icon

Test pozitivní, další negativní

nikimu
24. kvě 2021

Holky jdu k Vám pro radu. Menstruaci mám zpožděnou již 10 dní. V sobotu jsem si dělala test galmed comfort a byl okamžitě pozitivní. Další test v neděli a dnes Dr max a snehobilo. He možné aby byl test falešně pozitivní? Snažíme se už více jak rok :( vždy mě před ms bolí prsa, teď absolutně nic, ale jinak žádné příznaky nepocituji.

klokanka31
•
24. kvě 2021

@nikimu Chce to dělat spíš testy od jedné značky...

palja
•
24. kvě 2021

@nikimu ano, spíš dělejte testy jedné značky. Já jsem měla taky test pozitivní, pak jsem dělala za dva dny jiný a byl úplně negativní, jiná značka. Koupila jsem testy té předchozí značky - mamatest a šlo vidět, jak krásně sílil a těhotná jsem byla. Držím palce 🍀💞

nikimu
autor
•
24. kvě 2021

@klokanka31 já měla bohužel doma pouze tyto testy.. Do lékárny se dostanu nejdříve až večer, tudíž budu testovat zase až ráno, bojím se, že galmed už znovu u nás neseženu. Co mě zajímá je, jestli je možné aby byl takto falešně pozitivní :(

nikimu
autor
•
24. kvě 2021

@palja děkuji moc zkusím mamatest a uvidíme, stejně se už bojim 🙂

palja
•
24. kvě 2021

@nikimu ano je možné že by mohl být falešně pozitivní, myslím že máte test moc namoceny, buď nad rysku nebo dyl nechany v moči. Ale nezdá se mi, že by při falešné pozitivite byla až tak výrazná čárka 🤷‍♀️

klokanka31
•
24. kvě 2021

@nikimu Takhle silně myslím že opravdu nebude falešný. A testovat můžeš i večer...já měla vždycky silnější čárky večer ☺ pak dej vědět 😉

nikimu
autor
•
24. kvě 2021

@palja já to právě nechala přesně 10 sekund a objevila se ihned. Dr max vidím spíš duchy na světle ale ty fakt musím lovit

alilali
•
24. kvě 2021

No, mě přijde ten první hrozně namočený. Na desetidenní zpoždění by reagoval i Dr. Max. Dej vědět jak si dopadla. 🌷

izzylka
•
24. kvě 2021

Ten první test mi přijde jako vadný...většinou když se takhle rozleje všude to barvivo, tak to není ok 🤷🏻‍♀️ zkus zítra jiný test 👍🏻

nikimu
autor
•
25. kvě 2021

Holky tak dnes ráno opět negativní, tentokrát mamatest. Dnes 41 DC a MS mám vždy 30dc max 33 SC..

alilali
•
25. kvě 2021

@nikimu Tak je to asi jasné.. Příště 🌷

loylii
•
25. kvě 2021

@nikimu pokud mas 10 dni po termínu MS, kup si digital. Ten je vždy pozitivní nebo negativní, nic mezi tím. U mě vyzkoušeno několikrát.

nikimu
autor
•
25. kvě 2021

@loylii ano jeden clearblue doma mám, ale bojím se ho použít a vidět další zklamání.. Stále čekám jestli se dostaví MS.. I když už mi to vrtá hlavou.. Asi fakt vadný pozitivní test.. To by se nám snažilkam nemělo dít 🙂 smutný 😔

gracelove
•
2. črc 2021

@nikimu dobrý den, jak to tehdy dopadlo?