icon

Začali jsme se snažit

moonuliik
3. kvě 2016

Ahojky. Už před nějakou dobou jsme si s partnerem řekli, že si uděláme rodinu. V dubnu jsem byla na prohlídce u doktorky a po ujištění, že jsem v pořádku jsme se začali snažit o miminko. Začali jsme tak nějak nešťastné těsně před mými dny. Teď bych měla mít plodné dny, ale ovulaci na sobě nepoznám... Každopádně mě už 4.den bolí v podbřišku, jsem náladová - spíš mrzutá, chodím častěji na malou a dneska mě začali bolet prsa. Myslíte že je možné otěhotnět tak rychle? Na jednu stranu si říkám že to není možné a že ty příznaky si jen vsugerovavam a zveličuju... Na druhou stranu bych si přála, aby to vyšlo co nejdřív ať se nemusím stresovat že to nejde... Za jak dlouho se to podařilo Vám?? Obdivuji všechny z vás co to nevzdali ani po několika letech... Klobouk dolů... 🎩 Já bych asi zmagořila... 🙂

Strana
z4
moonuliik
autor
23. kvě 2016

@wrtul
Držím palečky ať se zadari 🙂

bervidova
24. kvě 2016

Holky,připadám si jako blázen 😝 Je za námi první měsíc snažení, respektive pohlídání ovulace a dva styky. Nejsem naivní, abych si myslela, že se to hned povede. Tělo ale reaguje tak, že si připadám "jinak", přitom bych teoreticky mohla být 1 nebo 3 dny. Už začínám chápat, co všechno na sobě dokáží vypozorovat ty, které se snaží měsíce, roky. Jdu se zaměstnat něčím smysluplným, třeba žehlením nebo snad začnu cíit i pohyby 😀

upuska
24. kvě 2016

@bervidova jsem na tom se stejně ;)

moonuliik
autor
24. kvě 2016

@bervidova
Ahojky... My jsme se taky snažili jen jeden cyklus... A už od ovulace jsem myslela, že jsem tehu... Až mi nepřišla MS tak jsem si udělal tt a zítra jdu na první prohlídku... Tak snad bude vše ok... 🙂 to bude v pohodě... Taky jsem se moc sledovala... A úplně zbytečně...

bervidova
24. kvě 2016

@moonuliik dala jsem si zíkaz sledovat se 😀 Do toho jsem prchla dnes dřív z práce a pozvala manžela na oběd.prý že nemá hlad, ale já že se musím najíst správně (jím blbě, celý den nic, až večer) - jemu hrabe ještě víc než mě.

moonuliik
autor
24. kvě 2016

@bervidova
Taky jsem měla špatný režim... Ale od té doby co jsem měla pozitivní tt, tak jsem to změnila o milion procent... Víc ovoce a zeleniny, cereální pečivo, do práce ať mám 3 svačinka. Protože doma nestíhám. Tak až o půl 7 jim v práci... Objedvam doma, tak ať nemám pocit hladu dopoledne. Odpoledne ještě svacu a pak večeři... Ale jelikož nejsem zvyklá tak často jist, tak večeři si dávám malou, spíš jako další svačinu...

moonuliik
autor
24. kvě 2016

Nesnidam.... Místo nestíhám...

bervidova
24. kvě 2016

@moonuliik taky jsem si dala závazek, že když zjistím těhotenství, že to změním - u prvního těhotenství jsem aspoň dodržovala pitný režim, to jemůj odvěký nepřítel, tak teď budu "dokonalá" po všech stránkách 🙂

rony77
24. kvě 2016

2. října jsme začali a 10.nebo 11. října jsem byla těhotná. Hladina HCG narůstala pomalu, takže potvrzené těhotenství jsem měla až 2.listopadu. Do té doby i krevní rozbor byl negativní 😀 Teď se má ta "stydlinka" čile k světu 😀

bervidova
24. kvě 2016

u nás to prvně vyšlo taky tak, že jsem do týdně otěhotněla, ale teď si říkám, že nevěřím tomu, že by se stal dvakrát takový zázrak - zvlášť po 5,5 letech, takže na prahu čtyřicítky. Uvidíme, jestli dorazí menstruace, případně propočítáme další vhodné dny - už dlouho jsemneviděla manžela tak aktivního, takže mi vlastně nic něchybí 😝

wrtul
25. kvě 2016

No holky, tak já pochybuju musela bych asi otěhotnět zázrakem, ten můj nepřijede ani už nemusí, ovulaci jsem měla zřejmě v úterý protože v pondělí večer silná čárka, v úterý ráno taky a odpoledne už nic ....a pochybuj,i že by si tam počkali sobotňáčci na vajíčko to je minimum takže, tento měsíc se s tím loučím. Ještě mam dotaz...jak je to s ovulačním hlenem...? Když se vajíčko uvolní? třeba v pondělí večer jak dlouho trvá než se hlen změní? díky

lenickakl
25. kvě 2016

@wrtul ovulace probiha 24 az 48 hodin od pozitovniho testu, tak bych to videla spis na stredu.

wrtul
25. kvě 2016

@lenickakl No možný by to bylo páč jsem se dnes probrala absolutěn nepříčetná, a rozbrečela mě posraná objendávka v práci 🙂 mam dost fakt!!No to je jedno má přijet až v pátek tak to už je stejně zbytečný

lenickakl
25. kvě 2016

@wrtul hele uvidis. Priroda je mocna 😁😁 ja ovulaci nesleduju a ani ji na sobe nepoznam. Obcas si jen tak udelam ovulacni test, kdyby nahodou 😀😀 ale nak to neresim.

wrtul
25. kvě 2016

@lenickakl já bych se na to taky nejradši vyprdla,ale mam 9 letýho kluka a čas běží doktoři mi na to dali tak 2 roky, mam myomy atd. a upřímně v práci mě to taky už neskutečně sere!!! 🙂 Takže samozřejmě hlídám každý měsíc kort teď po tom mimoděložním ☹ kdy jsem měla čekat půl roku...to je samý honem honem nemáte moc času a pak si půl roku počkejte ☹ no c ose dá dělat kašlu na to jsem z toho dneska celá otárvená a nebudu radši už ani psát ať to tu na vás nepřenesu...🙂

luciestancova
Odpověď byla odstraněná
lucie_k_s
13. čer 2016

Ahoj holky, potřebuji si zkrátit čas čekáním. Začala jsem se s přítelem snažit o miminko tento měsíc a měla bych být teprve 4DPO, už na sobě pociťuji některé příznaky, ale spíš se bojím abych si to nevsugerovala. Máte některá také těhu příznaky?

astyna
13. čer 2016

@lucie_k_s

vsugerovat si můžeš ledaccos, hlavně když to počítáš a moc prožíváš...Já jsem na sobě nic nepociťovala, až pak mě napadlo, že jsem nedostala menzes a měla jsem dvě // jasné...

Ale držím pěstičky 🙂 mě se moje dvě // už plazí po zemi

kristyn.g
13. čer 2016

Ahoj, my se "snažíme" první měsíc a nepozoruji vůbec nic... Poznala jsem ovulaci (bodavá bolest na vaječníku) ale mohlo klidně být už po a mohla to být jen ta tekutina z folikulu... Jsem ale napnutá, mám připravené dve krabičky testů a kdybych nevěděla že je zbytečné testovat dřív než je termín ms tak bych testovala hned 😀

lucie_k_s
14. čer 2016

@kristyn.g Ahoj, tak to já mám jeden test už z minula koupený, když jsem ještě těhu být nechtěla, tak si udělám ten. Musím počkat ještě minimálně týden, ale uvidíme... Pořád si říkám, že jestli tam miminko je nebo neni, to už teď stejně neovlivním...

petronelle
20. čer 2016

Dámy, prosím o radu, je možné že nepřichází menstruace i když ovulace proběhla normálně? Měla jsem jí potvrzenou gynekoložkou před 18 dny. Cyklus mám pravidelný a po MS ani náznaky. Testy jsou negativní a těhotná se necítím. Kdy je dobré navštívit lékaře, pokud nedorazí? Díky

lenickakl
21. čer 2016

@petronelle já udělala ještě třeba o víkendu a příští týden bych si zašla na gyndu. Zpoždění může mít hromadu příčin. Já jeden cyklus měla 88 dní a neřešila jsem to 😀

petronelle
21. čer 2016

@lenickakl Já vím, vzhledem k tomu, že jsem tento táden byla v takovém stresu, že mi bylo i nevolno, tak bych to asi přisuzovala tomu ☹...

lenickakl
21. čer 2016

@petronelle tak to už pak záleží na tobě, jestli prostě počkáš, až menstruace přijde nebo to budeš řešit s lékařem. Když jsem měla ten dlouhý cyklus, tak jsme teda ještě používali ochranu a prostě jsem čekala, až to samo přijde, ale chápu, že pokud se snažíte, tak bude lepší mít jistotu návštěvou gynekologa 🙂

petronelle
21. čer 2016

@lenickakl Spíš mi jde o to, zdy je vůbec možné mít ovulaci a následně nemít menstruaci. Všude čtu, že se to vylučuje. Že buď k ovulaci nedošlo a proto se nedostavila menstruace anebo je to těhotenství. Doktorka mi potvrdila, že následující den ovulace proběhne, podle bolestí bych tomu i věřila ale to už bych MS pravděpodobně dávno měla. Je možné, že se spletla? Nebo se může vajíčko odplavit i bez menstruace?...

lenickakl
21. čer 2016

@petronelle Tak o tom nemám vůbec páru 😒 To bude nejlepší ta gynda :_D

wrtul
27. čer 2016

holky tak já jedu další měsíc (zase) mám týden do ms tak uvidíme dnes 7 dpo test negativní....zapřísálhla jsem se že si je dělat nebudu ale nedalo mi to ...tak vím ještě šance je ale myslím že malej ducháček už by tam byl.

lenickakl
27. čer 2016

@wrtul sedm dni je hodne brzo no..

andreaandrejka
27. čer 2016

@wrtul 7 DPO? Vždyt jen zahnizdování trvá až 10 dní.

wrtul
27. čer 2016

Já vím, ale tak vždyť to znáte holky 🙂 mě by to nedalo... znám i takový co testujou tři dny po sexu 🙂 já to zkoušela proto že jsem 4 dpo začala lehce špinit ale jen chvilku a pak dobrý a od tý doby cítím občas takový bodnutní v podbřišku....většinou tyhle stavy nemívám..spíš mě bolí komplet vajenčíky před ms...

Strana
z4