icon

Už založit rodinu?

arny100
7. bře 2017

Ahoj všem. Uz jsem vdaná 4 roky. Ted mi je 26 let. Dostavujeme novostavbu do práce chodím také 4 roky. V létě bychom se měli stěhovat a já přemýšlím jestli už by jsme měli jít do mimča... Vždy si řeknu až se nastehujeme, ještě 1 dovolená a pak a pak.... Mimčo už bych chtěla Vždyť i těhotná můžu k moři 🙂 Co Vás " donutilo" řict jsi už bych tomu měla nechat volný průběh...? Vím, že rozhodnutí je na mě ale ráda bych Vaše názory.... Děkuji moc

Strana
z3
arny100
autor
24. bře 2017

Jeden den zadny vytok a druhy den husty bily.Taky mate v 1 trimestru vytok?

novamamina
24. bře 2017

@arny100 To je v pořádku. Na začátku těhu je to běžné.

arny100
autor
27. bře 2017

Ahojte, dnes chci zavolat na gynekologii a objednat se, ale udělala jsem si z ranní moči test jako před 3 dny a čárka je stejná a nesílí. Nevím jestli nemám ještě počkat ?Myslela jsem, že bude silnější. Stále mi není nevolno jen sem tam zabolí břicho jako před menstruací ale prsa se zvětšují a bolí i víc bych řekla.A někdy se točí hlava. Co myslíte ? Mám jen bílý výtok žádné jiné problémy. Teď se vážně bojím aby to nebylo mimoděložní.Jsem 34DC a 20 DPO.

luciiinka87
27. bře 2017

@arny100 Vzdyt to sili 🙂 Na prvni pohled vidim rozdil.

arny100
autor
27. bře 2017

@luciiinka87 Já myslela, že to bude ještě víc sílit v rozmezí 3 dnů. 🙂

78marcela
27. bře 2017

Vzdyt sili..nekomu roste HCG rychle, testy sili rychleji, nekomu pomaleji, mne taky rostlo pomalu, presne podle minimalni hranice a mam krasnou holcicku.
A testy jsou jen orientacni, pokud bys to pro.klid duse chtela presne vedet, tak si zajdi na krev 2x po sobe, po trech dnech.
Ale jinak ti testy sili.

bamishop
27. bře 2017

neres to tolik, vse mas naprosto v poradku, mimodelozni tehotenstvi by potvrdil lekar na ultrazvuku, az se bude hledat srdicko a hlavne si s nikym neporovnavej HCG hodnoty, jsou mezi nimi opravdu velke rozdily, kazda zena to ma jinak, proto se sleduje trend. Aneb stoupa? Stoupa, tak to neres a zbytecne se nestresuj, protoze to je to nejhorsi, co pro toho maleho clovicka muzes udelat.

luciiinka87
27. bře 2017

@arny100 ja jsem treba ty vylozene silne carky mela az tak 14 dni po prvnim pozitivnim testu. Je to hodne individualni zalezitost 🙂

arny100
autor
1. dub 2017

@arny100 Ted v 6 tt me prestalo bolet v podbrisku, ale tehotensky test sili.Mam se obavat, ze mimi ted neroste? Pobolivalo me tam jen jako pred menstruaci asi 2 tydny kazdy den a ted 4 dny nic...Jak jste casto meli tyto roztahovaci bolesti Vy? A je tu nekdo kdo je treba nemel vubec?

78marcela
1. dub 2017

@arny100 v pohode. Nekdy jsem si taky vubec nepripadala tehotna a nekdy.me to.bolelo zase tolik, ze.jsem se bala ze se.neco deje. To k tomu.patří.

teligo
1. dub 2017

Ahoj, já jsem vdaná skoro rok a můžu říct, že jsem ze začátku měla takový ten pocit, že se na miminko ještě necítím... A pak jednou BUM a z ničeho nic jsem po něm začala hrozně toužit a když si uvědomím, že se to nemusí povést na poprvé, že mohu třeba rok čekat a pak ještě dalších devět měsíců.... Všechno jde stranou a tohle je teď priorita 🙂 Moře nevyschne, práce neuteče, ale rodina je základ..🙂 Držím pěsti, aby ses dobře rozhodla 🙂

arny100
autor
4. dub 2017

Tak zítra jdu konečně na první prohlídku. Snad něco uvidíme, zítra začínám 7 tt.Zajímalo by mě konec 5tt a začátek 6 tt mě vubec nepobolívalo v podbřišku až ted koncem 6 tt. Bolest je vzdy uprostred dělohy a trvá 4 - 5 sekund a denně je cca 4-5 x celkem. Měli jste to podobně ?Krvácení ani špinění jsem vubec od poslední menstruace 22.2. neměla...

chelsi
Autor odpověď smazal
novamamina
4. dub 2017

@arny100 Všechno je v pořádku. Neboj se. Straně se pozoruješ. Klídek 🙂

dvork
4. dub 2017

@arny100 To se můžou natahovat vazy, může to pobolívat na straně, ale klidně i uprostřed. Některá maminka to cití už velmi brzy, některá až mnohem později, jinou to nebolí vůbec. Užívej si to a těš se na první ultrazvuk.

arny100
autor
Odpověď byla odstraněná
dvork
5. dub 2017

@arny100 Super, že už srdíčko tluče. Já jsem čekala dětí víc, mám dvojčata, takže to byla poněkud jiná situace a naše ultrazvuky také vypadaly odlišně. Ale pokud byste měla polyhydramnion, určitě by Vám to doktorka řekla, nebojte. Když si s něčím nejste jistá, hned se ptejte a nechte si vše vysvětlit, ať se zbytečně nestresujete.

arny100
autor
5. dub 2017

@dvork Budu ji verit.Urcite by me rekla.Za 14 dni jdu na kontrolu, tak uvidime jak to bude dal 🙂Hlavni je ted to blikajici srdicko 🙂

bamishop
10. dub 2017

@arny100 co porad blbnete a hledate chyby? Mate naprosto normalni obrazek z ultrazvuku...

vanea
10. dub 2017

@arny100 moc gratuluju =) a vypadá to na pohled normálně, jako každý jiný ultrazvuk z tohoto týdne🙂

sissive
10. dub 2017

@arny100 To jak se furt pozorujete a hlídáte nedělá miminku dobře. Zkuste se nestresovat, ale naopak si užívat ten pocit, že jste těhotná. Každá máme těhotenství jiné. Některým je celou dobu zle a jiný kromě rostoucího břicha jiný příznaky nemají, takže se opravdu nemůžete porovnávat. Opravdu zkuste být v klidu. To je to nejlepší co pro to miminko můžete udělat.

novamamina
10. dub 2017

@arny100 Tak super! Je vtipný, jak tato diskuze začala a kde je teď 😀. A fakt ty věci tak nezkoumej. Když něco nebude v pořádku, lékařka ti to řekne a pohlídá si to. Nehledej chyby, všechno je tak, jak má být. Jsi mladá a zdravá, není důvod, aby bylo něco špatně.

arny100
autor
17. dub 2017

Tak zitra jdu po 14 dnech na druhy ultrazvuk.Uplne me vymizelo pobolivani podbrisku ktere jsem mela 5,6 tt. Tak jsem vedela, ze se neco deje, ze se deloha zvetsuje.Ale ted od posledni navstevy nic.Jen uvana a spavost...Jak dlouho Vas pobolival podbrisek pri rostouci deloze na zacatku? Docela me to prijde, jestli to nezamlklo. Srdicko v 6 tt uz bilo...

margarithka
17. dub 2017

Než porodíte, tak se z toho zblázníte. Zruště tuhle diskuzi a přestaňte se pozorovat. Doporučuju zavřít počítač úplně a začít něco dělat...třeba se jít projít...

giovik
17. dub 2017

Jdete do toho. Me mela mamka az v 35 a uz od mala je poznat ten "vekovy" rozdil. Pokud ti budou fungovat babicky nebo jine hlidani, tak jak Vam dite trochu povyroste, tak si toho muzete taky spoustu uzit.

novamamina
17. dub 2017

@arny100 holka zlata, opakujou ti to tady vsichni porad dokola. MOC SE POZORUJES. Strasne tim to dite stresujes. Chapu ze se bojis, ale uklidni se. Kdyby se neco delo, vetsinou bys zacla krvacet a telo by si se spatnym plodem poradilo samo. To mi rekla i moje Dr. A k tve otazce, taky me nekdy bricho bolelo, nekdy jsem o nem treba tyden nevedela. Ze zacatku me bolela prsa, pak to na tri tydny prestalo, pak zase bolela... Je to normalni 🙂

normalnimatka
17. dub 2017

prokrista pána... a co ti na tohle všecko říká tvůj partner? taky mu každej den ukazuješ zesilující čárky, výtoky a popisuješ, jak moc tě bolí a nebolí podbřišek? pak se divim, že chlapi maj ženský za hysterky... ale když si přečtu něco takovýho a vidim, že maj třeba něco takovýho doma, docela začínám chápat....

doporučovala bych to v hlavě trochu přenastavit, jinak se z celýho těhotenství, porodu, kojení a péče o mimina a děti posereš...:o))

margarithka
17. dub 2017

@normalnimatka Kdybych mohla, Váš příspěvek bych odklikala, že se mi líbí, asi 20x 🙂

Strana
z3