icon

Únorové snažilky. Kdo čeká na výsledek snažení?

katka9184
13. únor 2020

Ahoj holky, kdo tu čeká na výsledek únorového snažení, tak jako my?

sticker
Strana
z5
slunickova
26. únor 2020

@katka9184 dneska sem to dostala

katka9184
autor
26. únor 2020

@slunickova Já to očekávám zítra nebo pozítří, test bílý, takže u nás nejspíš nic a další už dělat nebudu. Řekla jsem si, že budu testovat až se zpožděním

tez83
26. únor 2020

@katka9184 jeeee....😟Ale tak,jak to tu čtu...někomu se prostě ukázala druhá čárka až později...

katka9184
autor
26. únor 2020

@tez83 No, začínám špinit, takže tento měsíc nic

tez83
26. únor 2020

@katka9184 to je mi líto...😟

katka9184
autor
26. únor 2020

@tez83 Já to tak nějak čekala 😔...tak uvidíme další cyklus

tez83
26. únor 2020

@katka9184 no rozhodně držím pěsti!😉

katka9184
autor
26. únor 2020

@tez83 děkuji 😘

katka9184
autor
3. bře 2020

Tak co holky, objevil někdo své vysněné //? Mně skončila včera ms, takže úspěšně zahajuji další měsíc snažení ✊🙂

tez83
3. bře 2020

@katka9184 já už mám těhotenství potvrzené lekarem.

katka9184
autor
3. bře 2020

@tez83 Tak to je super, užívej si to, jak jen to jde, hrozně rychle těch 9 měsíců uteče 😁

dendasubaristka
3. bře 2020

Zdravím, přidávám se k vám 🙂 čekám čekám po únorové ovulaci. Mám to dostat v pátek. Tento cyklus se mi poprvé krásně teplota držela v rovině. Nikdy jsem to tak neměla. Ale dnes pokles sice jen o 0,1 ale i tak no :( uvidíme

tez83
3. bře 2020

@katka9184 užívám až moc...třetí těhotenství,v podstatě na začátku (druhý měsíc),a mě najednou vyskočilo bříško.😃Úplně jsem se zděsila!

katka9184
autor
3. bře 2020

@tez83 kamarádka čekala má zimu druhé(bohužel potratila) a měla bříško ve druhém měsíci jak v 5tem 😁

katka9184
autor
3. bře 2020

@dendasubaristka drží se krásně, tak snad nespadne ✊✊

dendasubaristka
3. bře 2020

@katka9184 děkuji . Asi by mě to ale celkem i překvapilo kdyby to fakt vyšlo tento cyklus byl sex den po ovulaci,takže by to bylo hodně velké wau a zázrak 🙂 ale poprvé co se mi fakt ta teplota tak drzi v rovině. Do teď jsem měla výkyvy nahoru dolů vždycky.

katka9184
autor
3. bře 2020

@dendasubaristka Když jsem čekala malého, tak jsme měli jeden jediný sex a to v den ovulace, bylo to pár dní po operaci a zadarilo se... Třeba to vyjde, dokud nepřijde ms, naděje tam je😊.

Já si myslím, že se mi minulý cyklus posunula ovulace. Teď jsem si koupila i testy, tak už jí budu mít pod kontrolou. Ale řekla jsem si, že to prostě hrotit nebudu. Mám stresu všeobecně víc než dost, tak proč si ještě dobrovolně přidávat 🤦‍♀️

dendasubaristka
3. bře 2020

@katka9184 než ty testy máš fakt lepší měřit tu teplotu. Hodně holek právě s testama nemá dobré zkušenosti. Hlavně ten test tě bude ještě víc stresovat. Buď ti nebude připadat dost pozitivní a budeš se nervovat tím jestli je dost pozitivní nebo ne. A nebo tím že budeš vědět že ovulace se blíží a budeš plánovat sex,řešit aby byl atd atd jj naděje je,uvidíme. Říká se plodné období 3 dny před a den po ovulaci 🙂

tez83
3. bře 2020

@katka9184 mě to pravé přijde divné,tak jsem psala kamarádce,co také nedávno porodila třetí...a prý je to normální..tak asi ano.😉

dendasubaristka
4. bře 2020

Tak u mě dnes takto :( test negativní. Začínám špinit. Takže jsem jasná. A hlavně co jsem? Strašně moc naštvaná na sebe :( jak jsem zas pitomec doufala když bylo úplně jasné že to tento měsíc nemohlo vyjít.
Dostala jsem první dva cviky na Mojžíšove tak odpoledne jdu na to. A zítra další návštěva kde budeme řešit mobilizaci kostrče.

katka9184
autor
4. bře 2020

@dendasubaristka Tak to musím ještě pořídit teploměr, u prvního jsem nedělala ani testy, ani neměřila... A můžu říct, že jsem byla asi více v klidu 😁😅

katka9184
autor
4. bře 2020

@dendasubaristka Já jsem taky trošku špinila v začátcích. A test si dělala?

dendasubaristka
4. bře 2020

@katka9184 no a vidíš a povedlo se. Co jsem začala chodit na tu Mojžíšovou,tak mi paní říkala že 90% je to v psychice nikde jinde. Jj dělala a negativní.

katka9184
autor
4. bře 2020

@dendasubaristka tomu věřím, že psychika dělá hodně. Poslední měsíce toho bylo na mě trošku moc, takže ve stresu určitě jsem. Ale ne z toho, že nám miminko zatím nešlo... Ale určitě se to na těle hodně podepíše, takže se s tím snažím bojovat... Ale asi to bude běh na dlouhou trať 😑

dendasubaristka
4. bře 2020

@katka9184 jako sama bych ti mohla vyjmenovat asi 30 párů a příběhu kolem nás co se snažili nešlo jim to a až se s tím smířili,vypli, vykašlali se na to otěhotněli. Takže na tom fakt je hodně 🙂

katka9184
autor
4. bře 2020

@dendasubaristka Jo tomu věřím, my spolu spíme, když se nám prostě chce a ne na povel ovulace 😅

dendasubaristka
4. bře 2020

@katka9184 a tak to má být 🙂

pindrusice
Autor odpověď smazal
tez83
5. bře 2020

@pindrusice v kolikátém TT jste?

pindrusice
Autor odpověď smazal
Strana
z5