icon

Těhu test. Není na něj ještě brzy?

motykan
30. čer 2020

Zdravím všechny maminky 🙂. Pokoušíme se s manželem o druhé mimi, to první má už 4 roky a dřív jsem poznala že jsem těhu až v 7 tt, takže test byl jasný a jinak jsem to neřešila. Chci se zeptat, když menstruaci jsem mela cca od 8-13.6 a sex byl 15,16,17.6 a pak 20,21.6 minulý týden 25,26.6 zda je na test brzy? Je to cca 12-15 dní od posledního.. U testu píšou, že ukáží už desátý den po styku. Myslíte že je na testik brzy? Delala jsem si dva a oba negativní.

jjasmina
•
30. čer 2020

Testovat s očekávanou ms

lachtanice86
•
30. čer 2020

@motykan testuj v den vynechane ms

leniczka23
•
30. čer 2020

Není brzo, normálně ho zkus, pokud jsi fakt 12-15 dní od styku test ti už ukáže.

mydvaapes1
•
30. čer 2020

Ahoj, mám to velmi podobně. Očekávám MS 10.07. cca a testy zatím zbytečné - negativní. Ale taky mám doma 5ti letou cácorku, tak jsem nedočkavá 🙂....

tasimia
•
30. čer 2020

@motykan záleží kdy si měla ovulaci. Podle mě je nejlepší testovat ze zpožděním MS, protože pak je to takové lovení duchů. Ale záleží samozřejmě na tobě.

motykan
autor
•
30. čer 2020

@mydvaapes1 tak budu držet palce 😁. Už na to druhé mimi je nejvyšší čas. 👌😁 Jsem spíše nedočkavá a i když mi každý říká, at na to nemyslím, tak to moc nejde.

motykan
autor
•
30. čer 2020

@tasimia podle ovulacnich testu byla nejsilnější ovulace toho 25,26.6... Ale přijde mi, že ať je to jak chce, jsou ty čárky u ovu testu pořád stejné 😁. Tak uvidíme, jsem spíš nedočkavá ale asi to budu na ten začátek menstruace vydržet.

tasimia
•
30. čer 2020

@motykan no tak pokud byla Ovu před pár dny tak je jasné, že je na test čas. Jo taky mi přišly kolikrát stejný a pak mi doktorka potvrdila Ovulaci. Držím palce.

motykan
autor
•
30. čer 2020

@tasimia děkuji 🙂