icon

Testování srpen 2020. Ukažte své testy.

18. srp 2020

Ahojte. Která z Vás teď čeká na testy? Nebo už máte po?
Já jsem 28DC (nejspíše 12DPO podle UTZ) a cyklus mám běžně 27-29 (minulý měsíc poprvé 31).
Snažíme se rok a na gyndě jsme dostali čas do října, pak běžíme oba na testy, proto jsem si udělala test právě teď odpoledne a růžový duch se mi ukázal během minuty a pak ještě trošku ztmavnul (na fotce jde vidět méně,asi jako vždy..).
Ukažte své testy nebo napište jak to vidíte tento měsíc, ať se tady povzbudíme 😊

Testování srpen 2020. Ukažte své testy.
autor
27. srp 2020

@cvachna @klchudik tak ty už taky jsou 😍

kamiilla
28. srp 2020

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala do skupiny.. ještě jsem teda netestovala, jsem teprve 7DPO a už to nemůžu vydržet, nejradši bych letěla do obchodu pro test.. i když vím, že mi asi nic ještě neukáže. 🙈 Naposledy jsem byla těhotná v dubnu 2020, ale v červnu jsem se dozvěděla, že je to ZT.. byla to pro mě strašná rána. Ještě teď mi je do breku. Tenhle měsíc jsme se snažili od té doby poprvé... byla jsem i na různých vyšetření a čekám jen na poslední výsledek z reprodukční imunologie, který je bohužel pozitivní (volala mi to lékařka) ale nevím, co přesně je pozitivní, a jak je to závažné.. takže teď vlastně ani nevím, jak by bylo nejlepší, kdyby to dopadlo.. moc chci aby tam ty dvě čárky byly a dali mi léky na tu imunitu a bylo by! 😊 Jinak vám všem, ke dvou čárkám moc moc gratuluji.. jak jsem to tady pročítala.. hodně znás to nemá jednoduché, ale ZVLADNEME TO a budeme skvělé mámi, VÍM TO! 👍❤😊

guseklo
28. srp 2020

Moje dnešni testiky

klchudik
Autor odpověď smazal
klchudik
30. srp 2020

Můj dnešní😍

cvachna
30. srp 2020

@klchudik taky jsi tak před utz nervózní? 🙂 mrnousek už by měl mít srdíčko 😍😍

klchudik
30. srp 2020

@cvachna neskutečně 🙈 ale myslím, že bude všechno dobré 😊 2-3 odpovídá, kdyby bylo málo hcg, tak to ukáže míň 😊😊

cvachna
30. srp 2020

@klchudik já si tenhle nedělala🙂 a asi do úterý vydržím :D když se mi ukázaly tak silné čárky, tak je to asi zbytečné kupovat, že? 😁 to zas zítra bude probdělá noc 😅

klchudik
30. srp 2020

@cvachna to mi povídej, já nespím poslední 3 noci 😒

autor
30. srp 2020

Tak do digitálu bych nešla, pokud mám krásné čárky na obyč testech. Za ty prachy 😁 ony i ty tyčinkové jsou vyhozené peníze, vše je to stejný test, jen se liší 10 nebo 25. Maximálně mají některé méně barviva.
Za mě prostě zbytečné testovat dále. Počkat na UTZ (i když i 14 dní je občas dost) a srdíčko 💖

cvachna
30. srp 2020

Jj, už jsem skončila a jen čekám. Věřím, že vše bude v pohodě, protože nespinim, nic mě neboli, je mi špatně. Ty předešlé neúspěchy byly do týdne spineni, křeče , pak krvaceni a žádné nevolnosti..
@klchudik :( já teda usnu pozdě, protože přes den bych pořád spala 😁 a ráno v pět už budíček od koček 🤣😅

klchudik
30. srp 2020

@cvachna mě teda špatně není. Mám trochu citlivá prsa, nafouklé břicho a bolí mě záda. A bolesti taky žádný

cvachna
30. srp 2020

@klchudik o břichu bych mohla vykládat 😅 a to jsem byla plochá 😁

autor
31. srp 2020

@cvachna tak já břicho mám ještě z prvního porodu 🤣🤣🤣 takže to máme půjde vidět tak v 7. beztak 🤣
Zle mi není, nespinim. Jen občas je mi těžko, občas nevolno ale večer. Jinak prsa šílený 🤦‍♀️ občas křeče, asi jak se roztahuje děloha

cvachna
31. srp 2020

noo to já bych zas spala přes den a v noci nemůžu usnout :-/ ráno vstávačka už kolem čtvrté :-/ x denně na toaletu a to i v noci :-/ zítra jsem zvědavá co mi dr řekne ..

autor
31. srp 2020

@cvachna unavená jsem taky šíleně... Syn jde zítra poprvé do školky, tak toho využiju. Chtěla jsem si najít brigádu na půl rok aspoň, ale asi se na to vykašlu (rodičák mám do května)

cvachna
31. srp 2020

noo děláš správně 😀 já kdybych mohla tak jsem taky doma 😀 jsem ve zkušební 3 měsíční na recepci v rodinném parku.Majitelé úžasní.Prý mi smlouvu prodlouží na rok, ať mám nárok na MD a v roce dítěte můžu na 4 směny v měsíci ( jedna směna je 1000 kč ) a pak zas na hpp. Dělala jsem 7 let v pojišťovně, ale díky koroně jsem dostala výpověď, protože nadřízený rušil kancelář. Taky se těším, až zítra půjdou děti do školy.U nás už pojedeme 4 a 6 třídu..

klchudik
31. srp 2020

@cvachna holky já jsem taky strašně unavená, přes den bych furt spala a v noci? Do 4 do rána čumím na televizi, protože nemůžu spát

monyscerna
31. srp 2020

Tak já jsem jasná mám za sebou už i první kontrolu 🥰

autor
31. srp 2020

@cvachna já jsem jako chodící mrtvola 🤣 ještě že jsem si řekla, že počkám do září, jak to synovi půjde ve školce. Jinak už bych zítra asi nastupovala do práce a chtěla si to jít určitě hned hodit 🤣

cvachna
31. srp 2020

@klchudik asi tak 😁😁😁 v práci přes den mám krizi 😅 a manžel že jsem jak kamna, ať se k němu netulim, že je mu pak vedro 😁

cvachna
31. srp 2020

@monyscerna snad i zítra budu mít dobre zprávy 😊

klchudik
31. srp 2020

@cvachna určitě budeme mít dobré zprávy obě 😊budu čekat na tvoje hlášení 🍀

monyscerna
31. srp 2020

@cvachna to vypadá dobře já byt tebou tak jsem v klidu 🙂 takový dálnice jsem měla i já 🙂 drzim pesticky 🙂

klchudik
31. srp 2020

@monyscerna moc moc gratuluju 😍🍀

klchudik
31. srp 2020

@monyscerna já mám tak. V prosinci jsem podstoupila mimodeložní... Nervy mám na pochodu

autor
31. srp 2020

@cvachna jsem zvědavá 😍 já ještě 2 dny. Šílený čekání

cvachna
31. srp 2020

@klchudik noo dám vědět , třeba i s fotečkou .
@monyscerna moc moc gratuluji 🙂😘

sticker
klchudik
31. srp 2020

@cvachna třeba tu fotecku dám i já zítra,😊 doufám v to 😊🍀

cvachna
31. srp 2020

@klchudik už by mělo mít srdíčko a mělo by být vidět

sticker
Strana