icon

Začínám pít kontryhel, komu pomohl?

svobodka14
31. říj 2016

Tak já jsem dneska začala pít kontryhel.. Necháváme to na přírodě, ale štěstí se musí pomoct. Navíc mi je vždycky líto manžela, když vidím ty jeho smutné oči, že zase nic. Je úžasná podpora, ale jde to na něm tak znát, že by chtěl miminko. Ikdyž celé tohle období má taky svoje kouzlo. Schválně, komu kontryhel pomohl a kdo to zkusí se mnou?

Strana
z2
konik_mischel
10. lis 2016

s kontryhelem zkušenost nemám, užíval jsem kapky gynex a super! Doporučuji 🙂

svobodka14
autor
10. lis 2016

Ty Kapky Gynex budu muset prostudovat🙂 Já piju kontryhol každý den, jeden, ale každý den, tak nevím zda to nemůže něčemu uškodit...

elodii
10. lis 2016

@konik_mischel ahoj, můžu se zeptat na tvoji zkušenost s kapkami Gynex? Moc děkuji.

cukricek123
10. lis 2016

Já pila jeden cyklus a hned se zadařilo :D tak nevím, zda to byla náhoda nebo opravdu pomohl 🙂

svobodka14
autor
10. lis 2016

@cukricek123 A pila jsi prosím každý den, nebo jen v určité dny? Děkuji moc!

cukricek123
10. lis 2016

@svobodka14 potřebovala jsem srovnat cyklus. takže prvních 14 dní cyklu ráno na lačno a večer. Myslím, že to tak bylo..

konik_mischel
10. lis 2016

@elodii určitě, měla jsem po vysazení HA velké problémy s MS- žádná nebyla - bez vyvolávačky žádná, s ní i tak o ničem, takže rok kolečko vyvolávaček, hormonů a kdečeho... nepomohlo nic, nakonec jsem už fakt zoufalá zašla do prodejny zdravé výživy, kde mi poradili Gynex- že je celkově na harmonizaci těla, srovnání přirozených procesů atd... no 500 - říkala jsem si , že to není 10 000 a po tom, co nepomohla klasická medicína, že to prostě zkusím. Vybrala jsem 1 balení, druhé jen načala a MS po 27- 32 dnech každý měsíc a postupně se to samo ustálilo na +- 29 dnech samo. Pak jsme řešili miminko, taky problém - zřejmě psychický (náročná práce, stres...) , nakonec jsem se rozhodla odejít z práce, začala jsem zase brát ten gynex (to rozdělané balení, co mi zbylo) a za měsíc jsem byla v tom (balení jsem ani nedobrala 🙂 ) Nemůžu ti s jistotou říct- jasně, je to zázrak a pomůže ti, ani to, že 10000% pomohl mě- mohla to být náhoda, ale já to beru tak, že to už by bylo těch náhod moc, pomohl hned 2x a já jsem opravdu spokojená a na MK ho tu chválím snad v každé diskuzi o problémech s MS nebo s otěhotněním. Nejsem žádný dealer nebo tak, jen jsem sama byla docela zoufalá při obou situacích a byla jsem ráda za tenhle tip, který mě pomohl. Třeba tu pomůže někomu dalšímu k pravidelné MS a s tím spojené ovulaci nebo ideálně k vytouženému miminku.

8gumicka8
29. kvě 2019

@svobodka14 ahoj můžu se prosím zeptat, pomhl ti ten kontryhel děkuji

svobodka14
autor
29. kvě 2019

@8gumicka8 nedokážu určitě říci, ale pila jsme ho a mám 16 M prcka🙂 tak snad i tím🙂

Strana
z2