icon

Vidíte tam něco?

monikazubtech
16. dub 2019

Ahoj holky, jsem 9dpo a samozdrejme hned na zacatku,jsem si rekla ,ze budu testovat az po vynechani,ale bylo to silnejsi nez ja😊.Vim ,ze se tu najdou i ti,ktery neuznavaji tzv loveni duchu,ale potrebuji znat i nazor Vas snazilek( je tam duch?) Dekuji. Jeste dodam je z odpoledni moci dekuji za Vase nazory.

Vidíte tam něco?
Strana
z5
kacenka1111
24. dub 2019

@monikazubtech 6.4. Byl sex...takze 18 den po...pujdu az za 14 dni....ja nastesti nezvracela ani u jednoho...

monikazubtech
autor
24. dub 2019

@kacenka1111 u nas byl taky 6.4 sex😁😂

monikazubtech
autor
24. dub 2019

@jirikmaminka zkus zitra rano a dej vedet prosim 😊

kacenka1111
24. dub 2019

@monikazubtech a proč jdeš tak brzy k dr? Me řekla, ze nejdříve 14 dnů po vynechala menses

monikazubtech
autor
25. dub 2019

@kacenka1111 volala jsem mu on ma potom deldi dovolenou,tak jsem se ptala jestli mam prijit az po te dovolwne a on ze mi chce videt jeste pred🤷‍♀️

jirikmaminka
25. dub 2019

@monikazubtech tak dnes by mela prijit ms ale zatim nic boli me stale divne podbrisek pravy vajecnik a. Jsem strasne unavena

kacenka1111
25. dub 2019

@monikazubtech no ale třetí týden týden neuvidi...to nechápu

luckylee
25. dub 2019

@kacenka1111 treba umi vestit ze sliznice 😄
Nebo nabere hcg.Jsou takovy akcni lekari.Jen to neni moc k uzitku no.😑

kacenka1111
25. dub 2019

@luckylee vestit ze sliznice😆

slunecnice358
25. dub 2019

@kacenka1111 dá ji žádanku a pošle ji na krev 👍🏻 Co na tom chcete řešit dál?

jirikmaminka
25. dub 2019

Holky tak test noc moc rekla bych ze spise nic ale dnes to mam dostatudelat zatim nic jen dololedne takove naruzovele hodne malicko na papiru a od te doby nic je mi nevolno pobolivaji me prsa a narazove mi je furt spatne tak ja uz nevim

monikazubtech
autor
25. dub 2019

@jirikmaminka posli test

jirikmaminka
25. dub 2019

@monikazubtech
@monikazubtech nic tam neni je to dnes v prvni den ms tak nevim jestli jeste cekat nebo ne :(

jirikmaminka
25. dub 2019

Tak strasne me to mrzi ;(

monikazubtech
autor
25. dub 2019

@jirikmaminka zatim tam nic nevidim,ale tak zkus udelat za dva dny.a hlavu vzhuru kdyz to nevyjde ted vyjde to dalsi mesic😉😊

radullah
25. dub 2019

Já taky nevidím nic :( třeba jsi zrovna ten pripad, kdy se to objeví až později.

Já dnes první den zpoždění a na testu uz téměř dálnice...

jirikmaminka
25. dub 2019

@radullah moc gratuluji a tise zavidim

radullah
25. dub 2019

@jirikmaminka děkuju, byla to dlouhá bolestivá cesta. Doufám, že tohle miminko to už nevzdá. 🙂 A tobě držím pěsti, ať najdeš brzy podobnou čárku :*

petiiiska
25. dub 2019

Vidim, ja mela takto 24DC a ted uz mam za sebou 5 tydnu 😉 drzim palce, chce to zkusit za 2 dny znovu.

jirikmaminka
26. dub 2019

Tak ja davam info ze nic dnes jseem to dostala a mam strasne bolesti

radullah
26. dub 2019

@jirikmaminka :( tak příště...

monikazubtech
autor
26. dub 2019

@jirikmaminka 😞 to mi mrzi

jirikmaminka
29. dub 2019

Holky prosim je moznost kdyz ovu byla nekdy od 10.4 do 15.4 zkouseno kazdy den nekdy i 2 ale 26 jsem to dostala trosku min nez obvykle a jen na 3 dny je mi stale nevolno a pichani na vajecnikach obcas nafoukle bricho a dnes udelan test hodne malo vyditelny duch na fotce videt neni je jeste sance tehotenstvi i kdyz ms takhle bylaja?

radullah
29. dub 2019

@jirikmaminka tyjo to bych asi moc neviděla. Jako stát se to určitě může, nebyla by jsi první ani poslední...ale když vezmu, že my měli oplodňovací sex 17.4. a dneska mám na testu dvě stejně silné čárky :/ Duchy na testu vykoukám pokaždý, pokud není dorůžova a viditelně stejně široký jako kontrolní čárka, bývá to spíš ryska.

Jinak víc se vyplatí mít sex v plodných dnech obden, protože spermie tak rychle neuzrávají a tak každý den nebo víckrát za den je spíš kontraproduktivní. Jsem těhotná po čtvrté a pokaždé to vyšlo až když bylo pořádně "nabito" to znamená den dva předtím nebyl sex 🙂

jirikmaminka
29. dub 2019
radullah
29. dub 2019

@jirikmaminka zkusila jsem ti to projet filtrem, ale nic moc nevidím :/

saminomimino
29. dub 2019

@jirikmaminka nic,bohužel

jirikmaminka
29. dub 2019

Holky tatkose dnes ovu test

jirikmaminka
29. dub 2019

Ale koukam.ze mi to fotak nebwre doma jde krasne stejne tlusta akorad slabsi videt

radullah
29. dub 2019

@jirikmaminka ovulační je jak ma být..hladina lh je v průběhu cyklu různá. Na ovulačním mám čárku vždycky celý měsíc, ať jsem těhotná nebo ne 🙂 Že se něco děje poznáš jen podle stejně silné nebo silnější testovací čárky. To je pak ovulace a nebo později těhotenství ( ale v těhu se mi stejně silná a silnější ukázala až v době, kdy byl těhotenský test už jasně pozitivní)

Strana
z5