Začínáme s Clostilbegytem
AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?
@janule1987jk co tím myslíš časově? JJ u obou IUI byl osobně.
@blauen no me v praci tak casto nepusti a vim, ze nekdy je to v caru i na 2 hodky
@janule1987jk my jsme si vzali na celý týden s manželem dovolenou. Dva dny co probíhalo IUI to bylo i na 3,5 hod. denně u dr.
Jenom dnesni pocity, moje kolegyne je tehotna, asi uz v 6 mesici a prisla dnes druha, ktera je rok na materske a ze uz ceka druhe. Ze si rekli, ze chteji uz dalsi a hned do toho spadla. Ja to fakt nechapu ☹ je mi z toho ousko, ze vsem.se dari v okoli, jen me ne.
@janule1987jk nezoufej, nejsi v tom sama...ja vsude kam se podivam vidim tehotne, zapnu telku tehotne..vsude tlaci zensky kocarky...no maras..uz me to stve....navic moji nejlepsi kamaradce se taky nedari a kolegynka ktera je v 6 mesici se zacla otvirat :( :( je to hruza
@maslicko zacinam tezce uvazovat o IVF. Uz si to ctu a ten zakladni je hrazen pojistovnou. Tak se na to asi zeptam...
@janule1987jk ja jsem na tom stejne! Vsem se dari maximalne 2cyklus. Des.... Ale rikam si ze se to urcite brzo zlomi a my budem brzo drncat s kocarama 🙂)) jinak ja jsem dnes 1DC, sileny bolesti podbrisku ale uz v patek clostik a dalsi ctvrtek mereni 🙂
Tak dneska 1 DC a od patku Clostik...tak snad se konecne dockam 🙂
Holky dneska test sněhobílý 😢 jsem 12-13 DPO.. Nebo taky možná 7 DC.. Já nevím 😣🙈 zítra na krev ale já už vím jak to dopadne..
@lussinka88 koukam ze jsme na tom uplne stejne s MS i Clostikem 🙂
@rejni nebud smutna, treba to jeste neni jiste... je silene, jak telo reaguje a ty ani nevis na co ☹ zitra hned pisni 🙂
@jitule007 pojedes ted prvni cyklus? Tak to je super ze pojedem stejne 🙂 davam tomu mesic maximalne dva 😃...
@rejni jeste je brzo!!! Do ms je vzdy nadeje! Uvidis zitra, drzim palecky!!! At to dopadne jakkoliv tak to dopadne dobre, uvidis! Zitra hned pisni
@lussinka88 ano první cyklus 🙂 tak si budem psat postrehy....verim ze to vyjde 🙂
@janule1987jk
@lussinka88 výsledky z krve budu vědět až v pátek.. No jo holky jenže co když už to od toho 24DC byla MS? Tak slabé to nebylo první den i krev a pak už špinění 4dny!tak dlouho MS mívám.. Takže už je možná úplně po naději.. Já věřím, že to jednou dopadne ale to čekání!
@jitule007
@lussinka88
@janule1987jk děkuji za podporu holky 🙂
@blauen snažíme se 14 měsíc.. Měřila jsem BT pár měsíců minulý rok.. Teplota měla vzestup, někdy později 19-20dc ale cykly jsem mívala 31-34..nikdy ne dřív.. No takže jsem si myslela, že ovulaci mám.. Ale Dr říkal že i přes dobrý hormonální profil to tak být nemusí.. A babo raď že 🙉 já vím, že musím věřit 🙂
@jitule007 ja uz bohuzel druhy :-/ ale taky doufam ze tp vyjde
@rejni a ikdyby byla tak treba byla posledni!!! Vis jak jsi to mela s folikama 🙂 nakonec to dopadlo dobre. Takze vydech nadech 🙂) a kdyby tp neklaplo tak priste to klapne urcite! Davam tomu dva mesice 🙂
Ahoj holky co myslíte?? 11DC a folikul 15mm
@lussinka88 Njn nemusí být vše hned tak jak to vypadá viď 🙂 kéž by.. Holky moc doufám že se brzo dočkáme 🙂
@kajunka01 to je jedno kolik ma mm, hlavne ze tam je alespon jeden dominantni! Ja mela 10DC 2foliky 17mm. Kazda to ma jinak
aha tak dekuju snad se podaří 🙂
@rejni
@lussinka88
Holky v patek zacinam zobat Clostik a taky mam jit v patek na prvni odber krve na hormonalni profil...myslite ze si mam dat ten prasek az po odberu?aby nejak nezkreslil vysledky? dekujiiiii
@jitule007 dej si ho po odberu 🙂 ovlivnit by to nemelo. Ale pokud si dobre pamatuju tak se chodilo na ten zakladni hormonalni profil 2DC...
@lussinka88 oki,dam si ho po;)dekuji...ja mam prijit 3 a 21 DC...

@blauen aha. A jak to davas casove? Tvuj pritel byl u obou IUI osobne?