Těhotenství i přes negativní krev. Je možné?

9. čer 2020

Ahoj holky, mám 8.den spoždění MS, ale krev negativní a na tt testu sotva viditelný duch na 2 ruznych testech a ovulacni testy mi sili, mam ho skoro pozitivni, ptala jsem se gynekolozky a prej se menstruace ani neblíží. Zhruba pred 14dny jsem spinila tedy 7.den po sexu velice slabe spineni ( nejednalo se o MS). Ale krev je negativní, je tu prosím někdo kdo měl něco podobného a přitom byl těhotný, akorát se to dozvěděl o hodně později?

nat
9. čer 2020

Ne není to možné,test může dělat falešné duchy je to celkem běžné,ale krev se ošálit nedá .

autor
9. čer 2020

@nat Teď jsem mluvila s porodní asistentkou a ta říkala, že možné to je, že je možná brzo, jinak mám cykly 40+

amemmait
9. čer 2020

Pokud jeste nedoslo k zahnizdeni, tak hcg je negativni, ale i v moci - prvni se objevuje v krvi a za par dni uz jde zachytit i v moci. Takze je divne, ze mate ducha na testu z moce a krev negativni, sois bych tipla vadny test z moce/ryska 🤔 ale prala bych vam, abych se pletla, zkuste zajit za par dni na krev i kdyby jako samoplatce ☺️

autor
9. čer 2020

Tohle je dnešní ovulační test, je to divný, když se MS prej ani neblíží

nat
9. čer 2020

tak proc se ptate :_D Pokud mate moznost se zeptat nekoho odbornejsiho je to lepsi nez zde,konkretne sjem volala sve gynekolozce tete a rikala ze je to nesmysl ze vzdy je HCG nejdrive v krvi a pak v moci ...

jade85
9. čer 2020

Ale ten ovulační je negativní - testovací čárka je světlejší než kontrolní...

autor
9. čer 2020

@nat já se ptám, jestli tu je někdo, kdo to měl podobný 🙂

autor
9. čer 2020

@jade85 ano vím, že je negativní, ale jak jsem psala, tak ten test sílí každým dnem.

nikjean
9. čer 2020

Vzala jste si do hlavy, že jste těhotná, ačkoliv tomu nic nenaznačuje a test z krve je jednoznačná odpověď.
Asi stejný dotaz jako “je možné i přes negativní test byt těhotná, když mám těhotenské příznaky” = není možné, protože na základně HCG se dostavují těhotenské příznaky. Nikoliv naopak.

Zvolněte, přeji ať se Vám brzy zadaří 🙂

autor
9. čer 2020

@nikjean Právě, že naznačuje, jinak bych to neřešila🙂

malenka3
9. čer 2020

Ovulační test není na detekci těhotenství 🤦‍♀️ a pokud sílí čárka, blíží se ti ovulace a ne menstruace 🤦‍♀️ takže to asi nechápu, ale co přesně naznačuje těhotenství?

autor
9. čer 2020

@malenka3 psala jsem, ze jsem byla u gynekolozky a ta rekla, ze se MS neblizi, mozna by bylo dobry si to precist znova, nez tu poustet moudra.

malenka3
9. čer 2020

Píšeš, že "Tohle je dnešní ovulační test, je to divný, když se MS prej ani neblíží" - pokud ti přijde divný, že ti sílí ovulační test a přitom se neblíží ms, tak proto ti píšu, že ovulační test nemá s ms nic společného.
Psala jsi, že máš náznaky těhotenství, tak se ptám, jaké. Protože z toho, co píšeš, je jasné, že těhotná velmi pravděpodobně nejsi, takže nám není jasné (nejsem jistě sama), co řešíš.

autor
9. čer 2020

@malenka3 tak třeba například to špinění, citlivá prsa a ještě ten sílící ovulační test a vynechaná MS,v hodně diskuzích jsem četla, že je možné, že tenovulační test může sílit, tak proč by nemohl tady? 🥱

malenka3
9. čer 2020

Třeba proto, že máš krev negativní 🤦‍♀️ takže je mnohem pravděpodobnější, že máš hormonální disbalanci nebo prostě posunutý cyklus a řádnou ovulaci.

autor
9. čer 2020

@malenka3 oh děkuji paní chytrá, už můžu v klidu usnout, když jste mi dala odpověď. 😀

nikjean
9. čer 2020

Pokud jste 7 dni po sexu “špinila” dejme tomu, že šlo o uhnízdění, ale vzhledem k tomu, že je to již 14 dní, test by to jistě již zachytil, případně test krve, který mate negativní.
A ohledně citlivých prs, jak jsem psala výše - pokud by tento aspekt souvisel s těhotenstvím, tak by Vám to test ukázal, protože tyto příznaky vznikají hormonem HCG, který se ale u Vás nepotvrdil.

sudylichozrout
9. čer 2020

Tehotna nejsi, mozna budes teprve ovulovat. Pravdepodobne se ti rozhazel cyklus. Ovulace muze litat klidne plus minus 14 dnu, stava se to. To spineni mohlo byt prave i prijevem te hormonalni nerovnovahy. A nepouzivej k detekci tehotenstvi ovulacni test. Je to jako kdybys misto detektoru kovu pouzivala walkmana. Cili k hounu.

atomix
9. čer 2020

A proč testuješ těhotenství ovulačním testem?