Test zatím negativní. Je na tt ještě brzy?
Holky prosím kolikátý DPO jsem..příznaky ovu hlen a aj. byly 15 DC a 16dc( první dvruzove) byl pozitivní ovu test 17 DC jsem nedělala .
16 DC bylo 1.7 ...takže pokud počítám dobře tak od posledního pozitivního ovulačního testu to mohlo být 48 hod..takže ovulka vychází na 3.7 +-? S tím že sex byl 30.6, 1.7 a 3.7... ...jaké jsou tam možnosti, TT zatím negat ale asi je to brzy nebo už by tam mohl být duch? Ms má dojit 17.7 😂 děkuji za odpověď

Co je na foto za testy? Ruzove jsou ovulacni a zelene tehu?
Tři dny před ms jsem měla už dost viditelnou čárku
@mmhanka jasné ze záleží kdy byla ovulace. Já třeba ovulovala místo MS 33DC takže po dvoutýdenním vynechání jsem na testu měla miniaturniho ducha. Takže mi vůbec nesedí nález na ultrazvuku s menstruaci. U prvního tehu jsem dva dny po vynechání měla mini ducha po limitu... a i když jsem tehu měla potvrzené tak dálnici jsem nikdy neměla jen silnějšího ducha ale ve srovnání s jinými fakt slabé

Ahoj, mám to velice podobné ovu byla 3.7. poznám ji bolelo mě břicho. Ten dne i sex. MS má přijít 16.7. a dnes jsem si dělala test a byl tam již slabší duch. Tak čekám jestli bude čárka sílit nebo dorazí MS 🙂. Držím palce.