Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
Dnes první den zpoždění (měla jsem to dostat včera). Jsem šíleně nervózní a pořád se chodím kontrolovat. Test nemám, zařekla jsem se že nejdřív v pondělí. Tak prosím ať to vyjde 🙏
@naty89 no uvidíme, já si to na jednu stranu furt neumím představit, nemít už jen Sofi, ale zas si říkám za 9 měsíců už nebude takovej prcek a člověk se s tím zzije🤷♂️😀.. No uvidíme, co nám tento měsíc přinese 🤙😀.. A Tobě preju, ať máš těhotenský příznaky co nejmenší, tuplem, když už taky jednoho prcka máš 😍
@elviraa tak co, utíká ten čas? Já vím, že čekání na kontroly bylo vždycky neskutečně nekonečný 😀🙈😀... A chlap vtipnej, počkat do prosince 2020 😀.. Můžu Tě ujistit, že na konci se opravdu budeš těšit už to mít co nejdřív za sebou 😀.. A on by po Tobě chtěl dalších 5 měsíců 😀😀.. Pokud chtěl prosinec, měl si s úspěchem počkat do března, to se plodej prosincový děti, něco o tom vím 🙋♀️😀😀.. Ale v závěru, ať už je narození, nebo oznámení kdykoliv, hlavně, že je vše v pořádku 💗... PS. Třeba to budou dvojčata a tudíž máte počet dětí ujasneny na první dobrou 😀😀😀
@lucizaji Hele, utíká to naprosto skvěle.. 🙈 🙉 Vzhůru jsem byla kolem jedné, kolem třetí, od půl 5 nespím vůbec. Chytly mě křeče do podbříšku. Nevím, zda tohle není k zácpě?? Místo 1x, chodím na etapy 5x...Nebo se roztahuje pořád děloha?? Chlap tu chodí načepejřenej, že se mu to konečně povedlo.. 😂 Aspoň tu rekonstrukci bydlení si vzal drobet k srdci a snaží se 😎 Pět měsíců přenášet teda fakt nebudu (mělo se mu povést dřív nebo dýl, jeho boj 😀 ), stačí, když to tu teď do těch 5 měsíců dá dohromady 🙊 Jinak vypadám jak některý ženský tady na fotkách v 5 měsíci.. tak nevím, jak dlouho se to udrží v tajnosti pro okolí... 😂
PS: Máme je v rodině... opakovaně... o to je to napínavější 😂
@lucizaji no chvilkama me prepada panika jak to budem zvládat, ze už nebude jen Valinka ale i další mrne. Ale moje mamka měla moje sestry o rok a vždycky mi říká ze to bylo těžké chvilkama ale zvládla to a to ji moc babičky nepomahali. U nás by to mělo být ze budou o 23 měsíců ale malá je moc hodná a miluje děti pořád je objímá atd. Tak uvidíme teď na ko co mi řeknou. No zatím jsem jen hodně nafoukla, chodím furt curat a na večer mi bývá trochu nevolno tak uvidíme ale moc děkuji 😊 a dej určitě vědět 🍀
@elviraa výborně, takže spaní na 1* 👍😀 křeče jsou podle mě určitě z ty dělohy.. Mě to úplně vždycky otravilo den, největší otrava byla 1.mesic, pak to bylo už jen takový, že o tom víš, přeci jen, roztahuje se celejch 9 mesicu 🙈😖😀.. Každopádně chlapa si umím živé představit 😀.. Můj zas teď vstává se slovy tak co, cejtis se těhotně? Jednak to určitě poznám 2 dny po ovulaci a navíc, on si je tak hrozně jistej, takže hotovej mačo 😀😀😀.. Ovšem gratuluju k posunu minimálně co se úprav bydlení týče.. U nás to v mém těhotenství bylo stejně, najednou se zjevil Bajaja, kterej byl stále při ruce a já jako slabá žena ho mohla kdykoliv k čemukoliv zneužít.. Ovšem dnes... 🤷♂️😀.. Takže.. Už abych byla sakra zas těhotná 😀😀😀.. Jinak v tajnosti, no uvidíš, já myslím, že okolí i tak není blbý 😀.. Na mě to poznali všichni po měsíci, ale mlčeli jak hrob, ale když si chodíš posedět a máš 3 měsíce zánět ledvin a proto nemůžeš pít, dnes vidím, jak nápadný to bylo 😀😀😀..
A ovšem dvojčata v rodině, tak to chci tuplem zprávy z kontroly, třeba to bude i Vas případ 😀💗😀😁
@naty89 já myslím, že ženský prostě zvládnou všechno, ať je rozdíl rok nebo 10, myslím, že proto je to na nás všechny ty menstruace, porody a rodičáky 😀.. Určitě to bude dobrý, jen ten prvotní šok, prostě od toho je pak 6nedeli no, zvykani si všech na vsechny 💗. Jinak 2 roky rozdíl jsou podle mě ok, znám spoustu holek, co mají děti s takovým rozdílem, i min a všechny rikaj to samý, přežít první rok a pak už je to vrnkacka 😀💗.. A když vidím, jak to šíleně uteklo.. Není se čeho bát 💗.. A jo, tak takový jsem měla přesně začátky s dcerkou a pak přišla fáze dva, kdy jsem měla fakt neskutečnej pocit hladu ať už byly 2 odpoledne, nebo 2 v noci, nonstop jsem u sebe musela mít aspoň raw tyčinku, jinak bych snad zahynula na hlad 😀😀.. A není vůbec zač 🤗.. Já mám ještě 14 dní před sebou, takže Fur času na zjišťování a pozorování se 😀, ale naštěstí zatím žádný drama, takže kdyby to náhodou nevyšlo, chlap bude mít aspoň radost, že můžeme déle trénovat 🤷♂️😀.. U předešlého těhotenství byl vysloveně naštvaně, to se mu to povedlo na první dobrou 😀😀
@lucizaji U mě 3. den zpoždění tak už si dělám naděje akorát mám brát ty antibiotika. Takže nevím jestli je to osud nebo zákon schválnosti jestli si k nám to malé najde cestu zrovna teď. Syn má horečky, dceři rostou zuby a nespí a do toho ten manžel aby ho už pustili z nemocnice 🙏 a já fakt nevím teď co dělat jestli ty antibiotika nakonec neodmítnout. Uf doufám, že všechno dobře dopadne!
@juliemichal Ty to máš dneska, že? Držím všechny palce! 🍀
@danask88 moc děkuji zlatíčko ♥ ♥ akorát až v 17 hodin ty jo to bud dlouho nervní do té 17 hodiny 😀 ale ještě v 15 hodin jdu na rehabilitace,tak snad vše stihnu 😀
Tak holky já jsem dneska 8dpo a ráno mě chytly křeče v pravé části dělohy jako bych měla dostat MS. Tipuju že by to mohla být ta nidace, máte s tím někdo zkušenost?
Tento měsíc je nějaký zvláštní - v říjnu jsem brala ten gynex a teď jsem měla posunutou ovulaci z 18DC na 13DC. Přímo učebnicova ovulace, narůstající bolest levého vaječníku a pak jakoby lupnuti a konec, celé to trvalo cca dvě hodiny 🤷🏻♀️
Tak že by se tentokrat zadarilo? 🙂
Tak u mě dobrý, zrovna jediný měsíc kdy se to nehodí. Cestou do nemocnice za manželem jsem si koupila test a hned v nemocnici jsme si ho spolu udělali. Radost máme, ale manžel měl hned starost jestli nemůže uškodit, že ho splodil nemocný. A doktorka mě prý pošle někam na posouzení co s těma protilátkama na boreliozu. Do toho má starší chřipku tak držte palce ať to teď udržím a je to zdravé 🙏
@lucizaji Jo, vysloveně :D Se spaním mám zřejmě útrum :D Oni to ti chlapi mají všichni stejně... :D :D :D Výkyvy už pozoruje, prý něco takovýho ještě nezažil... :D Naprosto regulérně jsem včera přemýšlela, kdo mi ho pomůže zakopat.. Přeci jen se teď musím šetřit a nesmím tahat těžký věci :P S rekonstrukcí se posouvá už od ledna.. Když oni mají pořád času dost... :D Ale beru si tvou zkušenost k dobru a budu ho teď honit ještě víc :D Dokud to jde 🙂))
Mno, taky bych řekla, že okolí není blbý, hlavně když legíny jsem na sobě v životě neměla (ty těhotenský jsou dar z nebes a to mám do nich rezervu)... a schovávám se za volná trika... Zánětem ledvin už druhým měsícem naštěstí netrpím (hihi), já totiž musím vždy a za všech okolností řídit.. Blbý, že nemůžu pít, že jo? :D
Kontrola je uz zítra, jupí! Tak uvidíme... dám vědět ;) Tak pěkně těhotni, Bajaja může začít ;)

@pro89 To je mi velmi luto 😑 Ale verim, ze si k tebe tvoje dietatko cestu najde 🍀