icon

Začínáme s Clostilbegytem

maslicko
31. bře 2016

AHojky holky, najdou se tu některé, které začínají poprvé s Clostilbegytem jako ja? Vajíčka mi dozrávají, ale málo, tak je potřeba je popošoupnout Clostíkem, máte s ním už nějaké zkušenosti?? 🙂 POpřípadě jak ho berete?

emko1979
2. čer 2016

Ahoj babulky...ja som včera bolo na prefuk vajcovodov a keďže je všetko V poriadku tak dnes som dostala clostiik 🙂..avšak až 26 mám dostat zase tak potom 5ty den cyklu ho mám brat. ..tak som.zvedava...snažíme sa rok. ..manžel. Má spermiogram V pohode a ja tiež vyšetrenia o.k. lekár mi vravel že možno ho ani neznačnem brat že niektoré ženy hneď po prefuku otehotnela. .tak dúfam že to tak bude..a ak nie tak budem brat uvidím čo to so mnou spraví 🙂..a Inak svokor je Z dvojičiek a moj dedko toez..tak my čakáme aj to 🙂..ja by som nebola proti...mam 27 a manžel 37..tak 2 naraz by boli fajn 🙂

janule1987jk
3. čer 2016

@emko1979 Ahojky 🙂 a tys byla na prefuku jako laparo? Byla si v narkoze? 🙂 nebonco ti delali... ja se na to take chystam, tak zjistuji 🙂

janule1987jk
3. čer 2016

@rejni presne!!! Me uz to taky nebavi, nejak ted rezignuji, dokonce ani nevim, kterej jsem.den cyklu 😂

emko1979
3. čer 2016

@janule1987jk Ahoj. .Nie bola som na prefuk HSG vyšetrenie. ..ale poviem ti pravdu aj keď to nemyslím tak aby som ťa vystrašila ani nikoho iného. .ja by som už s ďalším takým nesúhlasila. .jedine pod nárkozou laparoskopicky. ...mne to bolo veľmi nepríjemné a bolelo má. .a to som čítala že boli len vtedy keď máš zrasty..ja som nemala nic úplne čisté všetko a napriek tomu má to bolelo...akurát výhoda je že večer má už nebolelo len sem tam pichlo a na ďalší deň som bola úplne ok ani som nekrvacala už. ..ale aj tak by som nešla asi viacej takto bez narkozy. ..qle je to vraj dobre že po tom veľa žien otehotnie..mne to doktor opisoval že opadne stres že vieme že sme obaja V poriadku atď. .a lekár mi povedal že keď mi bude teraz meškať 7 dní mám ísť za ním hneď spraví z krvi HCG že nemám zbytočne kupovať testy..ale ja som sa rozhodla že to nechám tak..keď sme V poriadku tak to malé príde a hotovo..🙂..uvidíme. .🙂..

janule1987jk
3. čer 2016

@emko1979 a platila si nebo to hradi pojistovna? Ja bych mela byt cela v narkoze, ale predtim jdu jeste na ambulantni hysteroskopii, kde mi zavedou kontrasni latku a zjisti, jestli mam pruchodne vejcovody a prave, kdybych mela, tak uz bych nesla na tu pod narkozou, nejak se toho bojim 😃

rejni
3. čer 2016

Tak folíkům se nechce asi bez mojí motivace 😀 je jich tam teď víc větších..v pondělí největší 11mm a dnes 12,5mm.. Že by tím, že jich je tam víc..a to jsem dnes 16DC..minulý cyklus 12DC měl folik 19mm.. No nic..budu se připravovat psychicky už na to hysteroskopii.. 🙂

emko1979
3. čer 2016

@janule1987jk tak to ideš na to hsg čo som bola ja ☹..jaj ja už by som nešla nato. .držím ti prsteky nech to zvládneš lepšie ako ja..daj vedieť ako so dopadla..mne to hradila poisťovňa

jitule007
3. čer 2016

Ahojte holky...tak u nas spermio blby...muj hormonalni profil v poradku...no a kdyz se nezadari do zari, tak jdu na naky zakrok kde se zjistuje pruchodnost vejcovodu...a dyztak pak na laparo a kdyz nic tak se mame objednat na kliniku....takze dneska same super zpravy, fakt....

jitule007
3. čer 2016

Holky tak ja to nechapu...dneska jsem byla na ultrazvuku a nikde zadny folikul...ani na jedny strane...a takovy ovu test? To jako fakt tak ty testy lzou? Nebo ja tomu opravdu nerozumim....

lussinka88
3. čer 2016

@rejni tak baráček zatím nemáme, objevil se nějakej jinej, levnější a lepší.... jenže blbý je, že než se ten můj rozhoupá, tak je pryč. 😀 takže se nadosmrti se nehnem z nájmu. dneska už jsem se tak naštvala že na hledání bydlení peču...
Teda ty ty foliky nejak trapis... 😀 co ti na to řekl doktor? Máš ještě přijít na kontrolu?

@jitule007 heled já bych to brala pozitivně, zase víš čím to je a že není problém v tobě. To spermio není tak hrozný problém, kdyžtak vám udělaj IUI a bude 🙂 nebo IVF s ICSI a víš že to dítě v klidu donosíš 🙂 podle mě je horší, když je problém v ženský, páč ta to pak nosí devět měsíců 🙂 chlap se snaží jen pár minut 😀 promin dneska jsem nějaka ftipná při pátku 🙂

lussinka88
3. čer 2016

@jitule007 no ty vole.... 😀 tohle jsem neměla nikdy.... a nejsi nahodou v tom? 😀

lussinka88
3. čer 2016

@mandlicka25 tak jak jsi dopadla???

jitule007
3. čer 2016

@lussinka88 jako pry to neni uplna tragedie...ale je jich malo...mame oligospermie. No hele ten test je ted jeste silnejsi co zaschl...ale tehu opravdu nejsem🙂 jen rikal ze mam hezkou sliznici,ze ta je pripravena ale folici nikde:/ asi tim ze jsem se tenhle mesic vyprdla na clostil..ale z toho testu jsem teda jelen🙂 a s domeckem drzim palce,vim jake to je nez se chlap rozhoupe..:ten muj si k tomu musel dojit sam...ted stavime,tak snad do konce roku budem bydlet🙂 ale to byli reci jak domek nepotrebujem...ale od te doby co jsem si poridili jorksiri miminko...tak to prehodnotil,tak stavi vlastne ji at muze behat po zahrade🙂

mandlicka25
3. čer 2016

@lussinka88 tak koukám, že se to asi neodeslalo, už jsem konečně doma, ale mám se špatně :(. Testovala jsem včera 36 DC menstruace nikde a test sněhobílý. Abych pravdu řekla, docela mě to položilo, protože jsem hooodně doufala, když menstruace nikde. Volala jsem doktorovi a vysadila jsem utrogestan, tak jsem zvědavá kdy dorazí. Takhle by už test pozitivní asi byl :(.

jitule007
3. čer 2016

Tak jsem ted prolezla internet a ty oligosperimie sou asi fakt blby....skoro zadna moznost otehotnet prirozene :( zacinam mit depku...

emko1979
3. čer 2016

@jitule007 neboj. .podarí sa to aj prirodzene..držím prsty :*

lussinka88
3. čer 2016

@jitule007 zadnx depkareni 🙂 vzdycky je nadeje. Dodrzel abstinenci?? Tata doporuceje na to nejaky vitaminy, jsou sice drahy, ale prej jsou fakt dobry - dceri by nedoporucoval zadnej sunt 😉 ale rikal, ze my mame spermio dobry tak je nemusi brat. ja pak budu brat ty co jsou pro tehotny. Rikal, ze s tim ma nejlepsi zkusenosti ...

lussinka88
3. čer 2016

@jitule007 http://ibishop.cz/orthomol-fertil-plus-47 tyhle to jsou... Segra bere uz nekolik let ty vitaminy sport a rikala ze jsou super. Nebyla nemocna a ma to vyvazenou skladbu.

rejni
4. čer 2016

@lussinka88 Tak jiný baráček, lepší jo 🙂 Tak rychle chlapa "dokopat" 😀
Doktorka neříkala nic.. Mam přijít zase ve středu, že se doktor mrkne jestli náhodou něco nenaroste ale hlavně na stěry..před tou hystero musí udělat jestli tam není nějaký zánět, bakterie nebo co všechno.. Taky máme mít po styku a Dr zjistí jestli tam najde nějaké mršky 🙂 Ty jdeš kdy teď k Dr? Jestli ta cysta odejde že? Po MS..

lussinka88
4. čer 2016

@rejni tady je to ted problem s tim kupovanim. Byli jsme se tam podivat ve ctvrtek (byli prvni prohlidky) a v patek uz to bylo zarezervovany s tim, ze v pondeli nejaka zenska podepise rezervacni smlouvu. Kdybychom to vedeli, tak jsme se rozhoupali driv, ale prislo nam divny si kupovat neco na zaklade 20minutove prohlidky a aniz by na to kouknul stavar. Protoze my tomu absolutne nerozumime 😃. Kazdopadne jestli to ta zenska nevezme, tak bych se tam mela jet podivat ve stredu po praci a mam povoleni od muze to koupit😃 Pokud to stavar schvali. Ale stejne mi to prijde divny 🙂

Tak to jsem na tebe zvedava, urcite dorostou! Pijes kontryhel? Ja jdu na kontrolu az po MS. Jen premyslim jestli mam jit jeste na ten agolutin. Kdybych na nej sla pristi patek (19DC) tak bych mohla jit na tu inseminaci jeste pred dovcou 🙂 teda kdyby MS byla driv. Jen nevim jestli bych si nerozhazela cyklus :-/ co myslis?

blauen
4. čer 2016

@jitule007 Ahoj taky jsme meli oligo a ještě další problémy s mrskama u manžela a iui vyšlo na poprvé. Nevěs hlavu.

jitule007
4. čer 2016

@lussinka88 JJ, dodrzel...4 dny 🙂 Nastesti...a to chtel noc pred spermio..tak sem rekla neee 🙂 Dekuji za tip, kouknu na to. Dneska rano jsme to probirali a objednam se do Reprofitu v Brne....sam muj gyndar rekl, ze neni odbornik...a at se rozhodnu pro nejakou kliniku...sice az po lete, ale uz me to nebavi...tak tam v tydnu zavolam 🙂

jitule007
4. čer 2016

@blauen děkuji...no snad to tak dopadne i u nas....pac u IVF mam sileny strach z dvojcat...ty opravdu nechci...

jitule007
4. čer 2016

@rejni
@lussinka88
@blauen

Holky a a jak to funguje v tech CARech? Tam prijdu a reknu ze chci IUI? asi neee cooo 🙂 A je lepsi se tam objednat v obdobi ovu? A vzit si sebou svoji kartu od doktora? Vubec nevim co mam cekat...tak kdyby se vam chtelo mi napsat jak to u vas probihalo, budu moc rada 🙂

jitule007
4. čer 2016

@blauen a moc gratuluji 🙂 a na jake klinice jste byli prosim?

rejni
4. čer 2016

@lussinka88 aha.. Tak to je rychlovka.. Kdo dřív příjde ten dřív bere, co.. Ale při tak velkém rozhodnutí se do chvilky rozhodnout, no jasně.. Tak snad to ta ženská neveme když se vám líbí 🙂 koupíte baráček a budete mít jiné myšlenky jak co zařídit 🙂

Já už si nemyslím, že nějaký doroste a bylo by to dost pozdě, dnes jsem 17DC a ve středu budu 21..To už je pozdě ne? A kontryhel ač jsem chtěla jsem pít nezačala 🙈 nemyslím, že by ti agulitin cyklus rozházel..mě po něm MS přišla dvakrát po 5ti dnech..ale nevím jestli jí uspíší když injekce bude už 19DC.. Já bych do toho asi šla, pokud to s MS vyjde ještě před dovčou 🙂

@jitule007 Já chodím teď do CAR ve Frýdku..dřív jsem ani nevěděla, že to tam CAR už je..menší "pobočka" a spolupracují s gyncentrem v Ostravě..v tom FM dělá doktor jen IUI, hysteroskopii, ale na IVF už se musí do té Ovy. Zavolala jsem objednala se, šla jsem bez chlapa, doktor se vyptal na cyklus, nemoci, jak dlouho se snažíme..a taky mi řekl postup jaký má..i přesto že jsem měla hormonální profil u svého gynekologa, chtěl udělat svůj..a taky jeden cyklus zjistit jak folici rostou a zkusit pregnyl, taky přesto, že už jsem ho dvakrát u svého Dr měla..a teď je na řadě hysteroskopie, já ji teda osobně chci dřív jak inseminaci..ale právě, že u nich je to takový postup..když jsem se zeptala Dr jestli to není už zbytečné myslela jsem zase ještě zkoušet pregnyl, řekl mi, a vy byste chtěla už inseminaci? My to v první řadě chceme zkusit aby to šlo přirozeně.. Tak nevím jestli by jinde udělali IUI bez dalších testů a vyšetření kolem. Jjj a kartu jsem od svého gynekologa neměla..jen žádanku kde napsal že mám vícerohovou dělohu a délku cyklu a jak dlouho se snažíme..ale i bez žádanky by nás tam vzali, každý CAR asi..

rejni
4. čer 2016

Holky koupila jsem si kapky z jeřábu ptačího. Píšou na nich na stres a vypětí a napomáhá produkci ženských pohlavních hormonů.. No správná kombinace 😀

blauen
4. čer 2016

@jitule007 u IV ti muzou zavést jen jedno to spíš u iui je větší šance na dvojčátka.

blauen
4. čer 2016

@jitule007 dekuji, no jak jsem to tady pročítala tak chodim do stejného Caru k Čaplygynovi a musím říct že opravdu léči. Jsme hodně spokojeni.

blauen
4. čer 2016

@jitule007 u nás to bylo opravdu na dlouho šli jsme poprvé do caru v říjnu 2015 a duben 2016 jsme byli poprvé na iui. Dr . nás poslal na všechny mozne vyšetření, jak imunologie Podolí jsme byli, genetika, hysteroskopie, hormonální profil nám dělal. Vyplatilo se nám čekat, přišli nám na imunu na nejake komplikace byla to dlouha cesta ale po zaleceni tři měsíce bez sexu na prednisonu a hned první iui jak jsem psala bylo uspesne. Moc držím palečky!

Strana