Vidíte dušíčka mini?
ahoj prosím vidíte mini dušíka po namočení foto mokré ostatní fotky už po více minutách cca 35 minut.ovu nevím kdy byla snažíme se dost dlouho a nic.
Ale je to až po limitu nooo
Vidím na všech, držím palce 🙂. Víš, kolik dní jsi po ovulaci? Jak dlouho se snažíte?
Snažíme se cca 2 roky nevím kdy byla ovu vůbec jí nehlidam se mi říkal že neznamena že když mám ovu tak otehotnim
Tak zkus test stejné značky za 2 dny, už by to mělo být vidět lépe, jestli je to opravdu duch a ne ryska. Dej vědět 🍀
Ahoj dnes jsem nezkousela,jen prsa mě snad narostly o 2 čísla 😂😂zkusím odpoledne
Zkus Mamatest. Jako jediný mi ukázal čárku brzy. A nebo z Benu, ty jsou taky skvělý
Joo? Jen MS už byla před týdnem.noo tak nevím
Jestli ste měla minulej týden ms, tak je to asi jasný.. Ikdyž teda známá měla ms 5 měsíců a netušila, že je těhotná 😀
Je mi to jasný.ale je to tam no to ale.
@mzacikova také mi udělal už 2 duchy a nic ale proč když holky aiho většinu chválí?
Za mě jedině Mamatest a nebo z Benu. Jiným už nevěřím. Proč dělají duchy netuším 🤷♀️ když jsem opravdu těhotná byla, ale odešlo to a MS (takže vlastně jsem těhotná ještě nebyla, ale ke spojení došlo), tak byla čárka vidět, jen nesílila, to už žádný duch nebyl.
Mamatest nemám benu nemám u sebe ve městě takže bohužel mám ještě plastovy test dr max tak nevím zda ho udělat ale asi ne když vyjde stejně hovn..
Když jsi měla před 6 dny na testu ducha, teď je tam stejný duch a měla jsi menses, tak z toho nejspíš nic nebude a byla to ryska.

Vidím na spodním. Ale může to být ryska