icon

Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.

raffal12
18. říj 2019

Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊

elwe
27. lis 2019

Teda, tady se ty pozitivní testy dneska nějak množí, že bych taky testovala? 😁 Nee, ještě si počkám, jsem teprve 8 DPO. Ale "příznaky" pozoruji, tak jsem zvědavá a netrpělivá

danask88
27. lis 2019

@fafetka tak to vypadá parádně! Je to tam! Ha a teď ti bude taky zle jako mě 😂 Gratuluju moc

juliemichal
27. lis 2019

@fafetka no já jsem zvědavá kdy mě budou do caru objednávat na krev,ale možná půjdeme spolu,kdo ví hah 😀 ale nejraději bych byla,kdyby mi jí vzali už zítra 😀 😀 budu tam hned ráno volat ♥ ♥

danask88
27. lis 2019

@juliemichal Moc držím palce ať už to tam je!

juliemichal
27. lis 2019

@danask88 mooc děkuji ♥ ♥ snad bude sílit ♥ ♥ ráno udělám další tt a budu muset volat do caru,jestli bude pozitivní,ale bojím bojím,aby to zase nebylo biochemko a zítra na tt nic ☹ ☹ jsem nějaká nervní hah 😀

fafetka
27. lis 2019

@elwe dekuju být na nich nemám žádné velké zásluhy 😉

fafetka
27. lis 2019

@danask88 diky😂to se prave uvidí 😂s nejstarší dcerou jsem zvracela cele těhotenství. Se synem nic a s nejmladší dcerou jsem zvracela od 8.tt do půlky druhého trimestru🙈teď na jaře mi bylo Max nevolno ale jinak nic a byl by to chlapeček tak si myslím ze podle toho i poznám co to bude😂ať je ti brzo lip!🍀

terulie94
27. lis 2019

@katka22688 Děkuji moc ♥️ Mám radost 🍀

elviraa
27. lis 2019

@fafetka Juchuuuu, moc gratuluju! 🎉 🍀

lucizaji
27. lis 2019

Holky, tady se to rozjelo 💗. Moc Všem gratuluju a hlavně preju co nejmenší "ranní" nevolnosti 😵😀🤔

nina004
28. lis 2019

@fafetka Jeeee gratulujem 🙂

majili
28. lis 2019

@fafetka velka gratulace! 😍

nina004
28. lis 2019

@juliemichal Ahoj, ako to dnes dopadlo? 🍀🍀🍀

juliemichal
28. lis 2019

@nina004 dnes takto :-/ spodní dnešní,včerejší vrchní,takže nevím mno ☹

nina004
28. lis 2019

@juliemichal Na tom spodnom nic nevidim. To si ho robila hned rano?

juliemichal
28. lis 2019

@nina004 ano ano dělala hned ráno ☹ a včera jsem ten tt dělala až v 15:00

fafetka
28. lis 2019

@juliemichal já teda vidim duchy na obou🤷🏻‍♀️Ještě by mohli trochu poposkocit. Zkus ještě k večeru jako včera jestli nebude nějaký progres😉✊🏻✊🏻🍀

juliemichal
28. lis 2019

@fafetka děkuji ♥ určitě zkusím k večeru tt a uvidíme ♥ ♥

nina004
28. lis 2019

@juliemichal urcite vyzkusaj poobede v rovnakom case este a uvidis 🙂

kirakira
28. lis 2019

Ahoj holky 🙂 ráda se k vám přidám.Já už doma jednu cácorku mám a nějakou chvíli už se snažíme o druhé 👶.Jsem teď první den cyklu.Doufám,že se nám všem které čekáme na ten malý velký zázrak brzy zadaří👍👍......no na ty vánoce a nový rok by to byla paráda.

majili
28. lis 2019

@juliemichal ja teda na tom spodnim obrazku na spodnim testu vidim vetsiho ducha nez na hornim

majili
28. lis 2019

A ja dneska zacinam spinit, takze u me to vypada na nedeli na 1 DC 🤷🏻‍♀️ ale tento mesic jsem to cekala, protoze ovulace byla driv, tak jsem to asi trosku netrefili.

kirakira
29. lis 2019

Ahoj holky tak včerejší můj první den cyklu se zmenil jen na lehké špinění.Je pravdou ze posledních pár dnů se mi špatně spí.No před chvílí jsem si udělala test a duch tam je.No ale tak uvidíme.Pokud se mi nerozjede ms tak si udělám další test v pondělí.

klchudik
29. lis 2019

Ahoj holky 🙂
taky už si přijdu jako blázen :/15.11. mi píchli ovitrelle, takže ovu jsem měla 16,17,18. V sobotu 30 mám dobrat Duphaston, pak by se měla dostavit MS
Poslední týden mi pobolívá podbřišek a včeraa předevčírem jsem maličko špinila. TT zatím negativní...modlím se, aby už to konečně vyšlo, snažíme se od března
Jaký máte názor vy?

fafetka
29. lis 2019

@kirakira teda to je krásný dušoun! Tak držím pěsti ať se ms nerozjede ✊🏻✊🏻🍀🍀🍀

fafetka
29. lis 2019

@klchudik ani duch na tt?🤔a ms mas kdy termín?

juliemichal
29. lis 2019

Ahojky kočky,dnes 1DC.teda myslím,zatím slabě krvácím a to se mi nikdy nestalo 😀 ale už se budu objednávat do caru na folikumetrii 😀 😀 a snad 10.12 by mohlo být IUI 😀 😀

klchudik
29. lis 2019

@fafetka termín MS počítám tak 2-4.12.
já nevím jestli je to duch...něco možná malinko vidím, ale ani to nevyfotím...jestli si to třeba nenamlouvám, že by tam mohl být..

fafetka
29. lis 2019

@klchudik klidně mi pošli fotku do sz. Mám vycvičené jestrabi očko😉

fafetka
29. lis 2019

@klchudik protože ovitrrele to už rozhodne nebude! A jestli ne/cekas ms za 4.dny tak tam klidně i dušánek být muže 😉

Strana