Tento měsíc už to vyjde - pojďte se přidat.
Ahoj všichni 😊 je tady někdo kdo se bude tento měsíc znovu snažit ? 🙃 Pojďme si ten čas společně zpříjemnit a hlavně zkrátit ,a citit ,že v tom nejsme sami ♥️ já jsem momentálně 6DC ,jak jste na tom vy ? 😊😊😊
@katerina_j 😁 ja si vybrala kveten. Takovy krasny mesic, vsechno oziva, kvete.., a ono nic, no chapes to? 😁 ovuluju taky tak nejak.. Ted treba mi v nejlepším dosly testy, taky fajn 😂 porad je nadeje, zpozdeni u tebe je. Ja budu mit jeste dlouho nehty okousany, jsi napřed 😀 Drzim moc palce! Stejne jako vsem tady 🙃
@elviraa taky mi vychazi na dusicky, ale vetsinou 2-3 dny dopredu uz lehounce spinim. Pritel ma zrovna taky narozeniny pristi tyden, tak by to nebyl spatnej darek 😊 ja to prave vydrzela minuly mesic netestovat, tak tento jsem si to povolila 😁 tak si dame vedet treba, kdyz vydrzim tak v nedeli a mozna uz i v sobotu, to bude 8 DPO 😌 nejlepsi by bylo, kdyby treba prisel pokles teploty nektere rano 😁 hned by byla vetsi nadeje
@majili můj manžel má narozeniny dneska 😂 ráno jsem delala testů několik a všechny bílý 😂
@katerina_j @elviraa To jsme se tady sesly dobra trojka 😁
@majili neeee, nezakládat žádné trojky 😁 já v jedné byla na začátku roku a já zbyla netěhotná 😆
@katerina_j @majili Sesly 😀 jen jsi byla ve spatne trojce 😀 ovulaci citim, jen jsem se testy chtela presvedcit, jak to mam casove... A pak mi dosly... 😂 ale je fakt, ze jsem si rikala, ze jestli nic, vykaslu se na vsechno a nebudu hlidat ani ň... Kazdopadne vyrobci vsech tehle testu maj ted rito 😁
@majili
@katerina_j
@elviraa teeda to jsou náhody 🙂 mně taky vychází ms na Dušičky. Na narozeniny mého manžela jsme měli screening kde jsme se dozvěděli že miminku nebije srdíčko, takže "prima" dáreček ☹ zato 4.11. budeme mít půl roku od svatby a 7.11. 4roky co jsme spolu (no my jsme teda spolu chodili už jednou před tím na základce ale to byla taková ta láska s pusou a voděním za ruku na týden 😀) tak by se mi dáreček hodil 🙂 ale moc tomu nedávám ☹ byla jsem sice u mudry kde mi 14DC naměřila 2cm folik a 15DC byl i pozitivní ovu test, ale od neděle průjmuju, včera mně začalo bolet v krku, dnes se mi spustila rýma....no to nevypadá dobře no ☹ ale budu držet pěsti vám všem tady a těším se na pozitivní testíky!🍀🍀🍀🍀
@fafetka U nas ma zas manzel 4.11 narodeniny 🙂 akurat by mala byt vtedy ovu, tak by sa mohlo postastit narodeninove babatko 🙂
A k tej ryme...Niekdey si to mimi vyberie cas, kedy by si to vobec necakala. Verim tomu, ze aj napriek nie uplne idealnym podmienkam by to mohlo vyjst 🙂
A baby uz sa tesim ako tu na dusicky budete davat testy s //... Drzim prsty 🍀 nech sa nam to vsetkym podari 🙂
@karkulka1283 tak jak to u tebe vypada ? Nějaký příznaky ? Testovala jsi ? 🙂
@elviraa no život no 🙂 já už tři děti mám, tak už opravdu naposledy a slibuju že pak už dám pokoj 🙂 jen teda jsem spíš duševně připravená na další měsíc snažení, protože se fakt cítím pod psa. Dneska se mi ta rýma rozjela fakt jak sviň tak si fakt nemyslím že by to vyšlo a bylo to všechno v pořádku ☹ ale zas. Život no. Nedá se to naplánovat 🙂
@fafetka hah ovu spolu,ms máme mít spolu 😀 😀 kdo ví co z toho vyleze 😀 😀
Tak co holky, kdo to má nedřív a spustí tu lavinu // 😎 .............já vyhlížím příznaky, ale zatím nic moc 😂 .....už čtyři dny mi nefunguje teploměr,takže ani netuším, zda je teplota správně zvýšená 😂 ....jsem teprve 10DPO a řekla jsem si, že počkám...žádné duchy nechci vyhlížet, chci vidět jen // 😍 🙏... první test bude až v neděli.....
Ahojky, taky od toho měsíce zkoušíme. Nebo necháváme tomu volný průběh ale ja bych si moc přála být těhotná. Už jednu cacorku doma máme a Kdyby to vyšlo teď, tak by byly přesně o dva roky od sebe. Jinak se nijak zatím nehlidam. Ale moc nám všem přeji // tak ať nám to vyjde 😊
@klarka36 já jsem zatím 7DPO a 8 dnů po IUI,strašně pomalu to utíká hah 😀 😀 a držím na víkend palečky 🙂 🙂
Ja budu zkouset zitra 7 DPO asi, pokud nebudu teda mit treba pokles teploty 🤷🏻♀️ to bych zkusila az pozdeji, kdybych to prisoudila uhnizdeni. Jinak citim dost bolesti v krizi, kde me jinak vubec neboliva a lehce me behem dne svedela bradavka, ale to muze byt vsechno jenom vsugerovany, protoze je hrozne brzo 😁
Ahoj holky, přidám se 🙂 Snažíme se od června.. Ovulaci jsem si zatím nějak nehlidala, začala jsem testovat včera.. První fotka je včerejší ovulační test a druhá dnešní. Náhodou jsem zrovna dnes byla na gynde na roční prohlídce a zrovna mi to vyšlo tak že mám na pravé straně dominantní folikul 1,8 mm, pan doktor,, nařídil" sexovat celý víkend tak snad se zadari.. V listopadu mám narozeniny tak by to byl krásný dáreček 🙂
Tak ja hlasim, ze mam dneska snehove bily test, ale nepropadam panice 😁 nadeje umira posledni 😊 je prece jenom hodne brzo.
@elviraa tak já z naši trojky odpadavam první 😒 1.DC
@katerina_j to me mrzi, ale jede se dal, ono to jednou vyjde, to je jisty 😉
@majili tak nevím, možná naděje umírá poslední 🤪 normálně mam menstruaci jak když protrhneš přehradu, žádné rozjíždění, proste od první minuty naplno a bolesti lezu po zdi, vetsinou musim ujet i z práce domu. No a dneska jsem ráno dost špinila, tak jsem to brala jako uzavřeny měsíc. Ale od té doby nic, jen tmavé špinění a jen když se utřu. Bez bolesti. Pravdou je, že když se nám to podařilo na jaře, přišla mi taky MS, kratší ale přišla. To, že jsem pak tahala nějaký těžký věci v práci a začalo mě u toho bolet břicho a samovolně se to ukončilo, je věc jiná. Tento měsíc jsem ze sebe zmatená jak kdybych se točila na řetízkáči a jen se mi život mihotal kolem 😂😂 tak uvidíme jak to bude pokračovat 🤷♀️🤦♀️😆

@elviraa musim souhlasit 😀 pracuji v zemědělství, takze pro mě bylo ideální otěhotnět na jaře, rodit v zimě. No a ono nic že 😆 a snad to vypadá, že to bude přesně obráceně 😀 mam 3 dny zpoždění, test zatím bílý, ale měla jsem pozdě ovulaci. To je taky paradox, vzdycky jsem měla pravidelné cykly s ovulaci 15.den. Tak že by se zadařilo v době, kdy se to člověku úplně nehodí a s ovulaci 18.dc? 😂