Vitamíny při plánování miminka. Koupit k nim i listovku?
Ahoj Holky,začali jsme se s partnerem snažit o miminko,pořídila jsem si vitamíny z DM A-Z MAMA, jen přemýšlím zda i přesto si nemám koupit tu listovku, není ji v tom málo? Má někdo zkušenosti?
Já měla fembion a jsem teď těhotná, teď mám chytré miminko
Před těhotenstvím jsem brala jen listovku, během těhotenství vitaminy jen jeden měsíc v 1.trimestu a jeden měsíc na začátku 2. Trimestru
Dobrý večer, já užívala kyselinu listovou a teď, když máme děti používáme pro ně hodně probiotika pro děti a brusinky.
Já brala a beru taky jen kyselinu listovou
Az mama ma vzadu slozeni, tak se koukni tam, jestli je ji tam dost. Cast populace ma ale problem se vstrebavanim folatu a potrebuje listovku nastepenou (jak se to pozna, nevim). Nasteprna je jen v nekterych vyrobcich, az mama to asi nebude.
Vždy jsem užívala obyč kyselinu listovou bez dalších přídavků, občas si slupnu Vít. C. A obě děti dravé a celé těhotenství vpořádku. Spíš jsem si kontrolovala, abych jedla vyváženě.
@malytlustyhroch tam je právě obsah listovky 400,což některé mají taky ale některé pro změnu mají 800..tak nevím kolik přesně by bylo třeba, asi to nechám tak a řešit to nebudu ..
já brala femibion, doporučil mi gynekolog, ale také řekl, že to není záruka že dítě bude zdravé, a ani i když to nebudu brát tak se také nic neděje, že prej více záleží od těla, mysli atd.. než od doplnku stravy

@barunka2020 Já brala jen listovku a mám mimčo zdravé...