icon

Těhotenství po potratech. Máme ještě šanci?

holkaokomodra
8. pro 2020

Ahoj všichni, zakládám aktuální diskuzi na toto téma, mám za sebou tři potraty, jedno mimodelozni a jedno zdravé těhotenství, synovi je již 13. Musím se přiznat, že si s odstupem těch let připadám spíš jako prvorodička, těhotenství se synem bylo bez jediného zaspineni atd. Pak přišli všechny ty hrůzy a začali jsme s pritelem jezdit letos v říjnu do gennetu, no a než jsme se dočkali výsledků genetiky, zjistili jsme, že vše ostatní je ok a dokonce se nám podařilo znovu otěhotnět. Rok a půl po posledním potratu. Teď jsem 6+3, ale! Dnes jsem zakrvacela, neváhala jsem a hned jsme jeli pro jistotu na kontrolu. Prcek tam je, srdíčko mu bije a je tam malý hematom. Nikdy předtím jsem to takhle neměla, holky, ženy prosím vás o vás zkušenosti, já už trošku vysiluju. Prostě potřebuji sdílet své pocity a nepo... se z toho. Myslíte, že máme šanci, že nám to ještě dopadne? Předchozí potraty byli kolem 6 tt nikdy nebyla prokázána srdeční činnost... Zajímá mě váš názor díky moc

Strana
z2
alik20
10. pro 2020

@holkaokomodra ja vlastně ani nevim, nic moc me k tomu nikdo nerekl a ve zprávě taky nic neni 🤷

holkaokomodra
autor
10. pro 2020

@priefi mě vyšel špatně jen hormonální profil, no a je mi 35 takže to po těch X potratech ukazovalo hlavně na ta spatna vajíčka, což je vlastně taková teoretická možnost, na jistotu mi to nikdo říci nemohl

holkaokomodra
autor
10. pro 2020

Dnes jsme byli v gennetu pro výsledky genetiky, tak máme vše v pořádku, jsem moc ráda no a paní doktorka mi doporučila fakt jen ležet a sedět 🙄 to teda nevím jak vydržím, ale budu se snažit, není čas na hrdinství

holkaokomodra
autor
11. led 2021

Ahoj holky, tak u nás zatím zdárně pokračujeme, jsem ve dvanáctém týdnu. Jeden doktor říká, že hematom je pryč, jiný, že tam ještě zbytecek vidí, ale malinký... Špinění si dalo pauzu jen přes svátky a jinak vlastne spinim pořád, tři dny zpátky po kontrole jsem dokonce zakrvacela čerstvou krví... Asi už jsem víc v klidu, ale strach mám pořád... Jen ležím nebo sedím, cokoliv jinyho to většinou zhorší a čekám na lepší časy 😊 jak jste to zvládli vy?

Strana
z2