Tt 7dpo. Co myslíte?
Ahojte prosím jsem 7 dpo a včera jsem zkusila test viz foto vidíte tam něco?vim možná je brzy ale testuji brzy kdyby náhodou pac se už nechranime 3 roky a pořád nic.tyhle otázky jsou tady denně to se omlouvam nemám kdo by mě vyslechl.dnes asi také zkusím pac prsa mě brni a bolí.co myslíte?neukamenuj te mne možná je brzy.dekuji

@paumerka ja hoodne slabou carku vidim 🙂
No tento test mi ukázal ducha i když sem těhotná nebyla,ale opravdu je brzy,zkus cca 10 DPO obyčejný papírový test např Dr max či mamatest,držím palce.
Jinak zatím na tvém testu nic nevidím 😳
@paumerka a vis stoprocentne ze si 7dpo? ja mela slaby carky uz 9dpo vzdy 🙂
Ale jiný test pozitivní nebyl měla jsme jen tenhle.
@plamenak11 ovu byla 26.4.viz foto
@paumerka pozitivni ovu test ale neznamena ze je ovulace tentyz den, muze byt snad az do 2 dnu od pozitivniho testu, takze 7dpo byt nemusis a muzes byt i min, to by mi prislo ze je zas brzo na to aby tam byla slabounka carka, ale kdo vi, pockej par dni a zkus obycejny papirkovy a pak od stejny znacky zase po dvou dnech 🙂 mne dobre vychazely mamatesty nebo od clearblue jakykoliv test, ten mi ukazal i 5 dnu pred ms, drzim palce ❤️
@paumerka tenhle test dělá falešnou pozitivitu, s dost výraznými čárkami. Bohužel 😕 kup jinou značku 😊
Vidim tam dusika, na 7dpo tak akorat. Moc drzim pesti at sili!

@paumerka Test je negativní, ale to nemusí nic znamenat, opravdu je ještě brzy. Držím palce, ať se na příštím čárka objeví 🙂