Těhotenství po kyretáži. Je možné otěhotnět?
Ahojky maminky, chtěla bych se Vas zeptat kdy jste po kyretazi otěhotněli? Děti už mám a nebyl problém otěhotnět, ale poslední těhotenství (8tt.) bylo bohužel zamlkle. Je to už 8 měsíců a stále nic. Na kontrole nikde nebyl problém. Může to být tím, že jsem se na to strašně upnula?
Já otěhotněla rok po kyretáži, a do teď už nám to nějak nejde , jsou to už 3 roky , Dr mi jen po kontrole řekla že mám zakloněnou dělohu do zadu ale že problém by neměl bejt počít, Tak nevím v čem je překážka , ovulaci mám taky potvrzenou nechápu to ,Ale stím upnutím to může bejt pravda čím víc se snažím a myslím na to tak to nejde
Ahoj, za tři menstruace po kyretáži jsem otěhotněla přirozeně znova a nyní jsem 26tt.
Souhlasím, co píše @zuzkasim uplne jsem na to přestala myslet: zaměřila jsem se na plánování svatby a změnu kariéry. Chodila jsem na tri kurzy najednou, do toho práce, domácnost, nase pocetna sirsi family... 😄 dítě nebylo na poradu dne, dokonce jsem se smirila s tím, že možná už nikdy těhotná nebudu (v 04-2023 jsem mela AMH 0,03). A najednou to šlo 😄
Moc Vám děkuji. Je pravda, že třeba od 8DPO jsem jak besna testovala. Jak píšete nechám to být a zaměřím se na něco jiného nebo se zbláznim. Jste zlatý ❤️
Po kyretáži cca měsíc proběhla 1 ms a další už nepřišla. Teď mi tu poletuje 5 lete štěstí
Ahojky, já otěhotněla hned následující cyklus po kyretáži. Psychika je mocná, moc dobře to znám...
Známá po roce otěhotněla ale jen díky injekci a to před tím ji stačilo otřít " trenýrky "😆 já jsem též otěhotněla po roce ale u mě to byla psychika ta vládla a ovládala mě ..

To může být určitě důvodem, psychika je velmi mocná. Já to nechala plynout, těhotná jsem znovu byla přesně rok po tom předchozím početí. Určitě je dobré zaměstnat hlavu něčím zcela jiným🙂