Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
Ráda bych se k vám přidala ať mi to lépe utíká. Je mi 39let, mám už dvě děti chlapečka 14 a holčičku 1,5. Od srpna se snažíme o třeťátko ale teď poprvé si skoro přeju aby to nevyšlo. Včera se totiž všechno pokazilo, manžel skončil v nemocnici s vážným zánětem NS a mě volala moje obvodní že mám boreliózu a podle toho zda budu či nebudu těhotná mi nasadí antibiotika. Dostat to mám příští týden 8.11. tak ani nevím co si přát. Manžel by měl v té nemocnici apoň nějaké dobré zprávy (předevčírem mu totiž ještě ke všemu umřel pes) ale zas ta boreliózu antibiotika a to vše. Achjo, snad bude lépe 🙏. Všem vám držím palce!
@juliemichal
@majili cha holcicky😂neopoustim vás! Hlásím 1dc. Jak hodinky🤷🏻♀️Takže listopad bude urco ten spravnej měsíc 😉
@fafetka to bude bude ♥ ♥ věřím tomu ♥ ♥ všechny 3 se dočkáme // ♥ ♥ a kdo ví,třebas budeme mít všechny 3 i stejně ovulaci haha haha 😀 😀 bylo by to krásné,kdyby jsme všechny 3 měly stejný termínek 😀 😀
@juliemichal @fafetka bylo by to skvely, kdyby nam to vsem tentokrat vyslo 😊
Ja jsem od peti rano vzhuru a na ibalginech, takze jsem si to paradne uzila zase se vsim vsudy, ale treba to byla ta posledni a ted bude prestavka 😁
@majili @juliemichal @fafetka já s vámi porad taky zůstávám, jen to tu trochu omezuji, ať mi to porad nešrotuje v hlavě 😉 tento měsíc na to celkem prdim, ani poradně nevím který Dc mam 🤦♀️😁 jen vím, že kolem ovulace jedeme na wellness 😂👍 takže nám všem držím pěsti 🍀
@majili Díky moc!
Ani nevím jestli si přeju to za týden dostat nebo ne. Ale tak teď týden do MS a pak MS když to nevyjde a za 14 dní snad bude manžel zpět a ještě se v listopadu pokusíme třeba.
@juliemichal 11.11. je krásné datum, ten den se mi narodil synovec a letos bude mít 11let. Tak to by bylo aby to nevyšlo! Držím moc palce.
@fafetka Taky bychom chtěli 4 děti ;) ale jsme vděční i za ty dvě a doufáme, že to třetí k nám brzy cestu najde.
Tak uvidíme holky. Včera měla dorazit MS a ještě nic. Ale v mém případě to nemusí nic znamenat. Je to druhá po porodu, takže to můžu mít rozcouraný.
@majili
@juliemichal
@fafetka holky tak já se k vám nečekaně přidávám, dnes taky 1. DC. Tak budeme čekat spolu.
Ahoj holky, od začátku sleduju tohle vlákno, a odhodlávám se napsat. Po ZT v lednu se snažíme 2 měsíce. Resp. celou dobu se nechráníme, a ty 2 měsíce jsme si řekli, že se snažíme. Ale prakticky se nic nezměnilo a necháváme volný průběh. Navíc manžel není moc náruživý obecně, a myšlenka, že má plodit je pro něj úplně antisexy... takže jsem z toho někdy frustrovaná. Říkám si, že to jako zatím moc nehrotím, ale někdy už mám pocit, že slušně cvokatím.. I tento měsíc mám škálu příznaků :D ale popravdě se těhotně necítím. Tehdy v tom lednu jsem to tak nějak věděla, a testovala v den zmeškané MS. Před tím ZT jsem měla MS jak hodinky 27 dní cyklus, teď to mám 27 nebo až 30+. MS mi měla přijít dnes, a zatím nic... a nebo pak až za týden. Takže jsem se zařekla, že test případně až za ten týden. Nedávno jsem měla zpoždění i 10 dní.. ale to víte, vleče se to neuvěřitelně. Normálně ten čas běží, že nestíhám sledovat.. ale týden do MS je vždy nekonečný. Hodně zdaru všem... 🙂
@elviraa já když se bavím s kámoška a, co byly těhotne, je to všude, jak přes kopírak 😀😀.. Genetika určitě dopadne dobře 💗 a držím pěsti, aby se hormony udržely na uzdě 😀, třeba to bude kluk.. Většinou se mi potvrdilo, že kámošky, co čekaly kluky, byly relativně stále stejný, až na občasné vykyv.. To já, co čekala holčičku a měla tudíž dvojitou dávku hormonů, to byla jízda 😀😀.. Nejhorší na tom všem je, že mě to stále neopustil. Občas jsem schopná se dojímat u klipu z YT - naposledy Miro Jaroš - dospělý 🙈🤷♂️😀.. Sofince věřím, že mi bude jednou určitě pomáhat, je fakt, že je to čertice, ale nikdy nebyla žádnej brucoun, nebo fnukna, prostě rozumná skoro dvouletá holka 😀💗.. Tak jsme zvědavá, jak to u nás dopadne 🙈😀 horší je se k tomu vůbec dokopat 🙈.. Když ta ovulace je tak krátká a mě se zákonitě v tom období chce furt spát 🙈😀
@pavlinar u nás je to taky jak cervenej hadr na bejka - mám ovulaci 😀😀.. Takže můj chlap o tom nic nechce slyšet... Tudíž neví kdy ji mám a pak je hrozně zklamanej, že nic.. Když on by se nejradši nejvíc snažil úplně mimo ovulaci, ale copak mu můžu říct, šetří se na příští týden? 😀😀.. Takže u nás takhle 😀😀.. A Tobě držím pěsti, ať není zpoždění MS z důvodu rozhazeneho cyklu, ale díky prckovi 💗
@pavlinar
@lucizaji
U nás se právě chudák manžel snažil fakt moc. Má náročnou práci, ráno vstává do práce v 5 a pak ještě do noci maká na baráku. Nejpozději v 9 večer spí ale malá kolikrát ještě nespí. Takže si v době ovulace posunul budíka na 4 aby to zmáknul než půjde do práce. Teď tento měsíc to bylo šílený. V době ovulace už mu bylo zle ale nechtěl si to přiznat a plodil to mimi z posledních sil. Pak skončil v té nemocnici. :( To teda holka se dělala o dost líp, to šlo samo.
@lucizaji Nic jiného si nepřejeme ❤ Je zvláštní, že všichni tipují kluka 😀 Výkyvy zatím jdou (haha 😂 ) Dneska jsem vystartovala a házela příbory... Takže u našich už se to ví 😇 Si to člověk naplánuje, čeká a pak to vylítne... 😂 Zatím nejhorší co pro mě je, je nespavost. Dneska od půl 5 zase vzhůru, taky to tomu všemu pomohlo... 😂 Ale jinak je i legrace.. Kamarádka to říkala tajně synovi, že bude strejda a on jí řekl, že to ví, že se mu zdálo u nějaký rovnice, že jsem těhotná na 120 % 😂 a dcerka se ptala, zda to strejda (přítel) ví... 😂 Ty holky jsou takový mudry... 🙂 Tu písničku jsem neznala, ale pustila jsem si jí.. .nedivím se ti 😉
No jak to dopadne.. dobře to dopadne 🙂 Držím palce 🍀
@elviraa Joo, člověk si fakt nic nenaplanuje 😀 já tenkrát fakt držela až do 3.mesice s oznámením rodině, mela jsem to krásné vymyšlený, že to spojíme s mamky narozkama, rovnou to oznámíme, dort s ruzovejma botičkama objednanej, já byla pyšná, jak jsme to s chlapem fakt celý tři měsíce vydrželi a den před oslavou jsme šli celá rodina k babičce na oběd, šla jsem se jen tak, jak to běžně u babičky děláme, zvážit a můj chlap "tak kolik už Sofinka vazi?"... V to chvíli by stoprocentně nejradši zmizel z povrchu zemskyho... Ptz moje hormony zaridily to, že jsem následně 20minut v kuse brečela, ptz zkazil překvapení, tuplem když zbývalo už tak málo!!!! 🙈😀😀 Já myslela, že ho fakt zabiju 😀😀 a tak jsme holt den poté jedlý růžovej dort a já brečela znova, ptz jsem si představila, jak hezky to překvapení mohlo bejt.. Ale myslím, že rodina byla stejně šťastná, ať to bylo na obědě, nebo na velkolepý oslavě 😀😀.. Ale já jsem povoláním plánovač, takže mě to asi naštvalo o to víc.. 😀😀🙈😀😀. Jinak s těma detma je to fakt sranda.. Hotový rozumbradove 😀💗.. A vstávání pěkný, to tě asi vnitřně tělo připravuje na kojení, já to takhle měla taky v těhotenství a přesně v ten čas se pak Sofinka, když už byla na světě, budila 💗😀💗.. Jinak moc děkuju🤗, já si to furt tak nějak neumím představit, že by dcerka už nebyla jediná, ale myslím, že tohle je všude 🙂
Ahoj holky ....tak ja jsem ctvrty den po vynechani ms. ....nemohu tomu uvěřit. Na ko jdu az za tÝden jenže me lehce poboliva v podbřišku, měla jste to tak některá? je to normalni? S první jsem v půlce cyklu 2 dny spinila a pak už ms nepřišla....teď sem nespinila a nepamatuji si, ze by me pobolival podbrisek.
@naty89 mě tenkrát dr. řekla, že dokud se to dá vydržet, je to v mezích a je to normální vzhledem k roztahovani dělohy.. Horší je, že každý má práh bolesti jinde, takže tohle se těžko posuzuje, co je ještě v mezích 😀🤷♂️.. Naštěstí mi to cca po měsíci už nepřišlo tak hrozný, tak držím palce, ať taky to prvotní pobolívání je brzy za Tebou🤗.. Každopádně gratuluju a kupu zdravíčka 💗
Jaky to ma smysl se v tom cekani neustale rypat a prizivovat nadeje a pak byt zklamana?Neni lepsi dat tomu volny prubeh?Me obcas prijde,ze se nektere snazilky v tom snazeni vylozene rochni,aby je bud okoli litovalo nebo jim pak vehementne gratulovalo...
Včera jsem testovala, měla jsem 3 dny spoždění a test negativní, tak nevím. Ale žádné příznaky těhu ani že by měla dorazit MS.
Dievcata, ja ostavam s vami aj nadalej pri snazeni. Tento mesiac mi vynechala aj ovulka, tak snad buduci mesiac pride. Uz mam asi toho snazenia vyse hlavy. Rozhodla som sa, ze trosku zvolnim a budem menej sledovat ako seba, tak aj konika 🙂 Ono to asi tiez moc neprospieva. 🙃
@zelenaesmolda máš s tím osobní zkušenost? Že bys opravdu chtěla mít dítě a nepodařilo by se ti to v první dvou měsících? Není důvod proč někoho odsuzovat, když nejsi v jeho kůži.
Navíc pokud bych tomu nechala volný průběh, tak nejspíš neotěhotním nikdy, protože jsem spolu normálně nespali tak často, abychom se někdy trefili do ovulace. Takže někdy je snažit se a řešit to opravdu potřeba.
A například moje okolí o tom naprosto neví, nikde to neříkám, jenom partner a úplně nejlbližší rodina a to jsem ani nechtěla, ale partner to provalil, takže to bohužel ví.
@naty89 gratuluji k pozitivnímu testu! 😍
@majili
tak pokud nemuze nekdo otehotnet tak at to resi s lekarem ale neustale se v tom rypata diskutovat o tom tak to opravdu nicemu nepomuze,psychika dela hodne.
me taky trvalo nez sjem otehotnela a povedlo se to ve chvili kdy jsem to prestala resit..
@zelenaesmolda A kdo říkal, že to tady diskutující neřeší s lékařem? Pokud o tom někdo diskutovat chce, tak ať o tom diskutuje. Jestli mu to psychicky ubližuje nebo pomáhá, to přece nejde říct. Třeba to někomu pomůže, když vidí, že v tom není sám a najde k tomu třeba i další informace, např. bylinky nebo jiné podpůrné prostředky. Ne každý lékař ti řekne všechny možnosti a má čas s tebou probírat všechno do detailu.
Není podloženo nikde, že to tak je, že za to může opravdu psychika, a že žena neotěhotní, pokud se na to bude soustředit a řešit to, to by tady neotěhotněla ani jedna přítomná. Navíc pokud slyší pořád tady tu větu, že se na to nesmí soustředit, že kvůli tomu neotěhotní, tak tuplem se dostane do stresu, protože přestat na to myslet jde opravdu těžko.
@zelenaesmolda Mne napriklad to, ze to tu mozem s niekym riesit velmi pomaha. Nik iny z mojho okolia o tom nevie. A sama by som sa asi zozrala mysliankami. Kazdy sme iny a kazdemu pomaha nieco ine. A pokial tebe pomaha to neriesit, tak neries. Ale nenavazaj sa do inych. A navyse toto je diskusia urcena zenam, co sa snazia, tak co tu robis? To si si prisla len rypnut?
@zelenaesmolda Někdo se rochní ve snažení a honění duchů, někdo v potřebě přispět svým názorem do každé diskuze na modrém koni, přestože o to nikdo nestojí. Každý má to své.

@juliemichal ja jsem 1 DC, tak to zase budeme ocekavat spolu 😊