Začali jsme se snažit
Ahojky. Už před nějakou dobou jsme si s partnerem řekli, že si uděláme rodinu. V dubnu jsem byla na prohlídce u doktorky a po ujištění, že jsem v pořádku jsme se začali snažit o miminko. Začali jsme tak nějak nešťastné těsně před mými dny. Teď bych měla mít plodné dny, ale ovulaci na sobě nepoznám... Každopádně mě už 4.den bolí v podbřišku, jsem náladová - spíš mrzutá, chodím častěji na malou a dneska mě začali bolet prsa. Myslíte že je možné otěhotnět tak rychle? Na jednu stranu si říkám že to není možné a že ty příznaky si jen vsugerovavam a zveličuju... Na druhou stranu bych si přála, aby to vyšlo co nejdřív ať se nemusím stresovat že to nejde... Za jak dlouho se to podařilo Vám?? Obdivuji všechny z vás co to nevzdali ani po několika letech... Klobouk dolů... 🎩 Já bych asi zmagořila... 🙂
Holky,připadám si jako blázen 😝 Je za námi první měsíc snažení, respektive pohlídání ovulace a dva styky. Nejsem naivní, abych si myslela, že se to hned povede. Tělo ale reaguje tak, že si připadám "jinak", přitom bych teoreticky mohla být 1 nebo 3 dny. Už začínám chápat, co všechno na sobě dokáží vypozorovat ty, které se snaží měsíce, roky. Jdu se zaměstnat něčím smysluplným, třeba žehlením nebo snad začnu cíit i pohyby 😀
@bervidova
Ahojky... My jsme se taky snažili jen jeden cyklus... A už od ovulace jsem myslela, že jsem tehu... Až mi nepřišla MS tak jsem si udělal tt a zítra jdu na první prohlídku... Tak snad bude vše ok... 🙂 to bude v pohodě... Taky jsem se moc sledovala... A úplně zbytečně...
@bervidova
Taky jsem měla špatný režim... Ale od té doby co jsem měla pozitivní tt, tak jsem to změnila o milion procent... Víc ovoce a zeleniny, cereální pečivo, do práce ať mám 3 svačinka. Protože doma nestíhám. Tak až o půl 7 jim v práci... Objedvam doma, tak ať nemám pocit hladu dopoledne. Odpoledne ještě svacu a pak večeři... Ale jelikož nejsem zvyklá tak často jist, tak večeři si dávám malou, spíš jako další svačinu...
Nesnidam.... Místo nestíhám...
2. října jsme začali a 10.nebo 11. října jsem byla těhotná. Hladina HCG narůstala pomalu, takže potvrzené těhotenství jsem měla až 2.listopadu. Do té doby i krevní rozbor byl negativní 😀 Teď se má ta "stydlinka" čile k světu 😀
u nás to prvně vyšlo taky tak, že jsem do týdně otěhotněla, ale teď si říkám, že nevěřím tomu, že by se stal dvakrát takový zázrak - zvlášť po 5,5 letech, takže na prahu čtyřicítky. Uvidíme, jestli dorazí menstruace, případně propočítáme další vhodné dny - už dlouho jsemneviděla manžela tak aktivního, takže mi vlastně nic něchybí 😝
No holky, tak já pochybuju musela bych asi otěhotnět zázrakem, ten můj nepřijede ani už nemusí, ovulaci jsem měla zřejmě v úterý protože v pondělí večer silná čárka, v úterý ráno taky a odpoledne už nic ....a pochybuj,i že by si tam počkali sobotňáčci na vajíčko to je minimum takže, tento měsíc se s tím loučím. Ještě mam dotaz...jak je to s ovulačním hlenem...? Když se vajíčko uvolní? třeba v pondělí večer jak dlouho trvá než se hlen změní? díky
@lenickakl já bych se na to taky nejradši vyprdla,ale mam 9 letýho kluka a čas běží doktoři mi na to dali tak 2 roky, mam myomy atd. a upřímně v práci mě to taky už neskutečně sere!!! 🙂 Takže samozřejmě hlídám každý měsíc kort teď po tom mimoděložním ☹ kdy jsem měla čekat půl roku...to je samý honem honem nemáte moc času a pak si půl roku počkejte ☹ no c ose dá dělat kašlu na to jsem z toho dneska celá otárvená a nebudu radši už ani psát ať to tu na vás nepřenesu...🙂
Ahoj holky, potřebuji si zkrátit čas čekáním. Začala jsem se s přítelem snažit o miminko tento měsíc a měla bych být teprve 4DPO, už na sobě pociťuji některé příznaky, ale spíš se bojím abych si to nevsugerovala. Máte některá také těhu příznaky?
Ahoj, my se "snažíme" první měsíc a nepozoruji vůbec nic... Poznala jsem ovulaci (bodavá bolest na vaječníku) ale mohlo klidně být už po a mohla to být jen ta tekutina z folikulu... Jsem ale napnutá, mám připravené dve krabičky testů a kdybych nevěděla že je zbytečné testovat dřív než je termín ms tak bych testovala hned 😀
Dámy, prosím o radu, je možné že nepřichází menstruace i když ovulace proběhla normálně? Měla jsem jí potvrzenou gynekoložkou před 18 dny. Cyklus mám pravidelný a po MS ani náznaky. Testy jsou negativní a těhotná se necítím. Kdy je dobré navštívit lékaře, pokud nedorazí? Díky
@petronelle já udělala ještě třeba o víkendu a příští týden bych si zašla na gyndu. Zpoždění může mít hromadu příčin. Já jeden cyklus měla 88 dní a neřešila jsem to 😀
@lenickakl Já vím, vzhledem k tomu, že jsem tento táden byla v takovém stresu, že mi bylo i nevolno, tak bych to asi přisuzovala tomu ☹...
@petronelle tak to už pak záleží na tobě, jestli prostě počkáš, až menstruace přijde nebo to budeš řešit s lékařem. Když jsem měla ten dlouhý cyklus, tak jsme teda ještě používali ochranu a prostě jsem čekala, až to samo přijde, ale chápu, že pokud se snažíte, tak bude lepší mít jistotu návštěvou gynekologa 🙂
@lenickakl Spíš mi jde o to, zdy je vůbec možné mít ovulaci a následně nemít menstruaci. Všude čtu, že se to vylučuje. Že buď k ovulaci nedošlo a proto se nedostavila menstruace anebo je to těhotenství. Doktorka mi potvrdila, že následující den ovulace proběhne, podle bolestí bych tomu i věřila ale to už bych MS pravděpodobně dávno měla. Je možné, že se spletla? Nebo se může vajíčko odplavit i bez menstruace?...
@petronelle Tak o tom nemám vůbec páru 😒 To bude nejlepší ta gynda :_D
holky tak já jedu další měsíc (zase) mám týden do ms tak uvidíme dnes 7 dpo test negativní....zapřísálhla jsem se že si je dělat nebudu ale nedalo mi to ...tak vím ještě šance je ale myslím že malej ducháček už by tam byl.
@wrtul 7 DPO? Vždyt jen zahnizdování trvá až 10 dní.
Já vím, ale tak vždyť to znáte holky 🙂 mě by to nedalo... znám i takový co testujou tři dny po sexu 🙂 já to zkoušela proto že jsem 4 dpo začala lehce špinit ale jen chvilku a pak dobrý a od tý doby cítím občas takový bodnutní v podbřišku....většinou tyhle stavy nemívám..spíš mě bolí komplet vajenčíky před ms...

@wrtul
Držím palečky ať se zadari 🙂