Včerejší test dělany večer a druhý dnes rano
@petra166 snazime se od října. Ted cekam jestli ms prijde 5.1. Nebo ne a mam bolest prsou a obcas podbřišku
@marketa20 vyjde to neboj , ať ted nebo později , taky jsem se hrozně bála jestli to přijde nebo ne , a teď jsem ve 21.tt
Ahojky tak 4.1. Byla ms na 3 dny 🤣 a ted zkousim ovu testy a zatim slaba carka az dneska vypada takhle.Cyklus mam 32 dní. Tak nevim kdy bych mela mit ovulaci
@marketa20 z jednoho testu toho moc nelze říct chce to testovat od konce Ms do pozitivního ovu testu aspoň 2 krát za den
Tak jsem zjistila ze ovu mam jenom ráno 🤣🤣
@marketa20 podle čeho z testu to vám řekne jen hladinu LH v těle ne ovulaci zda probíhá
A co tohle? Je to na ovulaci ? Je to 13 den cyklu jinak mam cyklus 32 dní 🤣
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.Důležité je také znát příznaky těhotenství.Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.Kdy a jak používat těhotenský test?Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@petra166 snazime se od října. Ted cekam jestli ms prijde 5.1. Nebo ne a mam bolest prsou a obcas podbřišku