Váha 44-45 kg a těhotenství, bude to problém?
V únoru 2017 chci vysadit antikoncepci a pokoušet se s manželem o miminko. Bohužel má váha je 44 kg max 45 kg, prostě nepřibírám. Bude to problém??
Klára
Já před těhu měla 41kg a přibrala jsem 22kg během... takže se neboj a u nás všechno v pořádku mam zdravou dceru 🙂
Pokud budeš po vysazení antikoncepce menstruovat tak problém není. Většinou je problém když se hodně shodí, ale ne u stabilní váhy a pokud nemusíš hladovét tak by tělo být připravené
@klara015 hele každý mi řikal,že konečně vypadam,jak ženská ne jak kostra 😀 ale mně se to nelíbilo 😀 a hned po porodu (2hodky) jsem se vážila na sesterně a dole 8 kg 😀 a to se mi sestry smály,co bych chtěla hned po porodu a pak koukaly 😀 a celkově mam dole 14 kg a už bych tak chtěla zustat 🙂
@klara015 ju to je akorát 🙂 mně nešlo vubec přibrat a to jsem mohla jíst čokoládu k snídani atd 🙂 a teď jsem ráda za těch 50kg,sice počítam,že ještě něco pujde dolu,ale ne moc doufam 🙂 jinak budu držet palce já teda antinu nebrala,ale první těhu se nám podařilo po pul roce (to nedopadlo) a druhé za 5 měsícu a máme zdravou princeznu 🙂 tak držim palce k rychlému a pohodovému těhu 🙂
@karlina23 no ted mam 44kg tak bych za tech 50kg byla rada. Taky normalne jim,ikdyz ted uz nenormalne,protoze mi doktori zakazali sladke a omezit tucne atd.. takze je to stravovani, nestravovani 🙂 Antinu vysazuji cca po 11 letech tak jsem zvedava jak nam to vyjde a kdy. Nejradsi bych byla rada, kdybych uz v breznu cekala 🙂 no ale to si jen muzu rikat a prat a ve skutecnosti to bude jinak.
@karlina23 tak stres vim ze k tomu nepatri,proste tomu necham volny prubeh a treba se zadari. Kvuli vag.mykozam mi zakazal dr. sladke a kvuli cholesterolu tucne ,takze supeeeer 😀 jsem rikala ze se asi ztratim, tak mi povidal at jim min sladkeho min tucneho, ale at to zas neprehanim tak asi tak. JJ antina to byl muj poklad 11let bez ms. No to jsem zvedava jak budu mit rozhazenej cyklus.
Udělej si BMI test... ukáže ti jestli máš normální váhu, podváhu, nadváhu atd... normální váha je samozdřejmně nejlepší ... na těchto stránkách ti ukáží celkový zdravotní stav 🙂 https://www.klubzdravi.cz/index-zdravi/default....
Dobrý den chci se zeptat s přítelem plánujeme miminko a četla jsem někde že to ovlivňuje váhu moje váha je 41 kg a výška 150 cm. Bude to nějaký problém? Nebo ne.

a jen otěhotněla jsem vždy hned 1. nebo 2. měsíc snažení, váha nebyla problém.