Vypadá takto počátek ovulace po kyretáži?
Když na to ted hned vlítnete jak píšeš ,tak uřčitě nic nepokazíte. Ono je lepší když si spermie jak se říká na vajíčko když tak počkají🙂
@jsemhelen Už se těším a nemohu se dočkat až nám ukážeš tu pěknou dálnici na testu🍀🍀🍀❤
@maruskapt dekuju.. zatím sem to nedostala. Bolesti v podbřišku mam jako kdybych to měla dostat ale zatím nic. Testy zatím negativní. Po té kyretáži nevim jak dlouhý přesně bude cyklus 😩 to čekání je strašneeee 😩
Ahoj ,mě se po kyretáži cyklus někak nezměnil a byl stejně dlouhý. Kolik dní máš normálně do menstruace. To čekání znám moc dobře a vůbec ti nezávidím.
Tak jak ,zkoušela jsi nebo budeš testovat a co MS ,doufám že zatím nic. Moc bych ti to přála aby se zadařilo🙏🍀❤
@maruskapt zatím nic ale testy pořád negativní
@jsemhelen Tak to je dobře ,jen bych už očekávala na testu alespon ducha nebo rysku. chtěla bych ještě upřesnit ,po kyretáži jsem měla změněný první cyklus ostatní pak byly stejné jako před. A jak se cítíš ,já měla před těhu at už šlo o byochemko nebo skutečné pocity hodně podobné PMS.
@jsemhelen Tak to je dobře ,jen bych už očekávala na testu alespon ducha nebo rysku. chtěla bych ještě upřesnit ,po kyretáži jsem měla změněný první cyklus ostatní pak byly stejné jako před. A jak se cítíš ,já měla před těhu at už šlo o byochemko nebo skutečné pocity hodně podobné PMS.
@maruskapt dnes sem testy nedělala. Každopádně ms stále nepřišla. Břicho mám hrozne nateklý a bolí mě pravý vaječník..
Tak jak ,zkoušela jsi nebo budeš testovat a co MS ,doufám že zatím nic. Moc bych ti to přála aby se zadařilo🙏🍀❤
@maruskapt a hlavně u nás styk 19-23.5.kazdy den a pak 27.5. Tak treba to vyšlo až na toho 27 těžko říct. Uvidíme no zda ta ms prijde. Někomu se prý prodloužily první cykly až na 40 dni
Těžko říct třeba to opravdu vyšlo až toho 27.5 ,cyklus může být po kyretáži ze začátku opravdu každý jiný. Já měla výrazně delší jen ten první a odpovídalo by tomu také to že jsi MS zatím nedostala a testy také zatím ještě nic neukázaly ,tak že šance tady stále je.🍀🍀🍀
Těžko říct třeba to opravdu vyšlo až toho 27.5 ,cyklus může být po kyretáži ze začátku opravdu každý jiný. Já měla výrazně delší jen ten první a odpovídalo by tomu také to že jsi MS zatím nedostala a testy také zatím ještě nic neukázaly ,tak že šance tady stále je.🍀🍀🍀
@maruskapt no je mi pěkně zle podbřišek mě strašně bolí a pořád nic
Ahoj tak jak se daří už je ti lépe? Co těhu testy pořád stále nic a MS dorazila nebo ne. Držím palce.
Ahoj tak jak se daří už je ti lépe? Co těhu testy pořád stále nic a MS dorazila nebo ne. Držím palce.
@maruskapt tak břicho mě bolí tak strašně a mam ho Žák nateklý ze sem vcera musela do nemocnice na pohotovost. Tam mi dělali uz a brali krev. Těhotná nejsem. Každopádně k ovulaci stále nedošlo a mela sem tam cystu. Takze mi píchli dve injekce aby se mi spustila menstruace. (Ta by prý do týdne měla přijít.) a pak se můžeme snažit dal
Škoda že zatím nic ,ale už aspon víš na čem jsi. To máš teda ten cyklus pěkně rozhozený. Co ta vyvolávačka nebolí tě po ní náhodou zadek ,mě po ní vždy bolel příšerně zadek.
Ahoj tak do 5 dní ,ale jednou také myslím že snad až za 10 dní. Já na ní byla asi myslím 7 krát ,bylo to takové blbé období které trvalo 2.5 roku a měla jsem to hodně nepravidelné ,nejspíš to byly hormony ,ale z jistotou se vlastně nikdy nepřišlo na to čím to bylo.

Já bych už klidně šla do toho😉