icon

Ve 44 letech mám málo vajíček, mám zkusit inseminaci?

helca73
24. led 2018

rok a pul zkousime s pritelem o dite,ja mam 2 dcerky 20,25 let.po smrti manzela ziju novym zivotem a pritel deti nema,pred 14 dny jsme byli na Gennet na Praze 1 a vysetreni vyslo ze pritel je v poradku a ja ze mam malo vajicek..vaham jeslti ma smysl jit na inseminaci i kdyz sance je strasne mala??

Strana
z2
helca73
autor
5. únor 2018

@jitka0a dekuji za zpravicku a nemusis omlouvat,moc mi tva zprava potesila 🙂 vzdy jsem si rikala ze dve dcerky me staci ale zmena co me potkala jsem necekala ..jen me mrzi ze skoda ze nejsem o par let mladsi s tim nic neudelame..tak uz jsem volalala na gennet ze 3.2.jsem dostala menstruaci tak 13.2.mam prijit na ultrazuk tak to jsem zvedava jak to dopadne a co bude dal... 🙂

jitka0a
24. únor 2018

@helca73 Moc ti držím pěsti. Jak ti to dopadlo? 🙂, copak jsi se dozvěděla. No roky už nám neubývají, ale co už, prostě musíme pracovat s tím co máme 🙂, ale já myslím že když se chce všechno jde 🙂.

helca73
autor
26. únor 2018

15.2.jsem postoupila inseminaci a tedko v patek jsem byla na ko na krev atd. a dr rikal ze 9 den je jeste brzy dozvedet jak to dopadlo ...tak tento tyden uvidim mam 28-3.3.dostat tak se uvidi jeslti to dostanu ci ne..jsem teda dost zvedava no a kdyz se to nepovede tak v breznu a v dubnu bychom to jeste mohli zkusit pak uz asi ne...no uvidime a urcite se ozvu jak to dopadlo i kdyby spatne...poslu sem fotecku jak jsme s dcerkama byla na maturitnim plese 🙂moc krasne to bylo...jsem na sve dcerky moc pysna!!a Jitus diky zes mi ozvala a ze mi drzis palecky

miluse17
26. únor 2018

@helca73sleduji tuto diskuzi a přeji Vám hodně štěstí. Jsem ve věku jako vy a také bych si přála ještě miminko. Mám jedno dvouleté z ivf.

helca73
autor
27. únor 2018

@miluse17 dekuji Miluse za zpravu,tak vam moc drzim palecky aby se vam to povedlo!!budu na vas myslet a budu rada kdyz mi date vedet jak to dopadlo...

helca73
autor
28. únor 2018

tak se to nepovedlo dneskaj sem to dostala,tak jsem uz volala dr a 9.3.mam dorazit na ultrazvuk tak uvidime...

manona
19. dub 2021

@helca73 tak jak jste dopadla s tehotenstvim? Mě je teď taky 44 a mám dospělé děti a teď uvažujeme o miminko jelikož nám před 2 lety zemřel nás 13 letý syn. Já souhlasím s tím že když se člověk na to cítí tak ať do toho jde.

Strana
z2