Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@fafetka no já jsem zvědavá kdy mě budou do caru objednávat na krev,ale možná půjdeme spolu,kdo ví hah 😀 ale nejraději bych byla,kdyby mi jí vzali už zítra 😀 😀 budu tam hned ráno volat ♥ ♥
@juliemichal Moc držím palce ať už to tam je!
@danask88 mooc děkuji ♥ ♥ snad bude sílit ♥ ♥ ráno udělám další tt a budu muset volat do caru,jestli bude pozitivní,ale bojím bojím,aby to zase nebylo biochemko a zítra na tt nic ☹ ☹ jsem nějaká nervní hah 😀
@danask88 diky😂to se prave uvidí 😂s nejstarší dcerou jsem zvracela cele těhotenství. Se synem nic a s nejmladší dcerou jsem zvracela od 8.tt do půlky druhého trimestru🙈teď na jaře mi bylo Max nevolno ale jinak nic a byl by to chlapeček tak si myslím ze podle toho i poznám co to bude😂ať je ti brzo lip!🍀
@katka22688 Děkuji moc ♥️ Mám radost 🍀
Holky, tady se to rozjelo 💗. Moc Všem gratuluju a hlavně preju co nejmenší "ranní" nevolnosti 😵😀🤔
@juliemichal Ahoj, ako to dnes dopadlo? 🍀🍀🍀
@nina004 dnes takto :-/ spodní dnešní,včerejší vrchní,takže nevím mno ☹
@juliemichal Na tom spodnom nic nevidim. To si ho robila hned rano?
@nina004 ano ano dělala hned ráno ☹ a včera jsem ten tt dělala až v 15:00
@juliemichal já teda vidim duchy na obou🤷🏻♀️Ještě by mohli trochu poposkocit. Zkus ještě k večeru jako včera jestli nebude nějaký progres😉✊🏻✊🏻🍀
@fafetka děkuji ♥ určitě zkusím k večeru tt a uvidíme ♥ ♥
@juliemichal urcite vyzkusaj poobede v rovnakom case este a uvidis 🙂
Ahoj holky 🙂 ráda se k vám přidám.Já už doma jednu cácorku mám a nějakou chvíli už se snažíme o druhé 👶.Jsem teď první den cyklu.Doufám,že se nám všem které čekáme na ten malý velký zázrak brzy zadaří👍👍......no na ty vánoce a nový rok by to byla paráda.
@juliemichal ja teda na tom spodnim obrazku na spodnim testu vidim vetsiho ducha nez na hornim
A ja dneska zacinam spinit, takze u me to vypada na nedeli na 1 DC 🤷🏻♀️ ale tento mesic jsem to cekala, protoze ovulace byla driv, tak jsem to asi trosku netrefili.
Ahoj holky 🙂
taky už si přijdu jako blázen :/15.11. mi píchli ovitrelle, takže ovu jsem měla 16,17,18. V sobotu 30 mám dobrat Duphaston, pak by se měla dostavit MS
Poslední týden mi pobolívá podbřišek a včeraa předevčírem jsem maličko špinila. TT zatím negativní...modlím se, aby už to konečně vyšlo, snažíme se od března
Jaký máte názor vy?
Ahojky kočky,dnes 1DC.teda myslím,zatím slabě krvácím a to se mi nikdy nestalo 😀 ale už se budu objednávat do caru na folikumetrii 😀 😀 a snad 10.12 by mohlo být IUI 😀 😀

Teda, tady se ty pozitivní testy dneska nějak množí, že bych taky testovala? 😁 Nee, ještě si počkám, jsem teprve 8 DPO. Ale "příznaky" pozoruji, tak jsem zvědavá a netrpělivá