da ti leky na upravu cyklu. Mne to v poceti branilo☺️ Taky jsem mela dlouhe zpozdeni vzdy. 🤗
@kvetuska145 na gyndu si zajdu, ale teď vzhledem k momentální situaci je to docela těžké. Potřebuji aby mel přítel v práci volno aby pohlídal syna. 9 měsíční dítě se mi v téhle době opravdu nechce tahat do města mezi lidi
Příspěvek zní jako dotaz od nerodičky, ze potřebuje radu. Pokud už jedno dítě mas, tak si umíš odpovědět.. tady ti nikdo lip neporadím. Proste jen porovnat zkušenosti s prvním těhotenstvím.
@loylii u prvního těhotenství mi test vyšel hned po týdnu zpoždění pozitivní. Od synovi 4 měsíce nekojím a mám ms. A poslední dobou ho mám rozházené. Minuly cyklus jsem měla zpoždění tyden. Tento měsíc už začínám 3 tyden zpoždění a 3 testy negativní.

Ahojky, to už je poměrně dlouhá doba 🙂 pokud nemůžeš vydržet, udělala bych.. Pokud jsi, určitě test čárku ukáže