Vyšel test po dvou měřeních?
Včerejší test dělany večer a druhý dnes rano

Tak pokud čárka nijak nesílí, tak to bohužel asi nevyšlo, taky jsem měla biochemické a zhruba týden jsem měla slabou čárku, která nesililila a pak začala mizet.
ale samozřejmě Vám přeji, aby to vyšlo kdyby ne ted tak další cyklus 🍀
Pokud přeci nesílí čárka již několik dní, tak to nevypadá na prosperující těhotenství. Tak si zajděte k lékaři, nebo na krev, to vám řekne víc.
Ahojky holky mam 1 den zpoždění ms 🙂 v nedeli jsem si delala TT a byl negativní. Obcas poboliva podbrisek a prsa na dotek jinak nic jiného :D :think:
Tak stává se přece občas, že jsou ženy, které mají menstruaci (nebo spíš pseudomenstruaci) i v na začátku těhotenství, klidně i dva cykly po sobě. Píšeš, že MS byla jiná, kratší a pak spíš jen špinění, klidně to těhotenství být může nebo taky ne a jen blbnou hormony. Jiné příznaky nejsou? Pevnější citlivější prsa, větší citlivost na pachy, pocit nadýmání, jiný pot...
Tak uvidim ve čtvrtek jestli ms prijde nebo ne mozna jenom blbnou hormony 🤣 zkusim ve čtvrtek test bud a nebo
A mam otazku meli jste zvlasni chutě. Vcera jsem mela toustovy chléb a mazacim sýrem a salám a na tom tatarku. A dneska chleba místo tatarky majonézu a salám 🤣🤣
Je to zvláštní protoze každý mesic 14 dni pred ms mam silene bolesti v podbrisku atd... a ted tech 14 dni nic obcas pobolivani a vzdy myvam pred ms chute ze porad neco jim a ted taky nic 🤣🤣 tak uvidim jak to dopadne
Ahojky tak jsem si delala TT a byl negativní :,( bojim se ze to nevyšlo dneska je to 2 den zpoždění. Je to smutný :,( ale skoro zadny bolesti obcas trosku citim podbrisek na levé straně obcas na pravé.