Těhotná i když menstruace proběhla?

zetpee
13. lis 2018

Holky, menses jsem normálně dostala, byla sice slabá než obvykle ale byla. Nešli ze mě žádné sraženiny ani kusy sliznice což mě zarazilo jako první. Jindy nestíhám měnit vložky jak to mívám silné, bolestivá taky moc nebyla, občas křeč ale jinak v pohodě, jindy je mi až na omdlení. Test jsem si udělala až teď protože mě už déle píchá v břiše a jsem nafouklá ale jakoby v podbřišku. Jsem nastydla takže jsem to ze začátku pripisovala k tomu. No ale co ten test? Je slabě pozitivní, foťák mi to moc nepobral ale normálně je vidět krásně. Není to žádný šedý stín ani ryska. Čárka je krásně růžová. Měla tohle některá z vás taky tak? A všechno proběhlo v pořádku? Příští menses mám dostat až za 20 dní tak proto se ptám. Děkuji za odpověď.

kittyy17
13. lis 2018

V den ms jsem začala špinit, celkem silně, až slabé krvácení, za tři dny konec. Obvykle jsem měla krvavá jatka. Udělala jsem si test, a letěla na gyndu. Doktor hned že by to mohlo být mimoděložní, že nic v děloze nevidí. Za týden už byla tečka, a další týden srdíčko 😉 prcek už bude mit za chvilku dva roky...

kittyy17
13. lis 2018

A podle screeningu byl o týden menší než podle ms, tak to špinění bylo možná hnízdění...

merope
13. lis 2018

Zkus test za pár dní zopakovat a uvidíš - slabé hCG může znamenat i mimoděložní, ale dřív jak v 6tt k doktorovi, to tě může tak akorát vyděsit, většinou se chodí tak v 8tt a to už je dobře vidět, zda je správně uhnízděné.