Velikost folikulu 16. DC
Ahoj holky mam dotaz, druhy mesic chodim k dr na mereni folikulu, vzhledem k tomu ze uz jednoho prcka(3r) mame tak se snazime o druhe, ale nejak to nejde vzhledem k tomu ze nemam ovulaci kterou mam i od dr prokazanou. Pry antimileriansky hormon mam v nadmerne forme takze vajicka se jakoby tvori. ale asi nechteji dozravat. takze mi dr nasadila clostylbegit od 5-9dc zacala na pul tabletce minuly mesic absolutne nic pry tam nebyl ani jeden folikul. tak zvedna na talbetu dnes jdu od dr s tim ze na levem je pidi. bez sance a na pravem je folikul 14mm jenze ze uz jsem 16dc tak je to pry bez sance. MS mivam cca 29-31dc. dalsi mesic pry nasadime dve tabletky a uvidime jak telo zareaguje.Ma otazka jak jste to meli vy? a zda myslite ze by se ovulace precejen mohla dostavit ikdyz pozdeji nez klasicky 14-16dc.. zacala jsem pouzivat i ovu testy abych videla jak telo reaguje hezky den
Dekuji ja prave myslela ze ji zvedne ,ale az tak za 2,3 dny ne hned 😀
Červená mrcha je tu, aspoň mám radost ze ovu opravdu byla

@jullli vždyť ale to je úplně normální vzestup. Pokud jsi při posledních šesti měřeních měla teploty kolem 36,2-36,3, tak tento vzestup je naprosto dostačující.