icon

Za jak dlouho jste měly první mimi, kolik vám bylo, co pomohlo?

mamierr
18. led 2021

Ahojky, chtěla bych se zeptat, kdy jste měli Vaše první mimi, kolik Vám bylo, jak dlouho jste se snažili(snažíte) a co berete za vitamíny. Snažíme se od listopadu-beru kyselinu listovou a GSmamavit, za 2 měsíce mi bude 24 a jsme oba zdraví. Hodně jsem četla, že nejlepší je neřešit, jenže je to težké 🙈 Děkuji za komenty a pěkný den 😇❤️

Strana
z2
hajglish
18. led 2021

Bylo mi 19 a otehotnela jsem hned pri jedne nehode kdy jsme musela mesic pred planovanou operaci vysadit HA dnes mu je 7 a druhe si k nam hleda uz rok a ctvrt

teryem
18. led 2021

O první jsme se snažili ve dvaceti od ledna do května, pak jsme si řekli, že to nebudeme hrotit, že máme čas, a jak jsme se na to přestali soustředit zadařilo se, v červnu jsem držela pozitivní test.. 😊takže něco na tom je 😎 teď po sedmi letech se zadařilo, díkybohu, na podruhé.. Ta rychlost nás šokovala.. Přála bych to každé mamince, čekat měsíce a roky musí být hrozné .. Přeji, ať se brzy zadaří 😊

veroniqess
18. led 2021

První miminko, 32 let, těhotenství po prvním nechráněném styku bez sledování a braní čehokoliv.

hawah
18. led 2021

První ve 32 letech, druhý měsíc od vysazení antikoncepce, kterou jsem brala 14 let. Podruhé ve 34 letech, ale to v 10tt skončilo zamlklým. Po půl roce jsem otěhotněla znovu a to už dopadlo dobře. Teď jsem v 18tt, za dva dny mi bude 37 a vyšlo to druhý měsíc po tom, co jsme si řekli, že zkusíme třeťátko. Brala jsem jen listovku.

michaela1990xx
18. led 2021

Bylo mi skoro 30,kdyz jsme se začali snažit. Otěhotněla sem na první dobrou 😊 Vysadila sem antikoncepci a ten měsíc i otěhotněla. Vůbec sem na to nemyslela, nic nebrala. Spíš sem to tak brzo ani nečekala 😀

tynuskap
18. led 2021

Ahoj je mi 23 let, snažit jsme se zacli v listopadu a na silvestra byli 2 čárky a jsem v 6 týdnu. Nic jsme nebrali a hlavně jsme to neřešili, nechali jsme to na osudu. 🙂

martinau5
18. led 2021

U prvního jsem otěhotněla ve 28 a rodila ve 29. Opili jsme se s manželem na Sněžce a večer jsme si řekli, že už asi máme čas a za 9 měsíců se nám narodil prcek. A u druhého tak samo. Akorát museli vystačit naše Beskydy. 🙂 Teď je mi 31.

acttivia
19. led 2021

První dítě (dcera) se povedla po 2 měsících snažení, nic jsem nebrala až pak listovku po potvrzení těhotenství a bylo mi 29 let. O druhé dítě (syn) jsme se snažili 2 roky, prvním rok jsem z toho byla dost špatná, že to nejde, ale pak jsem se vrátila zpátky do práce, litala mezi školkou a prací a smířila se s tím, že bude dcera jedináček a právě v tu chvíli jsem znovu otěhotněla. To mi bylo 33.

terezia10
19. led 2021

25 povedlo se po 2 měsících a druhé 28 hned poprvé měli jsme štěstí

te_reza
19. led 2021

27,na hned, snaha žádná

ellyem
Autor odpověď smazal
pampeliska1313
29. led 2021

Je mi 27 - těhotenství po 3 letech snažení. Gynekolog mi zjistil pcos takže beru léky na to a ještě na štítnou žlázu, nicméně, k tomu ještě Femibion. Prý to stačí a kyselina listová je tam “naštěpená” tak, že ji tělo opravdu přijme, údajně hodně žen nevezme z listovky všechno, protože si s tím tělo neumí moc poradit..🙂 Začala jsem cca 3 měsíce před otěhotněním, kdyby se náhodou zadařilo, údajně je to tak ideální, ale to jsem jen četla.🙂

jednoducho_maria
Odpověď byla odstraněná
eniripsa
4. lis 2023

První ve 28 letech, v listopadu jsme se rozhodli zacit a na Vanoce byly dve carky😅… no a ted je mi 31 a 22.zari jsme si vecer rekli, ze teda zkusime druhy, bohuzel jsme vytuhli pri uspavani syna, takze 23.zari v 5 rano jsme vstali driv a vrhli se na to 😂 no a ted jsem v 8. tydnu😂🙈 Muz rikal, ze to klapne na prvni dobrou, protoze ma kvalitni matros😅 No jak je videt nekecal😂 Jinak u prvniho jsem brala listovku mesic pred zacatkem snazeni, protoze uz jsme o tom sem tam mluvili, ale nebyli rozhodnuti… ted jsem zacala brat par dni po styku🙂

Strana
z2