icon

Tři roky se snažíme o miminko a bezvýsledně

andulita
5. dub 2019

Ahoj holky. Už jsem bezradná a nevím, jak dál. S manželem se snažíme 3 roky o miminko ale bezvýsledně. Problém je v tom, že moje menstruace je hodně nepravidelná. Třeba ji dostanu jen 2x nebo 3x do roka a stačí. Dostala jsem prášky Diane a musela jsem je vysadit. Pokaždý, když jdu k mýmu doktorovi, řekne mi, že je to úplně normální. Prosím o nějakou osvědčenou radu, jak by se mi to mohlo povést..

Strana
z2
loylii
6. dub 2019

@hermij já AHM 0,3 a když jsem do toho pustila tak těhotná během 4 měsíců dvakrát, jednou to bohužel nakonec nevyšlo a podruhé zdrave dvojcata.. tak nezoufat. Hodně záleží jak je na tom i partner. Pokud má spermio v poradku...

sluckynek
6. dub 2019

Ahoj buď ráda že ti na něco přišli mě z krve nepřišli na nic Dr si myslí že mám něco na nadledvinkach 😞

gevura
7. dub 2019

@andulita jeste bych dodala, ze zmena doktora je nekdy prvnim krokem, psychika dela strasne moc. Jiny doktor, jiny pristup. Nebo take zmena v zamestnani. To doporucila dr me, ze pokud to alespon trochu jde, tak by bylo vhodne zmenit zamestnani, ze ten stres a tak take nedela kolem a kdyz clovek mysli na neco jineho tak to jde samo. Asi to take byla jedna z pricin. Zkusit se ma vsechno. Kazdopadne drzim pesti a verim ze vse klapne a treba pristi rok uz nam tu napises, jak ti v postylce spinka drobek 😍

kaja2016
8. dub 2019

@loylii Me prave imunolog take rikal, ze mu tehotni pacientky s daleko nizsim amh nez mam ja (0,2), proto chci zkusit otestovat jeste pruchodnost vejcovodu.

kaja2016
8. dub 2019

@johan7 Aha, vidis. A rikali i k tomu neco? Moje gyn v car me rekla, ze to je nahoda. Ja v ni bohuzel duveru nemam. To odblokovani pan delal tak, ze uvolnil napjate slachy a svaly v oblasti bricha a panve a tim si to vsechno sedlo zpet na spravne misto. Rikal, ze jde o rozproudeni drah, neco jako akupunktura. Mam od porodu bolesti, pry se mi nedovrela panev a mela jsem jak posunutou delohu a toto mi hodne pomohlo. Ale porad bolesti mam, uz ted "jen" v kyclich a bederce. Take pry pomaha narovnani kostrce, to je soucasti metody mojzisova.

loylii
8. dub 2019

@kaja2016 já tedy měla na podporu ještě Duphaston, brala jsem 16.-25.den cyklu. A opravdu zabral😉

kaja2016
8. dub 2019

@loylii Hm, aha, no zeptam se a nej. Naposledy jsem byla tehu pred rokem a pul, gyn to uzavrela s tim, ze jen ivf. V patek jdu k jine na folikulo ( moje nema termin), tak to tam proberu.

johan7
8. dub 2019

@kaja2016 Myslíš k tomu, že ovuluju jen z jednoho vaječníku? K tomu neříkali nikdy nic, ale tak nějak usuzuji, že maká jen ten, kterýho je víc 🙂 nikdy jsem se na to neptala a beru to tak, že to tak prostě je 🙂 zkusím dnes zavolat do jednoho centra na mojžíšovku a začnu s ní a to by v tom byl čert, aby to nevyšlo 😀

kaja2016
8. dub 2019

@johan7 Koukala jsem. ) Vypada to zajimave.-)🤞🤞🤞🤞🤞

johan7
Autor odpověď smazal
alkuska
12. dub 2019

@andulita mě pomohla nizkoscharidova dieta. Žádné prášky. A taky jsem měřila Bt abych zjistila jestli ovuluju, a když jsem zjistila že jo, tak jsem koupila mega baleni ovutestu a poctivě testovala až do ovulace potvrzené tou BT. První dcerku jsem takto počala po 3 měsících té diety, předtím jsme se nechránili 3 roky a nic. Druhá dcerka už byla na druhý pokus takže skoro hned. Jako žádná romantika takto to sledovat, ale děti za to stojí 😀

lenatko91
12. dub 2019

Rozhodně změnit gynekologa jako krok č1. Pak záleží na tom co ti zjistí a jak to budeš chtít řešit. Já jsem měla ms tak 2x do roka. Změnila jsem doktora, nová doktorka zjistila pcos, takže jsme hned zkoušeli utrogestan, pak navíc clostil. Po 5 měsících šup do caru, 3 IVF bez úspěchu. Mezi tím cvičení mojžíšovky, gynex, kontryhel.. letos v únoru jsem šla na čínskou medicínu, změnili jsme car, zkusili jen tak ze srandy iui, to bylo cca 2 týdny po tom co jsem začala pít ty čínské lahody a teď končím 9.týden.. takže držím palce, změň doktora a vše dobře dopadne.. jo a neupínat se na to!

urtica
12. dub 2019

@lenatko91 S TČM a akupunkturou mám též výbornou zkušenost.

gevura
13. dub 2019

@andulita joo ta mojzisova metoda je taky dobra cvicit jak pise @lenatko91, ale na cinskou medicinu a homeopatika nenecham dopustit. Jeste mi dvakrat narovnavali kostrc na fyzioterapii, nevim ted jak se to jmenuje, neni to nic prijemneho ale pry to ma na otehotneni take nejaky vliv.

Strana
z2