icon

Vyšel test po dvou měřeních?

lujhu
27. lis 2024

Včerejší test dělany večer a druhý dnes rano

Vyšel test po dvou měřeních?
Strana
z3
lujhu
autor
Autor odpověď smazal
lujhu
autor
2. pro 2024

@petra166 Dnes ráno jsme testovala zase slabší růžová čárka a ještě se k tomu přidal průhledný hlen jako při ovulaci 😀

terss
2. pro 2024

Tak pokud čárka nijak nesílí, tak to bohužel asi nevyšlo, taky jsem měla biochemické a zhruba týden jsem měla slabou čárku, která nesililila a pak začala mizet.
ale samozřejmě Vám přeji, aby to vyšlo kdyby ne ted tak další cyklus 🍀

lujhu
autor
2. pro 2024

@terss ale kdyby to bylo biochemicky tak by to mělo odejít z MS ale tu mám mít až 28/12

terss
2. pro 2024

Pokud přeci nesílí čárka již několik dní, tak to nevypadá na prosperující těhotenství. Tak si zajděte k lékaři, nebo na krev, to vám řekne víc.

petra166
2. pro 2024

@lujhu jak dlouho máš zpoždění ? Ja to dostala po 7 dnech nesílící čárky . Bejt tebou počkám tak těch 10 dni zpoždění a mazu k doktorce , nechci tě nijak strašit ale může to být i mimoděložní a to už není taková sranda . Takže chvíli počkej a pokud to nedostaneš jdi na gyndu

petra166
2. pro 2024

@lujhu nebo je čárka třeba silnější ?

lujhu
autor
2. pro 2024

@petra166 mě přijde čárka stejná, tenhle týden mažu dr měl dovolenou, no já žádný zpoždění nemám dostala jsem to 19/11 ale krvácení bylo lehký jen dva dny, bazální teplota my vůbec neklesla i přes ms a to do teď mam 36,9 proto jsem začala testovat jinak by mě to nenapadlo, 😀

petra166
2. pro 2024

@lujhu zajímavý 🤔 ještě mě napadá cysta 🤔 no uvidíš , každopádně jdi na gyndu a dej vědět jak jsi dopadla , hodně štěstí přeji 🍀

lujhu
autor
2. pro 2024

@petra166 No právě 😀 určitě dám a dekuju 🫶

marketa20
3. pro 2024

Ahojky holky mam 1 den zpoždění ms 🙂 v nedeli jsem si delala TT a byl negativní. Obcas poboliva podbrisek a prsa na dotek jinak nic jiného :D :think:

lencaa11
3. pro 2024

@marketa20 je možné že se jedná o PMS počkala bych ještě 2-3 dny na test když ani tak nebude nic tak o TT se jednat nebude

petra166
3. pro 2024

@marketa20 taky bych řekla , pokud za dva dny nebude ani duch tak určitě tehu ne . Většinou už bývá slabounký duch před m/s

ninive211
3. pro 2024

Tak stává se přece občas, že jsou ženy, které mají menstruaci (nebo spíš pseudomenstruaci) i v na začátku těhotenství, klidně i dva cykly po sobě. Píšeš, že MS byla jiná, kratší a pak spíš jen špinění, klidně to těhotenství být může nebo taky ne a jen blbnou hormony. Jiné příznaky nejsou? Pevnější citlivější prsa, větší citlivost na pachy, pocit nadýmání, jiný pot...

marketa20
3. pro 2024

Tak uvidim ve čtvrtek jestli ms prijde nebo ne mozna jenom blbnou hormony 🤣 zkusim ve čtvrtek test bud a nebo

lujhu
autor
3. pro 2024

@ninive211 Na pachy určitě cejtím všechno a zvedá se my kufr, ale co dneska jsem konečně šla k dr a těhotenství tam neviděla jen ovulaci že jsem právě plodná takže to vůbec nechápu proč se my na tehu testech ukazavaly duchy 😀..

lencaa11
3. pro 2024

@lujhu aspoň že je vše v pořádku a testy byli tím pádem negativní ( 👻 byla ryska ) ..teď se povede

marketa20
3. pro 2024

A mam otazku meli jste zvlasni chutě. Vcera jsem mela toustovy chléb a mazacim sýrem a salám a na tom tatarku. A dneska chleba místo tatarky majonézu a salám 🤣🤣

lujhu
autor
3. pro 2024

@lencaa11 no snad jo 🙏😀

lencaa11
3. pro 2024

@marketa20 chutě můžou bejt i před Ms jako PMS když by to bylo od těhotenství už by vám ukázal test

petra166
3. pro 2024

@lujhu no alepsoň víš , že jsi v pořádku , a ty testy nechápu , něco se dít muselo , protože 2-3 testy určitě nelžou

petra166
3. pro 2024

@marketa20 jak píše lenca , chutě jsou přece i před m/s , podle toho bych opravdu nesoudila , já třeba nejím normálně sladký , a před m/s jsem se mohla vždycky sladkým klidně přežrat 😀

lencaa11
3. pro 2024

@petra166 to jsem měla stejně před Ms sladký v době Ms maso 🤣🤣

petra166
3. pro 2024

@lencaa11 jsme dvě 😀👍🏼

marketa20
3. pro 2024

Je to zvláštní protoze každý mesic 14 dni pred ms mam silene bolesti v podbrisku atd... a ted tech 14 dni nic obcas pobolivani a vzdy myvam pred ms chute ze porad neco jim a ted taky nic 🤣🤣 tak uvidim jak to dopadne

lujhu
autor
3. pro 2024

@petra166 No taky to nechápu ale co hlavně že to není cysta nebo mimoděložní, každopádně mám teď ovulaci, Dr my sama řekla pokud plánujeme mimčo tak tenhle týden na tom zamakat, Já už přítele zapřáhla hned jak jsem přišla domů 😀 a ještě to pojistím pozítří😛

petra166
3. pro 2024

@lujhu když to půjde , tak si to dejte tři dny za sebou , takhle se povedlo nám 😀😀😀😀 nevstávej z postele a nemyj se , proste se umyj ráno , musíš to vydržet 👅

marketa20
4. pro 2024

Ahojky tak jsem si delala TT a byl negativní :,( bojim se ze to nevyšlo dneska je to 2 den zpoždění. Je to smutný :,( ale skoro zadny bolesti obcas trosku citim podbrisek na levé straně obcas na pravé.

lencaa11
4. pro 2024

@marketa20 počkala bych pár dní a vyzkoušela test někdy zpoždění není důvod těhotenství no tak další cyklus to klapne

petra166
4. pro 2024

@marketa20 jak dlouho se snažíte , jestli se můžu zeptat ? 🙂

Strana
z3