Vitamíny doporučené od gynekologa
Ahojte holky, snažíme se o mimi a dnes mi doktor doporučil ať si koupím INOFOLIC rozpustné sáčky. Cena je docela drahá, tak se ptám pomohlo to některé z vás? Je psané 2 sáčky denně. Stačí mi když budu brát třeba jen jeden denně? Cena je vyšší. A pro přítele jsou sáčky FOLANDROL. Za vaše zkušenosti budu ráda 😊 přeji hodně štěstí všem snažilkám 🍀

@bayt tak císař preferuje čím dál víc ženských. Dá se určitě přežít, je to vlastně operace. Nedá se říct že je to porod. Mám za sebou tři operace, o to větší bolesti to jsou určitě jak při přirozeném porodu, kde bolest pomine. Porodu se nějak nebojím, to co jsem zažila mám průpravu na porod 😃
@pipapi lol. 🙂 gynex je alternativni medicina, ktera tvrdi, ze harmonizuje bioinformacni nevimco, proste debilita, za me teda facepalm. 🙂
@bayt aha. No to jo, ale některé si o něho říkají, protože se bojí. Já budu mít naštěstí jednou na výběr co chci, ale císaře nechci. Je to jak ty operace co jsem prodělala. Ze začátku nic nebolí a pak to bolí šíleně, jak to jde do sebe. Rači odrodit když by to šlo přirozeně a dostat se zpátky rychle do kondice 🤣
@fatal_error no a doktoři tvrdí a cpou vitamíny je to ještě horší, protože tělo to neumí zužitkovat, velký farma. průmysl, větší lol?
@fatal_error tak samo jako tě bude doktor přesvědčovat, že HA potřebuješ nutne, že to ti všechno upraví!! Ještě za to chtějí tolik peněz... A přitom největší hrozba, co můžeš vůbec do těla dát ..

Jednoznačně GYNEX a to nedělám reklamu .. nejlepší přírodní věc co může vůbec existovat...zbytek jsou jen umělě udělané vitamíny, z kterých si tělo vezme 1% ,. protože je neumí přetvořit.