Těhu test z DM. Co myslíte?
Baby top test z dm. (Znacka rapiclear-v tom bol zabaleny) a krabicka baby top test. Moze urobit taky kanalik?
Jeden bez upravy a druhy s pridanym kontastom.

Ahoj, je to ryska.
Nic tam nevidím, test negativní
@petula.bir ahoj, aj ked to vyskocilo v limite? Od zaciatku 😔
Nic tam není, fakt maximálně ryska.
Úplně sněhobílo, je tam maximálně ryska.
Test je negativní. Kdyby byla druhá čárka, byla by blíž k tý kontrolní, a ve stejné barvě
hele ja tam dušika vidím...zkus spíše jas odebrat, třeba čb foto..je to sice lovení ale vidím ho...nejlépe testni zítra .-)
@europa00 Je tam leda tak ryska. Duch ani slabá čárka ani omylem. 😶
@europa00 proč takový lovení duchů. Ten test je negativní, samozřejmě není problém udělat si za pár dní test znovu, ale tenhle je jasně negativní.
@linducha90 a proč to píšete tak joka bych ten test dělala já .-) já jen říkám že ho tam vidím .-)
@europa00 ano je ho vidiet od zaciatku, ako som namocila test 🙂 a vidiet ho aj po zaschnuti. A je ten "kanalik" na presne tom mieste, kde ma byt.
A tie, ktore sa starate, ze neni problem spravit test za par dni...... vysvetlenie: som nedockava, nakolko ak to je ozaj ciarka, musim si nasadit lieky. A este dodatok, presne za mesiac zaciname stimulaciu na IVF.
Tak bych se hodila do klidu a relaxovala před ivf. Ten test je prostě negativní. Na bílým testu opravdu nic nevykoukas. Držím palce ať vyjde hned první pokus 🍀
hele nic si z nich nedělej..já tam ducha vidím, klidne pošli lepší fotku, a pokud ho vidis naživo tak vidíš. nemusis to tady nikomu vysvětlovat...i kdyby to bylo jen z nedočkavosti je to tvá věc...a přesně nikdo neví jestli treba neni nutno nasadit leky atd.
Ahoj neco vidim opravdu slabě zkus testnout další
@nihanin skusala som aj dnes a presne toto iste vyskocilo. Neviem, bud biochemko alebo kanal. 14teho ideme do caru, uz pre lieky a protokol a doma mam uz iba jeden test, tak ten mam odlozeny a testnem 13teho, aby som vedela na 100%. Ms urcite nepride, kedze ms bez liekov nemam (teda raz mi prisla po 9mesiacoch).....
@lilian2111 dakujem, snad ano 🙂
@europa00 presne tak. Vidno aj na zivo. Ale uz nebudem testovat, zbytocne stresy 😕
ahoj no pokud máš takové problemy, a test nesili muze se opravdu jednat o biochemické, já bych se asi zeptala doktora, protože pokud ano sliznice by ti měla odkrvacet určite pred plánovaným ivf, ještě v případě že by to opravdu bylo biochemko...jinak by testik měl silit, pokud ten pocit nemáš nech se raději prohlednout . držím palce
Nic tam není vidět,to bude negativní

Este raz poslem, aby to slo priblizit