Tři roky se snažíme o miminko a bezvýsledně
Ahoj holky. Už jsem bezradná a nevím, jak dál. S manželem se snažíme 3 roky o miminko ale bezvýsledně. Problém je v tom, že moje menstruace je hodně nepravidelná. Třeba ji dostanu jen 2x nebo 3x do roka a stačí. Dostala jsem prášky Diane a musela jsem je vysadit. Pokaždý, když jdu k mýmu doktorovi, řekne mi, že je to úplně normální. Prosím o nějakou osvědčenou radu, jak by se mi to mohlo povést..
Ahoj buď ráda že ti na něco přišli mě z krve nepřišli na nic Dr si myslí že mám něco na nadledvinkach 😞
@andulita jeste bych dodala, ze zmena doktora je nekdy prvnim krokem, psychika dela strasne moc. Jiny doktor, jiny pristup. Nebo take zmena v zamestnani. To doporucila dr me, ze pokud to alespon trochu jde, tak by bylo vhodne zmenit zamestnani, ze ten stres a tak take nedela kolem a kdyz clovek mysli na neco jineho tak to jde samo. Asi to take byla jedna z pricin. Zkusit se ma vsechno. Kazdopadne drzim pesti a verim ze vse klapne a treba pristi rok uz nam tu napises, jak ti v postylce spinka drobek 😍
@johan7 Aha, vidis. A rikali i k tomu neco? Moje gyn v car me rekla, ze to je nahoda. Ja v ni bohuzel duveru nemam. To odblokovani pan delal tak, ze uvolnil napjate slachy a svaly v oblasti bricha a panve a tim si to vsechno sedlo zpet na spravne misto. Rikal, ze jde o rozproudeni drah, neco jako akupunktura. Mam od porodu bolesti, pry se mi nedovrela panev a mela jsem jak posunutou delohu a toto mi hodne pomohlo. Ale porad bolesti mam, uz ted "jen" v kyclich a bederce. Take pry pomaha narovnani kostrce, to je soucasti metody mojzisova.
@kaja2016 Myslíš k tomu, že ovuluju jen z jednoho vaječníku? K tomu neříkali nikdy nic, ale tak nějak usuzuji, že maká jen ten, kterýho je víc 🙂 nikdy jsem se na to neptala a beru to tak, že to tak prostě je 🙂 zkusím dnes zavolat do jednoho centra na mojžíšovku a začnu s ní a to by v tom byl čert, aby to nevyšlo 😀
@andulita mě pomohla nizkoscharidova dieta. Žádné prášky. A taky jsem měřila Bt abych zjistila jestli ovuluju, a když jsem zjistila že jo, tak jsem koupila mega baleni ovutestu a poctivě testovala až do ovulace potvrzené tou BT. První dcerku jsem takto počala po 3 měsících té diety, předtím jsme se nechránili 3 roky a nic. Druhá dcerka už byla na druhý pokus takže skoro hned. Jako žádná romantika takto to sledovat, ale děti za to stojí 😀
Rozhodně změnit gynekologa jako krok č1. Pak záleží na tom co ti zjistí a jak to budeš chtít řešit. Já jsem měla ms tak 2x do roka. Změnila jsem doktora, nová doktorka zjistila pcos, takže jsme hned zkoušeli utrogestan, pak navíc clostil. Po 5 měsících šup do caru, 3 IVF bez úspěchu. Mezi tím cvičení mojžíšovky, gynex, kontryhel.. letos v únoru jsem šla na čínskou medicínu, změnili jsme car, zkusili jen tak ze srandy iui, to bylo cca 2 týdny po tom co jsem začala pít ty čínské lahody a teď končím 9.týden.. takže držím palce, změň doktora a vše dobře dopadne.. jo a neupínat se na to!

@hermij já AHM 0,3 a když jsem do toho pustila tak těhotná během 4 měsíců dvakrát, jednou to bohužel nakonec nevyšlo a podruhé zdrave dvojcata.. tak nezoufat. Hodně záleží jak je na tom i partner. Pokud má spermio v poradku...