icon

Test. Je to ryka nebo čárka?

jepi
4. čer 2020

Ahoj, prosím, jr to ryska, nebo čárka? Objevilo se to po 5 minutách.

Test. Je to ryka nebo čárka?Test. Je to ryka nebo čárka?
Strana
z3
sudylichozrout
5. čer 2020

@jepi Porad nic nevidim, koukam na mobilu s SAMOLED displejem, co umi pekne pridat na kontrastu. Ale i tak nic.

rebe
5. čer 2020

@jepi Ráno!!! ;-D

volfikovi
6. čer 2020

No tak nevím co si myslet. První ranní moč a ani ťuk. Nechápu jak mi odpoledne mohla vyjít tak krásná čárka.

volfikovi
6. čer 2020

Takže těhotná asi nejsem 😪

janina333a
6. čer 2020

@volfikovi Já to tento měsíc měla také tak. Týden vynechání, rysky na testech, jeden den dost viditelný duch, clearblue negativní, další den žádný náznak čárky a pak přišla normální MS. Asi hormonální výkyv. Držím palce, pokud se nezadařilo nyní, aby se zadařilo co nejdříve 😇

jjasmina
6. čer 2020

@volfikovi necetla jsem všechny komenty, ale osobně nevěřím testům z drogerie třeba

sudylichozrout
6. čer 2020

@volfikovi Tohle je fakt divny. Zkus si zajit v pondeli na krev. Osobne si myslim, ze tehotna jsi, ale krev bide stoprocentni. Test muze byt spis falesne negativne nez pozitivni. Kdyz nema s cim reagovat, nezareaguje. Pokud dva byly pozitivni, tak bych osobne spis verila tomu.

sudylichozrout
6. čer 2020

@jjasmina Mne ukazaly vzdy jakekoliv testy spravny vysledek, jedno odkud byly. Bud byly pozitivni a byla jsem tehotna, nebo negativni a nebyla jsem.

volfikovi
6. čer 2020

@sudylichozrout zajdu, sem z toho zmatená

jepi
autor
15. čer 2020

@volfikovi Tak jak jsi dopadla? U mě biochemický ☹ (Ale čárku doktor z fotek, co jsem sem dávala, jasně poznal, tak jsem se musela smát nad těmi komentáři o samoled displejích apod. - takže poučení pro ostatní, fotky slabých čárek sem nemá smysl dávat.)

tasimia
15. čer 2020

@jepi tak určitě :D

volfikovi
16. čer 2020

@jepi no já už od toho posledního testu netestovala, ale ještě sem to nedostala, což u mě je normální. Poslední 3 dny mě bolí prsa tak jestli to do týdne nedostanu, udělám si test, teď už by tam musela být dálnice

tasimia
16. čer 2020

@volfikovi držím palce. Jinak asi jít na gynekologii.

jepi
autor
16. čer 2020

@tasimia Teda co ty seš za ženskou...

jepi
autor
16. čer 2020

@volfikovi Tos vydržela? Já bych to nedala. Držím palce!

sudylichozrout
16. čer 2020

@jepi No, ono je fakt jen tezko uveritelne, ze by na tom testu lekar neco videl a potvrdil by ti z toho tehotenstvi. Test se odecita do 10 minut, pak pak uz se neruci za spravnost. Navic na tom testu, co jsi sem davala zkratka neni lautr nic.

jepi
autor
16. čer 2020

@sudylichozrout Testy odečtené v limitu, jak píšu už u prvního příspěvku. Doktor tam čárky viděl, proto mě opakovaně poslal na krev. Z té se potvrdilo těhotenství, ale hcg se postupně vytracelo. Pak jsem začala krvácet. Spokojená? Laskavě mi nekladej do pusy něco, co jsem nikdy neřekla. Zkušenější než doktor taky nebudeš. Fakt ubohý útoky, nechápu, co se tu do mě takhle opírate.

sudylichozrout
16. čer 2020

@jepi Ja se do tebe neopiram, prestan hystercit. Polozila jsi dotaz, dostala jsi na nej odpoved.

jepi
autor
16. čer 2020

@sudylichozrout Já se teď na nic neptala. Hystercis spíš ty. Oznamuju, jak jsem dopadla, protože samá nesnáším, když se všude množí dotazy a nikdo nenapíše výsledek. Místo toho mě tu osocujete snad z toho, že jsem si to vymyslela. A to fakt v kontextu těhotenství považuju za ubohý. No, aspoň jsem se vyléčila z mylný představy, že tyhle fora můžou někomu pomoct, spíš ještě tak psychicky nalozej. Loučím se, tohle nemám zapotřebí.

sudylichozrout
17. čer 2020

@jepi 🤦‍♀️🤦‍♀️Zenska nestastna...

tasimia
17. čer 2020

@jepi já ti klidně odpovím chceš? A neříkej mi tu, že na těch testech něco viděl. Kdyby si napsala rovnou, že ti bral HCG, tak by to bylo spíše uvěřitelné. Když každý opravdu každý doktor ví jak funguje těhotenský test.

volfikovi
21. čer 2020

Tak dnes mi začala MS. Sic taková zvláštní, ale určitě se rozjede do normálu, bojím se, aby nebyla silná.

bublinkakocicka
21. čer 2020

Ještě jsi zkousela test zkus ho a máš jasno hned držím moc palečky

volfikovi
21. čer 2020

@bublinkakocicka jestli je to na mě, tak nezkoušela a už ani nebudu 😉

bublinkakocicka
21. čer 2020

@volfikovi ano je to na tebe zkus a máš opravdu cerevenou

volfikovi
22. čer 2020

@bublinkakocicka teď už bohužel úplně rozjetou