Vidíte tam něco?
Ahoj holky, jsem 9dpo a samozdrejme hned na zacatku,jsem si rekla ,ze budu testovat az po vynechani,ale bylo to silnejsi nez ja😊.Vim ,ze se tu najdou i ti,ktery neuznavaji tzv loveni duchu,ale potrebuji znat i nazor Vas snazilek( je tam duch?) Dekuji. Jeste dodam je z odpoledni moci dekuji za Vase nazory.

@kacenka1111 u nas byl taky 6.4 sex😁😂
@jirikmaminka zkus zitra rano a dej vedet prosim 😊
@monikazubtech a proč jdeš tak brzy k dr? Me řekla, ze nejdříve 14 dnů po vynechala menses
@kacenka1111 volala jsem mu on ma potom deldi dovolenou,tak jsem se ptala jestli mam prijit az po te dovolwne a on ze mi chce videt jeste pred🤷♀️
@monikazubtech tak dnes by mela prijit ms ale zatim nic boli me stale divne podbrisek pravy vajecnik a. Jsem strasne unavena
@monikazubtech no ale třetí týden týden neuvidi...to nechápu
@kacenka1111 treba umi vestit ze sliznice 😄
Nebo nabere hcg.Jsou takovy akcni lekari.Jen to neni moc k uzitku no.😑
@luckylee vestit ze sliznice😆
@kacenka1111 dá ji žádanku a pošle ji na krev 👍🏻 Co na tom chcete řešit dál?
Holky tak test noc moc rekla bych ze spise nic ale dnes to mam dostatudelat zatim nic jen dololedne takove naruzovele hodne malicko na papiru a od te doby nic je mi nevolno pobolivaji me prsa a narazove mi je furt spatne tak ja uz nevim
@jirikmaminka posli test
@monikazubtech
@monikazubtech nic tam neni je to dnes v prvni den ms tak nevim jestli jeste cekat nebo ne :(
Tak strasne me to mrzi ;(
@jirikmaminka zatim tam nic nevidim,ale tak zkus udelat za dva dny.a hlavu vzhuru kdyz to nevyjde ted vyjde to dalsi mesic😉😊
@radullah moc gratuluji a tise zavidim
@jirikmaminka děkuju, byla to dlouhá bolestivá cesta. Doufám, že tohle miminko to už nevzdá. 🙂 A tobě držím pěsti, ať najdeš brzy podobnou čárku :*
Tak ja davam info ze nic dnes jseem to dostala a mam strasne bolesti
@jirikmaminka :( tak příště...
@jirikmaminka 😞 to mi mrzi
Holky prosim je moznost kdyz ovu byla nekdy od 10.4 do 15.4 zkouseno kazdy den nekdy i 2 ale 26 jsem to dostala trosku min nez obvykle a jen na 3 dny je mi stale nevolno a pichani na vajecnikach obcas nafoukle bricho a dnes udelan test hodne malo vyditelny duch na fotce videt neni je jeste sance tehotenstvi i kdyz ms takhle bylaja?
@jirikmaminka tyjo to bych asi moc neviděla. Jako stát se to určitě může, nebyla by jsi první ani poslední...ale když vezmu, že my měli oplodňovací sex 17.4. a dneska mám na testu dvě stejně silné čárky :/ Duchy na testu vykoukám pokaždý, pokud není dorůžova a viditelně stejně široký jako kontrolní čárka, bývá to spíš ryska.
Jinak víc se vyplatí mít sex v plodných dnech obden, protože spermie tak rychle neuzrávají a tak každý den nebo víckrát za den je spíš kontraproduktivní. Jsem těhotná po čtvrté a pokaždé to vyšlo až když bylo pořádně "nabito" to znamená den dva předtím nebyl sex 🙂
@jirikmaminka zkusila jsem ti to projet filtrem, ale nic moc nevidím :/
@jirikmaminka nic,bohužel
Ale koukam.ze mi to fotak nebwre doma jde krasne stejne tlusta akorad slabsi videt
@jirikmaminka ovulační je jak ma být..hladina lh je v průběhu cyklu různá. Na ovulačním mám čárku vždycky celý měsíc, ať jsem těhotná nebo ne 🙂 Že se něco děje poznáš jen podle stejně silné nebo silnější testovací čárky. To je pak ovulace a nebo později těhotenství ( ale v těhu se mi stejně silná a silnější ukázala až v době, kdy byl těhotenský test už jasně pozitivní)

@monikazubtech 6.4. Byl sex...takze 18 den po...pujdu az za 14 dni....ja nastesti nezvracela ani u jednoho...