Za jak dlouho jste měly první mimi, kolik vám bylo, co pomohlo?
Ahojky, chtěla bych se zeptat, kdy jste měli Vaše první mimi, kolik Vám bylo, jak dlouho jste se snažili(snažíte) a co berete za vitamíny. Snažíme se od listopadu-beru kyselinu listovou a GSmamavit, za 2 měsíce mi bude 24 a jsme oba zdraví. Hodně jsem četla, že nejlepší je neřešit, jenže je to težké 🙈 Děkuji za komenty a pěkný den 😇❤️
O první jsme se snažili ve dvaceti od ledna do května, pak jsme si řekli, že to nebudeme hrotit, že máme čas, a jak jsme se na to přestali soustředit zadařilo se, v červnu jsem držela pozitivní test.. 😊takže něco na tom je 😎 teď po sedmi letech se zadařilo, díkybohu, na podruhé.. Ta rychlost nás šokovala.. Přála bych to každé mamince, čekat měsíce a roky musí být hrozné .. Přeji, ať se brzy zadaří 😊
První miminko, 32 let, těhotenství po prvním nechráněném styku bez sledování a braní čehokoliv.
První ve 32 letech, druhý měsíc od vysazení antikoncepce, kterou jsem brala 14 let. Podruhé ve 34 letech, ale to v 10tt skončilo zamlklým. Po půl roce jsem otěhotněla znovu a to už dopadlo dobře. Teď jsem v 18tt, za dva dny mi bude 37 a vyšlo to druhý měsíc po tom, co jsme si řekli, že zkusíme třeťátko. Brala jsem jen listovku.
Bylo mi skoro 30,kdyz jsme se začali snažit. Otěhotněla sem na první dobrou 😊 Vysadila sem antikoncepci a ten měsíc i otěhotněla. Vůbec sem na to nemyslela, nic nebrala. Spíš sem to tak brzo ani nečekala 😀
Ahoj je mi 23 let, snažit jsme se zacli v listopadu a na silvestra byli 2 čárky a jsem v 6 týdnu. Nic jsme nebrali a hlavně jsme to neřešili, nechali jsme to na osudu. 🙂
U prvního jsem otěhotněla ve 28 a rodila ve 29. Opili jsme se s manželem na Sněžce a večer jsme si řekli, že už asi máme čas a za 9 měsíců se nám narodil prcek. A u druhého tak samo. Akorát museli vystačit naše Beskydy. 🙂 Teď je mi 31.
První dítě (dcera) se povedla po 2 měsících snažení, nic jsem nebrala až pak listovku po potvrzení těhotenství a bylo mi 29 let. O druhé dítě (syn) jsme se snažili 2 roky, prvním rok jsem z toho byla dost špatná, že to nejde, ale pak jsem se vrátila zpátky do práce, litala mezi školkou a prací a smířila se s tím, že bude dcera jedináček a právě v tu chvíli jsem znovu otěhotněla. To mi bylo 33.
25 povedlo se po 2 měsících a druhé 28 hned poprvé měli jsme štěstí
27,na hned, snaha žádná
Je mi 27 - těhotenství po 3 letech snažení. Gynekolog mi zjistil pcos takže beru léky na to a ještě na štítnou žlázu, nicméně, k tomu ještě Femibion. Prý to stačí a kyselina listová je tam “naštěpená” tak, že ji tělo opravdu přijme, údajně hodně žen nevezme z listovky všechno, protože si s tím tělo neumí moc poradit..🙂 Začala jsem cca 3 měsíce před otěhotněním, kdyby se náhodou zadařilo, údajně je to tak ideální, ale to jsem jen četla.🙂
První ve 28 letech, v listopadu jsme se rozhodli zacit a na Vanoce byly dve carky😅… no a ted je mi 31 a 22.zari jsme si vecer rekli, ze teda zkusime druhy, bohuzel jsme vytuhli pri uspavani syna, takze 23.zari v 5 rano jsme vstali driv a vrhli se na to 😂 no a ted jsem v 8. tydnu😂🙈 Muz rikal, ze to klapne na prvni dobrou, protoze ma kvalitni matros😅 No jak je videt nekecal😂 Jinak u prvniho jsem brala listovku mesic pred zacatkem snazeni, protoze uz jsme o tom sem tam mluvili, ale nebyli rozhodnuti… ted jsem zacala brat par dni po styku🙂

Bylo mi 19 a otehotnela jsem hned pri jedne nehode kdy jsme musela mesic pred planovanou operaci vysadit HA dnes mu je 7 a druhe si k nam hleda uz rok a ctvrt