icon

Zítra 9. DPO. Kdo je také? Kdy plánujete testovat?

ancickahh
5. led 2021

Ahojky,je tady taky někdo 9DPO? 🙂 Kdy plánujete testovat? Mě svrbi ruka každý den 😂 Ale chci vydržet alespoň do soboty 🙂

Strana
z8
ancickahh
autor
10. led 2021

@majdulena no ještě negratuluj,uvidíme jak se to vyvine ... Víš jak no...

majdulena
10. led 2021

@ancickahh vím :D

wendiyk
10. led 2021

@ancickahh já vidím 😊 přeji, ať sílí

kristousenecek
10. led 2021

Taky vidím ;),taky čekám kdy ale já sem teprve asik týden po ...tak zatím mám čas ,;),

ancickahh
autor
10. led 2021

Děkuji děvčata,držím palce nám všem ❤️

sylvka
10. led 2021

Ahoj všechny snažilky 🌷hlásím se k vám. Koukám, že je nás tady dost, co se snaží o 3 dítko 😃já mám doma dva kluky z předchozího vztahu. Martinovi je 12 a je v děsný pubertě, Adamovi je 8 a je to malej mimon 😂 o tretaka se snažíme měsíc, mám to dostat v úterý nebo středu a asi přijde... Příznaky stejne jako vždy... Žádná zmena😶

jasmina1992
10. led 2021

@ancickahh jo je tam 🙂

katmo22
10. led 2021

Je super jak se tu všechny podporujete. Malého ducha tam taky vidím... 🙂

majdulena
11. led 2021

Tak dnes test opět negativní. Ms má dorazit za dva dny. Mám bolesti typické pro příchod menstruace. Tak uvidíme, no.

ancickahh
autor
11. led 2021

@majdulena..hele já jsem v sobotu měla negativní a včera ráno duch 😂 a termín mám dnes takže doufám že ta potvora už nedorazí..... jinak dnes takto,potřebovala jsem si to těhotenstvi jenom potvrdit,další test chci dělat až ve středu abych viděla,jestli čárka sílí 🙂 ale zatím to vypadá,že je to na dobré cestě a pořád nemůžu uvěřit,že se nám to opět povedlo takhle rychle 😍 přesně tohle bych přála všem snazilkam ❤️❤️

ancickahh
autor
11. led 2021

@sylvka tak měsíc je relativně krátká doba 🙂 jak dlouho to trvalo u kluků?

jasmina1992
11. led 2021

@ancickahh ahoj můžu se zeptak jak dlouhý máš cyklus ? 🙂

ancickahh
autor
11. led 2021

@jasmina1992 No hele,jak kdy..mám to v rozmezí zhruba od 27-31 dnů...ten minulý cyklus byl právě těch 31 dnů ale to je výjimečné

majdulena
Autor odpověď smazal
majdulena
11. led 2021

no je to nějaký divny, protože já proste ten pocit ze jsem těhotná opravdu mám. Dělala jsem si test in-timiti ( nebo jak se to píše :D ). Ale zajímavý je ze mi to proste nedalo a zkusila jsem jinou značku a tam něco nepatrne vidím. Každopádně jsem si koupila racek plný zakusku a tak si odpadním život ať to dopadne jakkoliv. Fotku dávat nebudu jak zákusků, tak ani testu :D protože opět neviditelná čárka pro obyčejného pozemského tvora :D

jasmina1992
11. led 2021

@majdulena Ahoj sz 🙂

majdulena
11. led 2021

@jasmina1992 Ahoj - odepsala jsem 🙂

daisy95
11. led 2021

Nevim proc mi nejde vlozit fotka.. dneska mi vysel krasne pozitivni test.. zadny duch, ale carka je slabsi nez kontrolni, dneska by mela dorazit menstruace tak jsem zvedava 🤓 myslite ze slabsi carka na testu je kolem 14 dpo v poradku?

ancickahh
autor
11. led 2021

@daisy95 já pro dceři den před ms měla úplně slaboulinkyho ducha takže si myslím že to bude v pohodě 🙂 teď mám taky slabou čárku 😊

daisy95
11. led 2021

@ancickahh taky slaba carka? No to je super ☺️ Tak uvidime jak se to bude vyvijet 🙂

kristousenecek
11. led 2021

@daisy95 ano je ;),

katmo22
11. led 2021

Dámy, určitě máte spoustu zkušeností, může se brát drmek zároveň s Utrogestanem? Čtu všude protichůdné názory, nejsem si tedy vůbec jistá? Ovulace již byla, jsem zřejmě 7.DPO.

sylvka
11. led 2021

@ancickahh Martin asi 7 měsíců a Adam byl hned první měsíc. No taky je mi 35,chlapovi taky.... Jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat. Zatím vybavujeme domek, tak mám myšlenky jinde... Jo, ještě bych měla napsat, že kluci jsou z předchozího vztahu a tenhke děti nemá.... No vždy je to sázka do loterie 😂

ancickahh
autor
11. led 2021

@katmo22 ty jo,já to v životě neužívala takže asi bohužel neporadím :(

ancickahh
autor
11. led 2021

@sylvka no tak uvidíte,budu držet palce ať se zadari brzo 😍

majdulena
12. led 2021

Dobré ráno holky. Tak zítra čekám MS, ale dá se říct, že už tuším, že nepřijde. Nějak jsem si za tu dobu co jsem věděla, že budeme chtít další mimčo nasislila TT (se přeci hodí, že :D ). A tak jsem se rozhodla, že udělám porovnávačku jak který ukazuje svoji citlivost. Vše je popsané na papírku. Clear Blue mě opravdu překvapil, protože u obou dětí mi na 100% ukázal pravdivě, test Sluníčko mi už ponělikoláté ukazuje ducha a tak předpokládám, že je zatím nejcitlivější (potom ještě značka Pepíno - vyzkoušeno z předchozích dvou těhotenství). No a nakonec TT In:time , který mi prostě tak nějak nesedí a moc ho nemusím ovšem už i na něm se ukazuje menší duch. Takže za mě vedou značky Sluníčko (prodávají v drogerii Teta) a Pepíno. Držím vám palce a já doufám, že u mě bude duch stále sílit. - Jo mimochodem a všechny ty zýkusky co jsem psala minule jsem sežrala sama - heč.

ancickahh
autor
12. led 2021

@majdulena no tak držím palce ❤️ já dnes zkoušela taky ten clearblue a ukázal se mi taky negativní,ale nejde mi na rozum proč normální clear Blue test ten pluskovy,který má citlivost 25 mi už v neděli ukázal ducha a tenhle digital mi neukázal nic...

majdulena
12. led 2021

@ancickahh No právě Clear Blue mě hodně překvapil. Myslela jsem, že ten je tutovka a když mi včera ukázal negativní a papírkový (ten dokonce i z odpolední moči) zase ducha, tak mi to bylo vážně divný.

daisy95
12. led 2021

@majdulena vsechny testy mam pozitivni.. a clear blue digital negativni 😀 vyhozeny penize fakt..

ancickahh
autor
12. led 2021

@daisy95 fakt jo 😂😂 no tak to jsi mě uklidnila děkuji 🙏

Strana
z8