Únorové snažilky. Kdo čeká na výsledek snažení?
Ahoj holky, kdo tu čeká na výsledek únorového snažení, tak jako my?

@slunickova Já to očekávám zítra nebo pozítří, test bílý, takže u nás nejspíš nic a další už dělat nebudu. Řekla jsem si, že budu testovat až se zpožděním
Tak co holky, objevil někdo své vysněné //? Mně skončila včera ms, takže úspěšně zahajuji další měsíc snažení ✊🙂
@dendasubaristka drží se krásně, tak snad nespadne ✊✊
@katka9184 děkuji . Asi by mě to ale celkem i překvapilo kdyby to fakt vyšlo tento cyklus byl sex den po ovulaci,takže by to bylo hodně velké wau a zázrak 🙂 ale poprvé co se mi fakt ta teplota tak drzi v rovině. Do teď jsem měla výkyvy nahoru dolů vždycky.
@dendasubaristka Když jsem čekala malého, tak jsme měli jeden jediný sex a to v den ovulace, bylo to pár dní po operaci a zadarilo se... Třeba to vyjde, dokud nepřijde ms, naděje tam je😊.
Já si myslím, že se mi minulý cyklus posunula ovulace. Teď jsem si koupila i testy, tak už jí budu mít pod kontrolou. Ale řekla jsem si, že to prostě hrotit nebudu. Mám stresu všeobecně víc než dost, tak proč si ještě dobrovolně přidávat 🤦♀️
@katka9184 než ty testy máš fakt lepší měřit tu teplotu. Hodně holek právě s testama nemá dobré zkušenosti. Hlavně ten test tě bude ještě víc stresovat. Buď ti nebude připadat dost pozitivní a budeš se nervovat tím jestli je dost pozitivní nebo ne. A nebo tím že budeš vědět že ovulace se blíží a budeš plánovat sex,řešit aby byl atd atd jj naděje je,uvidíme. Říká se plodné období 3 dny před a den po ovulaci 🙂
Tak u mě dnes takto :( test negativní. Začínám špinit. Takže jsem jasná. A hlavně co jsem? Strašně moc naštvaná na sebe :( jak jsem zas pitomec doufala když bylo úplně jasné že to tento měsíc nemohlo vyjít.
Dostala jsem první dva cviky na Mojžíšove tak odpoledne jdu na to. A zítra další návštěva kde budeme řešit mobilizaci kostrče.
@dendasubaristka Tak to musím ještě pořídit teploměr, u prvního jsem nedělala ani testy, ani neměřila... A můžu říct, že jsem byla asi více v klidu 😁😅
@dendasubaristka Já jsem taky trošku špinila v začátcích. A test si dělala?
@katka9184 no a vidíš a povedlo se. Co jsem začala chodit na tu Mojžíšovou,tak mi paní říkala že 90% je to v psychice nikde jinde. Jj dělala a negativní.
@dendasubaristka tomu věřím, že psychika dělá hodně. Poslední měsíce toho bylo na mě trošku moc, takže ve stresu určitě jsem. Ale ne z toho, že nám miminko zatím nešlo... Ale určitě se to na těle hodně podepíše, takže se s tím snažím bojovat... Ale asi to bude běh na dlouhou trať 😑
@katka9184 jako sama bych ti mohla vyjmenovat asi 30 párů a příběhu kolem nás co se snažili nešlo jim to a až se s tím smířili,vypli, vykašlali se na to otěhotněli. Takže na tom fakt je hodně 🙂
@dendasubaristka Jo tomu věřím, my spolu spíme, když se nám prostě chce a ne na povel ovulace 😅
@katka9184 a tak to má být 🙂
@pindrusice v kolikátém TT jste?

@katka9184 dneska sem to dostala