icon

Velikost folikulu 16. DC

jullli
14. čer 2016

Ahoj holky mam dotaz, druhy mesic chodim k dr na mereni folikulu, vzhledem k tomu ze uz jednoho prcka(3r) mame tak se snazime o druhe, ale nejak to nejde vzhledem k tomu ze nemam ovulaci kterou mam i od dr prokazanou. Pry antimileriansky hormon mam v nadmerne forme takze vajicka se jakoby tvori. ale asi nechteji dozravat. takze mi dr nasadila clostylbegit od 5-9dc zacala na pul tabletce minuly mesic absolutne nic pry tam nebyl ani jeden folikul. tak zvedna na talbetu dnes jdu od dr s tim ze na levem je pidi. bez sance a na pravem je folikul 14mm jenze ze uz jsem 16dc tak je to pry bez sance. MS mivam cca 29-31dc. dalsi mesic pry nasadime dve tabletky a uvidime jak telo zareaguje.Ma otazka jak jste to meli vy? a zda myslite ze by se ovulace precejen mohla dostavit ikdyz pozdeji nez klasicky 14-16dc.. zacala jsem pouzivat i ovu testy abych videla jak telo reaguje hezky den

Strana
z3
werumka
18. čer 2016

@jullli vždyť ale to je úplně normální vzestup. Pokud jsi při posledních šesti měřeních měla teploty kolem 36,2-36,3, tak tento vzestup je naprosto dostačující.

jullli
autor
18. čer 2016

@werumka jeden den byla 36.5 ale to jsem casto v noci vstavala tak to prikladam k tomu jinak vzdy 36.2-36,3. dekuji uvidim tedy dnes uz nasadim duphaston 🙂 diky

werumka
18. čer 2016

@jullli to je úplně krásný poovulacni vzestup, nasad Duphaston 🙂

jullli
autor
19. čer 2016

@werumka tak vcera nasazen duphaston a teplota poskocila z 36.6 na 36.9

werumka
19. čer 2016

@jullli to odpovídá, duphaston Ti teplotu zvýší 🙂

jullli
autor
19. čer 2016

Dekuji ja prave myslela ze ji zvedne ,ale az tak za 2,3 dny ne hned 😀

jullli
autor
21. čer 2016

@werumka ahoj co si o tomhle myslet?? Co ten pokles? Vždyť mám duphaston klesat by neměla ne?

jullli
autor
21. čer 2016
werumka
21. čer 2016

@jullli Klidně může, teplota kolísá, ale neklesne pod linii predovulacnich teplot. Tu máš na teplotě 36,4 😉

jullli
autor
21. čer 2016

@werumka děkuji 😉

jullli
autor
24. čer 2016

Tak teplota mi skáče jak diva bych řekla... Chvíli nahoře pak dole myslela jsem že když mám duphaston ze bude krásně držet nahoře a klesne až před MS

werumka
24. čer 2016

@jullli Vždyť je nahoře, krásně nad linií. Nebudeš mít každý den stejnou teplotu 😉

jullli
autor
25. čer 2016

@werumka diky, dnes vyskocila na 37

jullli
autor
27. čer 2016

@werumka jsou tam duchove nebo mi hrabe? vsechny delane dnes a ruzovy je ovulacni dnes 29dc

becicka
28. čer 2016

@jullli Já teda duchy vidím 😎

jullli
autor
29. čer 2016

@becicka. No tak dnes dr max negativní ms nikde a graf bt vypadá takto

jullli
autor
29. čer 2016

@becicka každopádně nechápu do patku jsem brala duphaston tudíž dnes 5 den bez a ms nikde. Vždy jsem po duphastonu dostala 3den takže nevím no

werumka
29. čer 2016

@jullli Tohle je úplně ok - luteální fáze, ta která nastává pro proběhlé ovulaci - trvá průměrně 14 dní. Je to dané životností žlutého tělíska. A Ty jsi teprve 12 dní po ovulaci. Takže ještě klidně dva, tři dny počkej 😉

jullli
autor
29. čer 2016

@werumka jenže duphaston jsem vysadila v patek dnes je středa tak si myslím ze už by MS měla být ne?

werumka
29. čer 2016

@jullli Pokud jsi měla ovulaci, je jedno, kdy vysadíš Duphaston - menstruace přijde až zanikne žluté tělísko 😉 Takže plus mínus za 14 dní. Teprve pokud by ta doba byla delší než 16 dní, tak je to k řešení, ale jinak ne.

jullli
autor
29. čer 2016

@werumka takže chápu to dobře že ovulace asi byla když se teplota drží i bez duphastonu a je jedno kdy jsem ho vysadila protože je na MS ještě čas?

werumka
29. čer 2016

@jullli Správně 🙂

jullli
autor
29. čer 2016

@werumka dobře diky moc

jullli
autor
30. čer 2016

@werumka tak dnes je to jasné a během dneška čekám červenou teplota klesla úplně pod teploty před ovu

jullli
autor
30. čer 2016

Červená mrcha je tu, aspoň mám radost ze ovu opravdu byla

Strana
z3